Patoloji oldum ondan sanırımProgesteron rahim iç yapısının bozulmasını önlediği için regl olmamış olabilirsin. Genelde hamileliğin ilk aylarında düşük tehlikesi yaşanmasın diye kullanılır. Siz niye kullanıyorsunuz ki?
Adet geciktirme yapar mi bna bu lazimSanırım klomenle yumurta takibi yapılıp gebelik planlaması yapıldı.Progestan da tutunmayı sağlamak,devam ettirmek,kolaylastirmak için verilir.Adetiniz de geçmiş acillik bişey yok test yapın.
İnsallah canimGebe olma ihtimalinin yüksek hemen bence bı test yapın
Bu hapın adeti geciktirdiği söyleniyor test yapmaya cesaret edemiyorum ya çıkmazsa diyeGebe olma ihtimalinin yüksek hemen bence bı test yapın
Öyle bi ihtimal var ama.istersen varsa zaten mutlaka çıkacaktır dualarım seninle :)Bu hapın adeti geciktirdiği söyleniyor test yapmaya cesaret edemiyorum ya çıkmazsa diye
Cok teşekkür ederimÖyle bi ihtimal var ama.istersen varsa zaten mutlaka çıkacaktır dualarım seninle :)
Merhaba, 4 yıldır beklediğim sonucu, GonalF iğnesi, Progestan ve Progestan Dex takibi ile aldım. Şükürler olsun ki bugün bebeğimin haberini aldık. Hiç korkma ve umudunu kesme. Kesinlikle en kısa sürede kan testiyle baktır.Merhaba progeston hapını kullanıyorum sbah akşam olmak üzere bu 2gun önce regli olmam gerekirdi olmadım bu haptan olabilir mi lütfen bilgisi olan yazsın yoksa test yapayım mi eğer öyle ise teste gerek yok klomen de kullandım 5 günlük biraz bilgi lutfen
İnsalkah canım benim Protestan kestim şimdi eğer bir hafta içinde olmazsam yaptıracağım ama o bir hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum akıntım gelse korkuyorum kanamam mi oldu diyeMerhaba, 4 yıldır beklediğim sonucu, GonalF iğnesi, Progestan ve Progestan Dex takibi ile aldım. Şükürler olsun ki bugün bebeğimin haberini aldık. Hiç korkma ve umudunu kesme. Kesinlikle en kısa sürede kan testiyle baktır.
Test yapın en azından içiniz rahatlar varsa şuan direk cikarMerhaba progeston hapını kullanıyorum sbah akşam olmak üzere bu 2gun önce regli olmam gerekirdi olmadım bu haptan olabilir mi lütfen bilgisi olan yazsın yoksa test yapayım mi eğer öyle ise teste gerek yok klomen de kullandım 5 günlük biraz bilgi lutfen
Ama sabah lavaboya çıktım ilk idrar mi olmadı gerekiyorduTest yapın en azından içiniz rahatlar varsa şuan direk cikar
Teşekkürler canımSanırım klomenle yumurta takibi yapılıp gebelik planlaması yapıldı.Progestan da tutunmayı sağlamak,devam ettirmek,kolaylastirmak için verilir.Adetiniz de geçmiş acillik bişey yok test yapın.
Hayır normalde çıkar. Elinizde varsa deneyin yada direk kan verinAma sabah lavaboya çıktım ilk idrar mi olmadı gerekiyordu
Teşekkür ederim canım benimGecikmissiniz gebelik varsa her türlü çıkar ilk idrar sart değil.
Nasip. Belki de güzel sonucu erteliyorsundur öyle düşün.Teşekkür ederim canım benim
Cok heyecanlıyım ve endişeli çıkmaz diye korkuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?