Progestan

Kuzum hap olarak da yutulanı varmış. Doktorına söylesene onu yazsın snaa

Haftaya ayrıntılı ultrason var o zaman gittiğimde sorayim o zaman canım benim olecem kasintidan (
Canim sirkeli.su ile bir pamuk ile genital bolgeni silebilirsin.lavaboda temizlencegin suyun icine.bir kac damla.sirke.damlat.bana doktorum demisti.iyi geliyo.kasinti.ve mantar icin

Cnm bende kulladim 1 kutu progestani agiz yoluyla. Hamileligimin basindan beri leke vs. Yokken kasiklarimin agrimaya başlamasıyla az pembe renkli bir akintim oldu. Hemen doktora gittim oda her ibtimale karsi nu hapi verdi bana bitene kdr kullan dedi. Rahim kasılmasını engelliyor gevsetiyor. Yan etkisi olarak baş dönmesi cok yapti bende ve uyku hali cok vardı doktoruma sordum normal yan etkileri dedi

Kizlar selam, konuyu acali bayagi zaman olmus 6 haftalikken simdi Allaha sukurler olsun 31.haftadayiz. burafan bu ilaci kullananlara, gebeliginin basinda olup dusuk riski yasayanlara diyecegim su ki; Allah ol deyince oluyor gercekten. Ben hep iyi ve guzel dusunmeye calistim sukurler osun buyuyor her gecen gun minigim. Hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah yaradan olmayanlarada en hayirli ve tez zamanda nasip etsin

Dün aşılama yapıldı. Progestan kullanıyorum 2 gündür. Ağızdan alıyorum,tam 2 saat ayaga kalkamayacak kadar başım dönüyor (

Ahanda 12 de ictim bi tane su an dersteyim ve kelimeleri karistiriyorum ayakta duramiyorum tahtaya birsey yazamiyorum ogrencilerime arkadaslar biraz rahatsizim bir ilac kullaniyorum eger duser bayilirsam korkmayin sakin diye uyarida bulundum izinli oldugum gunlerde kafayi vurup yatiyorum da calisirken cok cok zorluyo

Merhaba canım öncelikle çokk çokk üzüldüm bende şuan 13+5 haftalık hamileyim hamileliğimin 8. Haftasonda bende bir kanama geçirdim ve çok korktum benimde kese dışında kanama alanım vardı hemen progestana başladım vajinal yoldan ve 1 hafta arayla düşük önleyici iğne oluyordum bundan 3 hafta önce yine bir kanamam oldu ama bu sefer çoktu ve ben çocuk düştü zannettim ömrümden ömür gitti. Ama şuan iyiyiz kahverengi akıntım ve lekelenmem uzın süre devam etti fırsat buldukça yat ilaçlarını sakın ihmal etme ve asla stres yapma en önemlisi bu inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Dün aşılama yapıldı. Progestan kullanıyorum 2 gündür. Ağızdan alıyorum,tam 2 saat ayaga kalkamayacak kadar başım dönüyor (
ne kadar kullanacaksınız progestanı canım günde bir tanemi içiyorsun?

Canimm merhaba, ben Allaha sukur 3 ay once minigimi dunyaya getirdim :) Darisi saglik ve sihhatle tum gebelerin basina insallah benim gebeligimde cok zor ve kanamali gecti sukurler olsun gecti gitti her sey ♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…