Progestan kullanimi

Nuresra18

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
24
9
6
29
Kahvernegi lekem geliyor doktorun 100 mg progestan yazdi ama alttanmi yoksa hap olarakmi icilicek bilmiyorum bende 2 kere agiz yoluyla aldim ama bas donmesi halsizlik yapti kullananlar yorum yapabilirmi , ve ne kadar surede lekelenmeyi keser hala azar azar geliyor

Canım bende kullandım ama tedavi görüyorum gebelik için tutunması için korkacak bişi yok ağızdanda alınıyor fitil olarakda bakayım fotosu varmı? Ağız yoluyla çok yan etkisi oluyor Altan direk temas olunca daha etkili.. fotosu varsa at sana söylerim

Bende kullanıyorum alttan koyunca hem daha etkili hemde yan etkileri daha az oluyor

Bende kullandım. Fitil olarak kullanman çok daha iyi. Hiçbir yan etkisi olmuyor o zaman, bana doktorum özellikle o şekilde kullan demişti

Evet cok dokundu bana basim cok dondu oyle kullansam zarari yoktur degilmi

Eklentiler

• 20230212_234408.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 200
fitil olarak kullanın ama çok iyi itin, ittikten sonra yarım saat kadar uzanın geri akmaması lazım.

Süresi duruma göre değişir, ben haftalarca kullanmıştım hatta proluton iğne de vuruluyordum haftada bir doğuma kadar.

Evet cok dokundu bana basim cok dondu oyle kullansam zarari yoktur degilmi
Bende bundan kullandım 2 hafta felan yutulabiliyor fitilde oluyor hiç korkma yuvarlak zaten diğer fitil gibi değil temiz elinle it gitsin sonra uzan biraz erken eriyor fitil ped takarsın ..

Bende kullandım..100 mg günde 2 kez yani 200 mg aldım...Kanama alanı olduğu için kesenin yanında içmiştim..Acayip baş dönmesi yapıyordu..Uzanır vaziyette beklemesem yere düşer yığılırdım o derece...

Şimdi sıkıntımız kalmadı ama hala geceleri 1 tane içiyorum...Kontrolüm var sorucam hep mi içicem acaba diye ?

Bu arada bende her ne olursa olsun bu alttan atmayı kesinlikle istemeyenlerdenim...Doktorum bu şekilde olcak deseydi kesinlikle öyle yapardım tabi..

Arkadaşlar bence aşılama yaptırdım ve doktor progestan kullanmamı söyledi fitil olarak günde 2 defa sabah akşam olarak , başka herhangi bi ilaç falan kullanmıyorum. Akşam yaptm yattm gece yarısı uyandığımda çarpıntı ve bulantılarimin fazla olduğunu farkettim. Günde 2 defa değilde sadece geceleri yapsam yeterli olur mu acaba?

Benim de 200 mg. Günde 2 kez sabah akşam. İnanılmaz baş dönmesi yapıyor bende. En az bir saat kendime gelemiyorum. Bayılıp düşerim diye korkuyorum. Çalışıyorum okula gidiyorum bir de. Gözlerimin önü kararıyor. Adetin 10. Günü başladım. İki kutu yazdı bir de. Sürekli kullanacakmışım. Sizler nasıl kullandınız, kaç gün? Kullanıp hamile kalan var mı?

Eklentiler

• 90E53C93-8495-46C4-9DC7-8BAD41C01627.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 432
Bende asılamadan sonra kullanmaya başladım aynı ilaç benimde . bugün 4. Gün daha henüz sonuçlanmadı 12. veya 14. gün kanda gebelik testi yapicam

Genelde vajinal kullanımı öneriyor doktorlar. Ağızdan alındığında çok fazla yan etkisi oluyor.

Bende asılamadan sonra kullanmaya başladım aynı ilaç benimde . bugün 4. Gün daha henüz sonuçlanmadı 12. veya 14. gün kanda gebelik testi yapicam
Ben yumurtlama olup olmadığını anlamadım bu ay. Akıntımdan biliyordum hep bu ay çok fark edemedim. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum bugün adetin 17. Günü. Yani 8 gündür içiyorum hapı. Bir hafta sonra ilk kutu biter test yaparım

Asılamadan sonra bugün 6 günüm ama çok sabırsızm ilacın etkisindenmi neyden bilmiyorum ama sürekli istifar ediyorum, halsizlik var ve çok fazla kasık ağrım oluyor

Asılamadan sonra bugün 6 günüm ama çok sabırsızm ilacın etkisindenmi neyden bilmiyorum ama sürekli istifar ediyorum, halsizlik var ve çok fazla kasık ağrım oluyor
Dr ille de ağzından mı alın dedi ilacı? Drlar artık oral formunu tercih etmiyor. Vajinal uygulama hem daha etkili hem de yan etkisi az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…