slm kızlarrr....bişey sorucamm sizlere.......aşılama sonrası doktorum progestan verdi gün de 3 tane fakat bu ilaçı içtikten sonra başdönmesi yapıyor ve yarım saat sürüyorr.. kötü oluyorumm..aranızda bu ilaçı kullannıp başdönmesi yaşayanlar var mı....
mrb canimevet hic merak etme zaten icinde yan etkileri yaziyor o kadar basim donuyordu ki midem bulaniyordu gozlerimi kapatip uyumak istiyordum sadece ayrica uykuda yapar
gecmis olsun canimcim
mrb canimevet hic merak etme zaten icinde yan etkileri yaziyor o kadar basim donuyordu ki midem bulaniyordu gozlerimi kapatip uyumak istiyordum sadece ayrica uykuda yapar
gecmis olsun canimcim
Bu ilaç yüzünden görümcem bena yapmadığını brakmadı o gunden sonra mesafe koydum araya zaten ilacı kullandıktan sonra çok kötü oluyordum bunu tarif edemem sadece uzanmak istiyordum
Bu ilaç yüzünden görümcem bena yapmadığını brakmadı o gunden sonra mesafe koydum araya zaten ilacı kullandıktan sonra çok kötü oluyordum bunu tarif edemem sadece uzanmak istiyordum
canım ben o ilacı içmiştim çok başım dönmüştü ama dr dediki naptın sen içmiceksin vajinaya yapacaksın dedi kızdı bana ben içilecek sanmıştım banada içcen yada içmicen demedi kontrole gidince öğrendim içilmeyecek olduğunu günde 3 kez 2 şer tane yaptık o zaman baş dönmesi olmuyor sen içiyormusun?ya ben şaşrdım vallaha bu dr lar neden farklı söylüyorlar çok ilginç değilmi canım senintedavin bittimi canım :1hug:
benim bahsettiğimde içtim ama doktor içcen dedi hatta 2 şer tane ama korkma baş dönmesi yapar dedi ama bende bayılcakmışım gibi oluyordu sanki yer çekiyo yere yığılıyomuşum gibi bacaklarımın gücü kesiliyordu sonrakinde de günde 3 kere 2 şer adet vajinaya koydum fitil gibi o zaman bişey olmadı
slm kızlarrr....bişey sorucamm sizlere.......aşılama sonrası doktorum progestan verdi gün de 3 tane fakat bu ilaçı içtikten sonra başdönmesi yapıyor ve yarım saat sürüyorr.. kötü oluyorumm..aranızda bu ilaçı kullannıp başdönmesi yaşayanlar var mı....