Dün itibari ile 7+3 günlük gebeliğim sonlanmış bulunuyor...
Yaklaşık bir haftadır sürekli kan verdim kan değerlerim düşük olduğu için ve doktor bana progestan verdi bebek bana tutunsun diye ama o ilaçtan sonra kanamam başladı ve bebeğim düştü...İlaçla ilgili araştırma yaptımda ilacı bazı arkadaşlar adet söktürmek için kullanmışlar bazılar düşük riski ile sizce bir ilaç iki zıt amaç için kullanılabilir mi?
Dün itibari ile 7+3 günlük gebeliğim sonlanmış bulunuyor...
Yaklaşık bir haftadır sürekli kan verdim kan değerlerim düşük olduğu için ve doktor bana progestan verdi bebek bana tutunsun diye ama o ilaçtan sonra kanamam başladı ve bebeğim düştü...İlaçla ilgili araştırma yaptımda ilacı bazı arkadaşlar adet söktürmek için kullanmışlar bazılar düşük riski ile sizce bir ilaç iki zıt amaç için kullanılabilir mi?
slm benimde gebelğimin ilk3 ayında lekelenme şeklinde kanamam oluyordu drum banada verdi progestanı ben 6 aylık olana kadar kullandım. druma sormuşdum düşüğü engellemesi için mi diye oda bana şöyle anlatmışdı.. eğer bebekde bi sorun varsa o zaten düşecekdir ilaç bi fayda etmeyecekdir, ama bebekle alakası olmayan rahime tutunmama söz konusu ise düşüğü engeller.. zaten bebek sağlıksız bir bebekse ne kullanırsan kullan düşer demişdi.. bu benim 4üncü gebeliğim 2 düşük ve bir dış gebeliğim oldu. ilk gebeliğimdede düşük tehlikem vardı progestan kullandığım halde bebeğim düşmüşdü malesef çok üzülmüşdüm tabi haliyle ama Rabbimin bugünlerinede şükürler olsun bebeğimi kucağıma almama sayılı günlerim kaldı.. Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin.