Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmayı hiç bu kadar istememiştim. Tüm bitkisel tedavileri uyguladım, olmadım. Dr e gittim progestran başladı bitti 7.gün dun görüştüm olmazsam 10.gunu gel dedi. Kilodan dolayı da diyetteyim iuicene gerildim. Allahım lütfen hasta olayım artık. Ödem ve gerginlikbende aynı durumdayım tarlusal içtim biteli 17 gun oldu hala olmadım dr gittim geçen hafta o zaman 10 gün olmustu dediki 10 gun daha bekleyelim tekrar gebelik testi yap dedi pazartesi test yapacağım bakalım.
evet tatlım olamıyorum dr ğrogestron verdi bugun biteli 7.gun tık yok :)) allahım hamile değilim. Olsam da kurtulsam inş
bende aynısınıı diyorum hamileliği geçtim adet olsam rahatlasam artık diyorum iki ay oldu hala olmadım ilaç bitelide 17 gün oldu yine sökmedi
yok ben progestran içtim cnm ilk defa kullanıyorum bu ilacı da. pazartesiye kadar olsam baritarlusalmı ıctın cnm?
Çok şükür ben adet oldum sonunda sukurler olsun hiç bu kadar mutlu olacağımı düşünmezdim![]()
merhaba zeynepcim, sen ne yaptın? 2. ay kullanıyorum bu meredi 8. gunum hala hasta olmadım delircem, testlerimde negatif ama daha kan testi yaptırmadımbende aynı durumdayım tarlusal içtim biteli 17 gun oldu hala olmadım dr gittim geçen hafta o zaman 10 gün olmustu dediki 10 gun daha bekleyelim tekrar gebelik testi yap dedi pazartesi test yapacağım bakalım.
Hm ben 7.gun oldum adet progsteron kullandigimda
çok düşük bir ihtimal ama bu sabah kan vereceğim bakalım hayırlısı neyse o olsun :) inş hamileyimdir . İdrar negatif çıktı amaHamilesindir belki
bende kullandim gecen aya kadar bi 10 gun kadar gecikme yapiyor ama ben baska bir dr a gittigimde gebelik icin bu ilac verilmez dediler bu ilac adeti duzene sokuyormus sonuc olarak ben gebe kalamadim insallah sizde bir ise yararçok düşük bir ihtimal ama bu sabah kan vereceğim bakalım hayırlısı neyse o olsun :) inş hamileyimdir . İdrar negatif çıktı ama![]()
bende kullandim gecen aya kadar bi 10 gun kadar gecikme yapiyor ama ben baska bir dr a gittigimde gebelik icin bu ilac verilmez dediler bu ilac adeti duzene sokuyormus sonuc olarak ben gebe kalamadim insallah sizde bir ise yarar
slm kızlar adet düsünsizliği için verdi doktor bana 10 gün kullandım ara verdim 10 gün içinde adet olursun dedi ben hapı bıraktıktan 2gün sonra kahverengi gibi geldi 3gündür bun şekilde devam ediyo peçeteye silince biraz gelir gibi oldu o kadar ben şimdi adet oldum mu 4 günü gel test yapacaz demişti ne yapayım ben adet oldum mu olmadım mı