- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi nazlibikiz
-
Doktorumun izni ile seyehate ciktim fakat akintim artti ve sancilandim progestani gunde 3'e cikardi simdi
Agızdn almani tavsiye etmem kafan doner en ufak bisey yapamzsin aynen bende ilk gebelikte öyle yaptim 3 ayim cok zor gecti ayni ilaci hazneyede kolabiliyosun agizdan alma hazneye koy gunlük hayatnida etkilemezKızlar bende kullanıyorum ağızdan sabah akşam alıyorum sizinde kafaniz dönüyor mu ben uyumazsam çok kotu oluyorun
Ben fitil olarak kullaniyorum, bende mide bulantisi yapiyor hos zaten var bulantim ama o da biraz fazlalastiriyor fitil yaptiktan sonra da muhakkak yatip dinleniyorum oral yollada ayni sey gecerlimi bilmem ama cogu kadin halsizlik bulantidan sikayetci :)
Hazneye koyarak kullanin kizlar yoksa başiniz cok döner lavaboya bile gidemzsiniz valla ben ilk gebelikte ağzdan aldim bilmedim 3 ayim cok zor geçti bu arada prolutan depot progesteronun ignesiymiş 2 kere kullandim bende 1 hafta aralikla 1m kahve leke geldi diye 2.de yola cikicam diye önlem olsun dedi doktrm çok sukr sıknti yok.
Daha önceki düşüğün başka nedenden de olmuş olabilir, ben 10 haftalıkken lekelenme oldu ve progestan kullandım her ihtimale karşı. Korkmadan kullanabilirsin. Bol su iç, kabiz olma, strese girme, dinlenmene bak bol bolyeter.kızlar 6 haftalık gebeyim, kese görüldü kahverengi lekelerim var. Bırde nisan ayında bebeğimi kaybettim onda da bu lekeler olmuştudoktorum korkulacak bırsey yok dedı ama gelde bana sor... Sorum su progestan kullanmak korkulacak birşey mi?dusuk habercisi mi?
Ewet aynen dr bana rahatsiz ediyosa ilaci agizdan alma hazneye koy diyodu ayni şey daha iyi hatta dedigm gibi gunluk hayatini çok etkiliyo agızdan alinca ben aliyodum 15 dk sonra adim atamiyodum yatiydm saatlrceİki şekilde kullanınca aynı şey mi oluyor?
Ewet aynen dr bana rahatsiz ediyosa ilaci agizdan alma hazneye koy diyodu ayni şey daha iyi hatta dedigm gibi gunluk hayatini çok etkiliyo agızdan alinca ben aliyodum 15 dk sonra adim atamiyodum yatiydm saatlrce
Aklinda soru işareti kalmasin canm önce dr una daniş sonra vajinal kullan sen yinede garantiye al sonra içine sinmez rahat edemezsinDoktora sormadan yapsam fark eder mi acaba
Bende esimin istegi sebebiyle uzun nir yolculuga ciktim simdi sancilandim lekeler artti doktora gidiyoruzSizinle aynı kaderi yaşamışız. Ben de nisanda düşük yaptım şimdi 5 buçuk haftalık hamileyim. Kahverengi lekelerim var. Yaşadığım tedirginliği anlatamam her tuvalette dua ederk gidiorum kesilsin bu lekelenmeler iç çamaşırımı tertemiz göreyim die. Cumartesi doktora gittim. Doktorum keseyi gördü çok iyi bir bölgeye yerleştiğini söyledi rahimde. Progestana ihtiyacın yok Ama sen kendini iyi hissedeceksen kullan dedi. Şimdi kullanıyorum. Tek yapmamız gerekn rahat olup her şeyi akışına bırakmak. Dua etmek.
Herkes ayni durumda heralde :)9 gün tatil olunca..benim dr um izin vermedi yolculuga kesinlikle riske atmayalim dedi 2 kaybmz zaten var dedi ama esim dr a 4 saatlik ve yorucu bi yol olmadigi konusunda israrci olunca dr izin verdi yola cıkıcam diyede progesteron ignesi yapti banada kanama dusuk filan olmasn diye çok sükur olmadi ama ertesi gün full yattm kasklarm ağrdi bende walla riske atiyorz bide bayram gelen giden oraya git buraya gel mecbur kaliyosun içerde misafir varken odanda yatamiyosun iyisimi hiç gitmemek.bişey olmaz inşallah canm Allah yardimcin olsun yat hep dinlen insallah geçer.Bende esimin istegi sebebiyle uzun nir yolculuga ciktim simdi sancilandim lekeler artti doktora gidiyoruzbakalim ne olacak benimde kesem goruldu Allah büyük.... bende tuvalete gitmek bile istemiyorum
Yatiyorum valla :) cok sukur dinlenince geçiyor agrilarim insan kayip yaşayınca paranoyak oluyor bana kalsa hergun ultrasona gider bakarimHerkes ayni durumda heralde :)9 gün tatil olunca..benim dr um izin vermedi yolculuga kesinlikle riske atmayalim dedi 2 kaybmz zaten var dedi ama esim dr a 4 saatlik ve yorucu bi yol olmadigi konusunda israrci olunca dr izin verdi yola cıkıcam diyede progesteron ignesi yapti banada kanama dusuk filan olmasn diye çok sükur olmadi ama ertesi gün full yattm kasklarm ağrdi bende walla riske atiyorz bide bayram gelen giden oraya git buraya gel mecbur kaliyosun içerde misafir varken odanda yatamiyosun iyisimi hiç gitmemek.bişey olmaz inşallah canm Allah yardimcin olsun yat hep dinlen insallah geçer.
Bende 3 kez fitil olarak kullaniyorum, korkmaKızlar ben 4. Haftayı y3ni dolduruyorum daha 28 günlük bebegim. Doktora gittim ilk kontroldu. Ve beşim kan degerlerime baktı. Normal dedi. İlk gebeligim kanama falan da yok çok şükür. Ama yine de progestan yazdı bana. Önlem. İcin dedi. 100mg günde 3 kez içiyorum. Normal mi sizce?? Lütfen cevap verin
Canım. Peki sen de düşük için risk oldu mu?? Kaç haftalık gebesin? Ne zamana kadar kullanacaksın?? Sana da mı önlem için verdi?Bende 3 kez fitil olarak kullaniyorum, korkma
Ben biraz sıkıntılı hamilelerdenimCanım. Peki sen de düşük için risk oldu mu?? Kaç haftalık gebesin? Ne zamana kadar kullanacaksın?? Sana da mı önlem için verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?