Vajinal kullanıma ne zaman geçtiniz?Bende anladm ilk başta ağızdan kullandım diyemi öyle oluyor bilmiyorum. İlacı etkisi hemen geçmiyormus galiba
Vajinal mi ? Makat bölgesine mi? Fitil derkenfitil olarak kullanın ama çok iyi itin, ittikten sonra yarım saat kadar uzanın geri akmaması lazım.
Süresi duruma göre değişir, ben haftalarca kullanmıştım hatta proluton iğne de vuruluyordum haftada bir doğuma kadar.
Vajinal mi ? Makat bölgesine mi? Fitil derken
Teşekkür ederim. Bana lekelenmem olduğu için doktorum önerdi. Ne kadar zaman kullanmam gerektiğini sormadımVajinal kullanılıyor
Teşekkür ederim. Bana lekelenmem olduğu için doktorum önerdi. Ne kadar zaman kullanmam gerektiğini sormadım
Üstünde yazar oral falan yaa en kötü prospektuse bakın. Evet progestan baş dönmesi halsizlik uyku Hali mide bulantısı yapıyorKahvernegi lekem geliyor doktorun 100 mg progestan yazdi ama alttanmi yoksa hap olarakmi icilicek bilmiyorum bende 2 kere agiz yoluyla aldim ama bas donmesi halsizlik yapti kullananlar yorum yapabilirmi , ve ne kadar surede lekelenmeyi keser hala azar azar geliyor
Üstünde yazar oral falan yaa en kötü prospektuse bakın. Evet progestan baş dönmesi halsizlik uyku Hali mide bulantısı yapıyor
Oral olan ayrı vajinal olan ayrı değil mi yaaProgestanda oral olarak kullanım yazıyor ama yan etki olmaması için doktorlar vajinal kullanım öneriyor
Çok sağolunRica ederim, sonraki kontrole kadar kullanın siz
Oral olan ayrı vajinal olan ayrı değil mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?