Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Ben çok rahat kullanıyorum. Sonuç ta yumurta büyütme iğnesi yspmışsındır. İğne ağnı küçük. İlaç yağlı değil.emin ol sadece iğnenin acısını dıyarsın ilaç yakmıyor. ama 1 flakonu 25 mg olduğu için dr um bana sabah akşam yap dedi. Dr un izin verirse 1 kutu alıp denersin olmadı kalçadan devam
Çok teşekkür ederim, tamamdır.

Ben çok rahat kullanıyorum. Sonuç ta yumurta büyütme iğnesi yspmışsındır. İğne ağnı küçük. İlaç yağlı değil.emin ol sadece iğnenin acısını dıyarsın ilaç yakmıyor. ama 1 flakonu 25 mg olduğu için dr um bana sabah akşam yap dedi. Dr un izin verirse 1 kutu alıp denersin olmadı kalçadan devam
Yumurta büyütme iğneleriyle aynı mı acısı ben 15 gün her gün 3 tane vuruldum göbekten alıştım artık ağrılara ama kalçadan olunca tedirgin oldum 🙈

Ya vallahi iğneleri duydum kalcama göbeğime ağrılar girdi 😄😄
Ay inşallah günde 1 der ya
Bende yarın sorayim bakim göbekten olanı isterim 🙈
yani kalçadan olana dayanmak cidden çok zor fena ağrısı vr ben 1kere yedim iğneyi feleğim şaştı.göbekten olablar fazla acıtmıyor hani durumun varsa tercih et derim.keşke gnde 1dese

yani kalçadan olana dayanmak cidden çok zor fena ağrısı vr ben 1kere yedim iğneyi feleğim şaştı.göbekten olablar fazla acıtmıyor hani durumun varsa tercih et derim.keşke gnde 1dese
Ayy hadi ya o kadar mı ağrısı var 🤔
sağol cnm ya tamam o zaman kesinlikle göbekten isterim bende 🙈

Ayy hadi ya o kadar mı ağrısı var 🤔
sağol cnm ya tamam o zaman kesinlikle göbekten isterim bende 🙈
yani kalçadan kullanıpta rahat oldum dien kimse yok herkes ağrısından muzdarip.dayanması zor.yattı balık yan gider diyip paraya kıycaz napalım;( bide bizim dr kan sulandırıcı iğnede verirse vay ki vay😂gerçi ben kullanmak istemıyorm kan sulandırıcı iğne

yani kalçadan kullanıpta rahat oldum dien kimse yok herkes ağrısından muzdarip.dayanması zor.yattı balık yan gider diyip paraya kıycaz napalım;( bide bizim dr kan sulandırıcı iğnede verirse vay ki vay😂gerçi ben kullanmak istemıyorm kan sulandırıcı iğne
Vay ki ne vay valla sonuna geldik sayılır dayanicaz napalim kan sulandırıcı iğne ağrı yapmıyordur dimi🤣🤣

Herkese merhaba, hayırlı akşamlar.. Tüp bebek yolculuğumda sona doğru yaklaşıyorum, Allah nasip ederse Cuma günü transferim var. Doktorum cuma gününe kadar kullanmam için bir takım ilaçlar verdi, ama içlerinden biri var ki beni iki günde mahvetti; progestan’ın iğnesi.. Her gün sabah saatinde, bir ampul vurulacak şekilde kullanıyorum. İğnenin yapıldığı yerde öyle bir ağrı var ki, nasıl diyeyim bilmiyorum sanki böyle diş ağrısı gibi.. oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum ağrıdan. Bugün hastaneden gelince sıcak su yapıp kalçamın altına koydum, emilim daha kolay olsun da belki o zaman şişmez diye ama işe hiç yaramadı. Aranızda kullanan varsa, aynı ağrıyı yaşadınız mı ve ne yapılabilir rica etsem yardımcı olun. Teşekkür ederim şimdiden.
Aynı sıkıntıdan bende de var, persembe günü transferim var ve oturamaz durumdayım. 2 günde bi 2 ampul yani toplamda 100 mg kullandığım progestan iğnesi her vuruldugumda masaj yapmama rağmen 1.5 saat sonra oturamaz uyuyamaz hareket edemez hale geliyorum. 🥺

Aynı sıkıntıdan bende de var, persembe günü transferim var ve oturamaz durumdayım. 2 günde bi 2 ampul yani toplamda 100 mg kullandığım progestan iğnesi her vuruldugumda masaj yapmama rağmen 1.5 saat sonra oturamaz uyuyamaz hareket edemez hale geliyorum. 🥺
İnşallah sonuçlarımız pozitif olur🤲🏻 Ben iğne yapılırken hiçbir şey hissetmiyorum, eve geliyorum dinleniyorum sonra olanlar oluyor😞 şu an durumum çok kötü ama, öyle bi ağrı ki belime kadar vuruyor, yürüyemiyorum yatamıyorum, canım çok yanıyor

İnşallah sonuçlarımız pozitif olur🤲🏻 Ben iğne yapılırken hiçbir şey hissetmiyorum, eve geliyorum dinleniyorum sonra olanlar oluyor😞 şu an durumum çok kötü ama, öyle bi ağrı ki belime kadar vuruyor, yürüyemiyorum yatamıyorum, canım çok yanıyor
İnsallah insallah çektiğimiz acılara emeklerimize değer 🤲🏼
carsamba günü gene igne olucam, perşembe yani transfer günü ne yapacağımı hiç bilmiyorum o sedyeye nasıl yatarım nasıl kalkarım inan oturdum bunları düşünüyorum, sağ tarafım mosmor sol tarafın kullanılamaz halde ve sadece 2 tane igne oldum. Gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanılması gerekiyormuş. Dayanabildiğim yere kadar dayanıcam olmazsa bebiş tutunduktan itibaren göbüşe gecmeyi düşünüyorum. 🥺siz nerde transfer olucaksınız?

Ben de günde 2 kez , 12 saatte bir göbekten vuruyorum, hiç ağrı acı hissetmedim şimdiye kadar.

Rabbim kolaylıklar versin dayanicaz artık yapicak bisey yok kızlar ya sonu güzel olsun inşallah 🤲

Back
X