kızlar yumurtlamadan sonra doktor progestan verdi.5. güne kadar ilacın hiçbişeyini görmedim 5.günü ilacı aldıktan 5 saat sonra yemek yerken aniden halsizlik ve tansiyon düşmesi gibi bişe oldu tansiyonum normaldi.aynı şey bugünde oldu acayip halsizim başımı elimi kaldıramıyorum.bu normal mi yoksa gebelik belirtisi mi anlamdım şuan tam 1 hafta var adet tarihinelütfen cevap verinn
Merhaba arkadaslar adetımın 21. gununde yaptırdıgım progesteron testınde sonucum 5.12 cıkmıstı ve adetımın gecıkmesınden 5 gun sonra sonunda mutlu haberi aldık çok sukur.Bundan once 1 asılama yaptırmıstık fakat sonuc alamadık bu ay ıse kendılıgınden bebegımız geldı.Allah dıleyen herkeze nasıp etsın.
kızlar yumurtlamadan sonra doktor progestan verdi.5. güne kadar ilacın hiçbişeyini görmedim 5.günü ilacı aldıktan 5 saat sonra yemek yerken aniden halsizlik ve tansiyon düşmesi gibi bişe oldu tansiyonum normaldi.aynı şey bugünde oldu acayip halsizim başımı elimi kaldıramıyorum.bu normal mi yoksa gebelik belirtisi mi anlamdım şuan tam 1 hafta var adet tarihinelütfen cevap verinn
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üyeyim. şu ara yaşadığım sıkıntıları araştırırken buldum burayı ve kocaman bi deniz gibi geldi..
sıkıntım benim kırmızılar 12 gün gecikti beta hcg ler negatif, doktor ultrasonda baktı (karından) rahim duvarında biraz kalınlaşma var dedi ve progestan verdi. 16 aydır bebek için uğraşıyorum bu ay gecikince çok sevinmiştim ama şimdi kafam çok karışık ve umudum kalmadıböyle durumda olan var mı??
merhaba;
Bende bu tahlili yaptırdım değerim 0.39 çıktı bu nedemek oluyor anlamadım korktum açıkçası.Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Progesteron ne zaman yapılıyor? Doktorum bana demedi ama benm adet günüm 30unda o zamana kadr bekleyemicem bi yaptırayım diyorum.. Bilgilendirirseniz çok sevinirmm ..
Merhaba arkadaslar adetımın 21. gununde yaptırdıgım progesteron testınde sonucum 5.12 cıkmıstı ve adetımın gecıkmesınden 5 gun sonra sonunda mutlu haberi aldık çok sukur.Bundan once 1 asılama yaptırmıstık fakat sonuc alamadık bu ay ıse kendılıgınden bebegımız geldı.Allah dıleyen herkeze nasıp etsın.
Cnm sen bu değerle nasıl hamile kaldın? Benmde 8.96 çıktı. Kadın yumurtlama sorunun var dedi. Demekki hamile değilim diye ben şuan herşeyi içiyorum. Sen o değerle hamile kaldığına göre benmde şuan hamile olma ihtimalim var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?