Progestan

Canım nasılsın bebek nasıl neden vajinal yoldan anlamadım bende kullanıyorum ama içiyorum neden iç demedi doktor da bunu söyledi?

İyiyim canım. Sen nasılsın? Bugün keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Adet günüme göre 6 hafta ama ultrason ölçümüne göre 5+3 dedi.yani 4 günlük bir fark çıktı. İlaç için ise normalde ağızdan alınır ama etkileri ağır oluyor vajinal yoldan al rahat edersin dedi

Ay çok sevindim bende 6. Haftanın 0. günü oldu aslında 6 haftalık hamilesin yine 6.haftanin içindesin bitince 7.haftaya gireceksin çok mutlu oldum sağlıkla kucaklarimiza alabilelim inşallah. .
Evet dikkat et çok uyku hali baş dönmesi yapıyor vajinal yoldan da aynı etkileri gören arkadaşlar okumuştum af buyur ama leyla oluyorsun 10 dakika sonra ilaç saatim ve 45 dakika sonra Tuba etkisiz eleman oluyor. 2 hafta nasıl sabredeceksin ben yerimde duramıyorum doktor bıktı benden yeter Tuba sakin ol deyip duruyor. Bebislerimiz iyi olsun da gerisi önemli değil. .

Bende kullanmıştım kasılmalarım vardı ufak ama düşük tehlikem yoktu endişe etme dr güven yada başka bi hekime daha git

Aminn canım. Çok teşekkürler :) valla aynı şeyi ben de bugün dedim eşime bakalım nasıl dayanıcam.Rabbim bizimle hersey güzel olcak inşallah .ilaca gelince bakalım ben de nasıl etkiler olacak

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak.progestan verdi bir de folikasit verdi. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak.progestan verdi bir de folikasit verdi. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
Canim benim idrarda cikmis kanda nerdeyse cikmamisti senin degerlerin gibiydi sonra gun asiri tahlil yaptik o zamanlarda bile iki katina cikmiyordu degerlerim, sonradan duzeldik cok sukur simdi 18 haftaligiz :) canini sikma Allah herseyin hayirlisini versin ultrasoka girdin mi peki bende hicbisey gorulmemisti ilk sadece kalinlasma var demisti

tatlım çok sevindim senin adına.ben kendimi çok üzdüm hala da öyle. doktorum çok güzel konuştu ama ben işte kendimi dinletemiyorum..bende sağlık ocağında kan testi yaptırayım diyorum artacak mı noldur bilemedim.ilçeden ile gitmek baya bi zorluyor bizi.ultrasona 3 ekimde bakıcak.hayırlısıyla inşaalah sen gibi bende hayırlı haberler beklerim.

Amiiiiinnnnnn insallah sikma kendini, bende keseyi gorucegimiz zaman ölüp dirilmistim gerci :) ama Allah oyle buyuk ki bol dua et ve kendini uzme gercekten klise ama bu minnaklar cok savasci oluyor :)

Amiiiiinnnnnn insallah sikma kendini, bende keseyi gorucegimiz zaman ölüp dirilmistim gerci :) ama Allah oyle buyuk ki bol dua et ve kendini uzme gercekten klise ama bu minnaklar cok savasci oluyor :)
tatlım bugun kontrole gıdıyorum keseyi görüür inşallah.benim için dua edin çok tedirginim.

Ben Dr sormadan bıraktım ilacı Allah A emanet napayım zaten düşcek se ilaç bi faydası yokmuş.beni mahvettin ilaç ruhen ve bedensel

progestan agızdan alındıgında yan etkileri oluyor,kullanacaklara tavsiyem ya vajinal kullansınlar yada yatmadan hemen önce agızdan alsınlar ozmn yan etkileri olmuyor

İnternet te çoğu Dr progestan ının düşüğü önlemediğini sadece hastayı psikolojik olarak rahatlatmak için verildiğini yazmış. Sağlıksız çocuk ne yaparsak yapalım düşermiş zaten. Bunun için kullanmak bana anlamsız geliyo

progestan agızdan alındıgında yan etkileri oluyor,kullanacaklara tavsiyem ya vajinal kullansınlar yada yatmadan hemen önce agızdan alsınlar ozmn yan etkileri olmuyor
siz de kullandınız mı hamile kalmaya çocuğu tutmaya etkili demi

Canım 22 haftalığım bana da verdi kasılmalarım var diye. Kullan bence

Kızlar bende 10 gundur kullanıyorum sıkıntım yoktu geçen hafta az bir kanama oldu doktorda fitil olarak kullanmanız için verdi ama afedersiniz çok kasintim oluyor yurumekte bile zorlaniyorum çok çok afedersiniz( ne yapmalıyım gece yatmadan önce kullanıyorum ama işte(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…