- 8 Eylül 2014
- 126
- 100
- 103
- 32
- Konu Sahibi nazlibikiz
-
İnşallahhhh aminnn bende uzun yola gittim geldim kanamam oldu17 haftalık hamileyim 2 gün arayla 6 ve 13 saatlik iki uzun yolculuk yaptım. Sonra sancim oldu doktora gittigimde bebeğin aşağı indiğini gördük. Sürekli yatıyorum 10 gündür ve günde 3 tane 100lük progestan alıyorum. Pazartesi doktora gitcem bakalım inşallah yerine dönmüştür miniğim.
İnşallah. .Bir de ben bu ay sonunda mecburen tekrar uzun yol yapmak zorundayım..İnşallahhhh aminnn bende uzun yola gittim geldim kanamam oldugerçi yol tetikledimi bilmiyorum ama pek gitmek istememistim ben,oldu bi kere simdi dinleniyorum insallah seninde dinlene dinlene minigin yukari cikmistir
Yaaİnşallah. .Bir de ben bu ay sonunda mecburen tekrar uzun yol yapmak zorundayım..
Memleketler uzak olunca,görev yerimiz de memleketlerden farklı bir yer olunca tatiller böyle yollarda geçiyor bizim için. .Doktor kal yolculuk yapamazsın derse kalacağım mecbur.İnşallah sıkıntı yoktur yerine gelmiştir de ay sonuna kadar da toparlar.Yarin öğreniriz :/Yaavardir bi hayir, doktoruna danış muhakkak bakalım o ne diyecek
Gittin mi doktora? Ne dedi, merak ettim inşallah güzel haberler almissindirMemleketler uzak olunca,görev yerimiz de memleketlerden farklı bir yer olunca tatiller böyle yollarda geçiyor bizim için. .Doktor kal yolculuk yapamazsın derse kalacağım mecbur.İnşallah sıkıntı yoktur yerine gelmiştir de ay sonuna kadar da toparlar.Yarin öğreniriz :/
Çok şükür yukarı çıkmış :) Ama doktor istirahate devam et kendini yorma dedi.Cinsyetini de öğrendik oğluşumuz olacak nasipse :)Gittin mi doktora? Ne dedi, merak ettim inşallah güzel haberler almissindir
Ayyý masallah masallahh aman yat dinlen bunlar cok afacan oluyor valla koca kadinlari yatiriyolar :) bende cikmiyorum valla evden yeter ki saglikli sihhatli olsunlarda :)Çok şükür yukarı çıkmış :) Ama doktor istirahate devam et kendini yorma dedi.Cinsyetini de öğrendik oğluşumuz olacak nasipse :)
Zaten havalar sıcak çıkmak daha beter işkence iki adım atıyorum halim kalmıyor.Ayyý masallah masallahh aman yat dinlen bunlar cok afacan oluyor valla koca kadinlari yatiriyolar :) bende cikmiyorum valla evden yeter ki saglikli sihhatli olsunlarda :)
ilk gebeliğinden ne kdr süre sonra gebe kaldın canım o arada test falan yaptrmısmıydın tedavı ya da ?merhaba bende ocak ayında 3 aylık bebeğimi kaybettim dün doktorum bana hem folik asit hem progestan ilacı verdi şu anda 4 haftalık gebeyim korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
neden verdi canım ? dr ? gebe kalabılmen ıcın mıKizlar bu progestan hapini bana da verdi doktor vajinadan kullanyom.10 gun boyunca kullan dedi
Biraktiktan sonra gebelik yoksa adet olursun dedi. Ama ben ulac bitmeden lekelenmelerim basladi. Adetimin 25. Gunu. Bu ilac yapmis olabilir mi erken baslatabilir mi adeti
Canim gecen ay yazmistim mesaji. Tedavi oluyordm da eger gebelik oljrsa dusuk.olmasin.diye vermisti..ama.gecen ay adet oldumneden verdi canım ? dr ? gebe kalabılmen ıcın mı
ilk gebeliğinden ne kdr süre sonra gebe kaldın canım o arada test falan yaptrmısmıydın tedavı ya da ?
tedavi görmedim ama her ay düzenli olarak doktora gittim anormal bi durum var mı diye baktımilk gebeliğinden ne kdr süre sonra gebe kaldın canım o arada test falan yaptrmısmıydın tedavı ya da ?
Ben üç çocuğumda da kullandım Üçüde hayatta çok şükür,yalnız bazı dr lar ağızdan almanı söylüyor benim drum kesinlikle o şekilde işe yaramayacağını söylüyor fitil şeklinde kullanmayı öneriyorkızlar 6 haftalık gebeyim, kese görüldü kahverengi lekelerim var. Bırde nisan ayında bebeğimi kaybettim onda da bu lekeler olmuştudoktorum korkulacak bırsey yok dedı ama gelde bana sor... Sorum su progestan kullanmak korkulacak birşey mi?dusuk habercisi mi?
Düşük riskin var ama kesinlikle yat bende de olmuştu 3 aylik bir düşük yaptım 4 ay sonra hamile kaldim şimdi tam 20 haftalık ve evleri falan eşim süpürüyor sadece yat dedi doktor..acik kırmızı yoğun kanaman olmadığı sürece korkma dedi progestan da vermedikızlar 6 haftalık gebeyim, kese görüldü kahverengi lekelerim var. Bırde nisan ayında bebeğimi kaybettim onda da bu lekeler olmuştudoktorum korkulacak bırsey yok dedı ama gelde bana sor... Sorum su progestan kullanmak korkulacak birşey mi?dusuk habercisi mi?
Canım nasılsın bebek nasıl neden vajinal yoldan anlamadım bende kullanıyorum ama içiyorum neden iç demedi doktor da bunu söyledi?Kızlar merhaba. Bu ilaca ben de başlıyacağım bugün vajinal yoldan ama hangi pozisyonda koyucam ya da becerebilirmiyim bilmiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?