- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
Hiiç ama hiç umutsuzluğa kapılma, bence yılbaşına bebişlerimizle beraber giricezBenim yaşım 25, eşimin yaşı 30. 4 yıllık evliyiz ve ikimizde hiçbir sorun olmamasına rağmen hiç hamile kalamadım.. En son gittiğim doktor, yaşın genç tüp bebek yapma hemen dedi.. Dedim ki tedbir bizden takdir Allahtan, sonuçta tıbbın bu imkanını var eden de Allah.. Aynen ekim ayında gittik kontroledoktor tüm sonuçlara baktı ve yaşın genç ilk denemede olumlu sonuç alabiliriz dedi ve sonrası da geldi malum cuma günü büyük gün..
Bugün bi ara çok sinirlerim bozuldu iğnenin ağrısından sebep ağladım hatta. Sonra dedim ki, herşey bebeğimiz için.. Hakkımızda en hayırlısı olsun, ama bende şöyle bi durum var geriye kalan başka embriyom yok. Bu ilk ve son şansımız..
![]()

yaşımız genç oldugu için tutma olasılıgı evet daha yüksek, igneler nekadar can yaksada hepsi tüm yaşadıklarımız bebeklerimiz için

benimde son 1 günüm kalıyor , çok degişik duygular içerisindeyim. Bazen korkuyorum bazen tutunucak emin ol diyorum.. karmaşığım .