- 25 Ekim 2014
- 126
- 37
- 73
Cnm mrb bende yaptirsim 13.93 cikti doktor super dedi yumurtlama var dedi. 10 un altinda cikarsa sorunmus ilac vermesi gerek sana vermedimi[/QUOTE]="almila_1905, post: 38879115, member: 618552"]kızlar 19. gunumde progesteron testı yaptırdım 8,9 cıktı sızce hamıle kalma ıhtımalım nedır bat 23 ocak
Oyle dediyse doğrudur canim hic uzulme sabirla bekle ..
Oyle dediyse doğrudur canim hic uzulme sabirla bekle ..
Canim bu testin adi sabah 9 testiymis erken yapilmasi gerekirmis. Doktoeum bana adetin 21.gunu ve 24.gunu arasi erken yaptir dedi. Bilmemki sen oncesinde yptirdiysan olablr belkide. Ben 23.gunu yaptirdim adetin erken saatte. 24.gun de doktora gittmcanım bısey soracam normalde 20. gun ve sonrasında yapılması gerekıyormus ya ben 19. gunde yaptım acaba 1 yada 2 gun sonra yapsaydım daha fazla cıkma ıhtımalı varmıydı yoksa yıne aynı mı cıkardı ben ılk defa yaptım bu testı onun ıcın hıc bılmıyorum
Mrb canm ne kadardir bebek istiyorsn ve nerde oturuosun :)Arkadaslar benim cocugum olmuyor tedavi oldum ama gebelik saglanamadi gecen ay gebeljk saglandi ama dusuk gerceklesti ve duzgun doktor bulamiyorum ya
Canim bu testin adi sabah 9 testiymis erken yapilmasi gerekirmis. Doktoeum bana adetin 21.gunu ve 24.gunu arasi erken yaptir dedi. Bilmemki sen oncesinde yptirdiysan olablr belkide. Ben 23.gunu yaptirdim adetin erken saatte. 24.gun de doktora gittm
anladım canım bende erken yaptırdım 8 gıbı doktorum tarıh verdı o gun yaptır dedı ama ben hıc bılmıyordum testın ne oldugunu sonra burdan arastırdım ogrendım sonra hesap yapınca 19. gunde yaptıgımı farkettım neyse hayırlısı dıyelım
iş işten gectı artık bu ay
Hayirlisi
Hayirlisi canm.bakalm yedi gunum kaldi benmdee bakalım nolicikkk
Canm kendi ozel muayenehanesi. Nrtten bak ilk linkte cikiyor zaten karsina siteye gir karistir randevu alirsn butun bilgiler vafatma e38979502 .!.:Hangi hastan3 peki canim
amın canım ınsallah sende tutar degerın ıyı cıkmıs
Amin ins.canm cumlemizin tutar... normaldebu ay hic takip.etmedim ovulasyon testi kullanmadim kullanmicamda ofkeliyim o testlere :-D evde vardigecen aydan kalm ovulasyon testigebelik ogreneblr miyim onla acaakullansammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?