- 18 Kasım 2019
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.098
- 198
Progestan hapı bitince genelde iki güne adet olunuyor istersen test yap gecikme varsaMerhaba progeston hapını kullanıyorum sbah akşam olmak üzere bu 2gun önce regli olmam gerekirdi olmadım bu haptan olabilir mi lütfen bilgisi olan yazsın yoksa test yapayım mi eğer öyle ise teste gerek yok klomen de kullandım 5 günlük biraz bilgi lutfen
Yapabileceğim bisey yok mu buna hap falan kullanmam tehlikeli olur dimi birde kist falan vardı bn de onlardan dolayı mi acabaBen iki gebeligimdede kaşık batması yaşadım aynı şekilde biraazcik dinlen geçecektir
Üste gittim burda bi eczane var kalmamış akşam yada yarın yazmıştım ama bu kramp icin ne yapmam lazim ki ovulasyon testi var elimdeProgestan hapı bitince genelde iki güne adet olunuyor istersen test yap gecikme varsa
Canım adetten 1 gün önce bile ovulasyon testim pik günü gibi çıkmıştı birkaç saat idrarını tut ovu testi yap bide geçmişsin gününİnsallah geçer testi alabilseydim iyi olacaktı
Tamam canım atarım burayaCanım adetten 1 gün önce bile ovulasyon testim pik günü gibi çıkmıştı birkaç saat idrarını tut ovu testi yap bide geçmişsin günün
Tamam canım yapar at bakalım belli olur zatenTamam canım atarım buraya
Tamam canım atarım iCanım adetten 1 gün önce bile ovulasyon testim pik günü gibi çıkmıştı birkaç saat idrarını tut ovu testi yap bide geçmişsin günün
olmaz diyorlar ama denemek lazım tabiTamam canım yapar at bakalım belli olur zaten
Ben yaptım oldu kız belli oluyor o da hormon buda hormon sonuçta dene ne çıkar sankiTamam canım atarım i
olmaz diyorlar ama denemek lazım tabi
Tamam canım atarım i
olmaz diyorlar ama denemek lazım tabi
Aslında gecikme olmuş hcg yükselmiş olmalı eğer gebelik varsa ovulasyon testinide etkiler bi dene ovulasyon testi istersenÜste gittim burda bi eczane var kalmamış akşam yada yarın yazmıştım ama bu kramp icin ne yapmam lazim ki ovulasyon testi var elimde
Çizgiden eser yokTamam canım yapar at bakalım belli olur zaten
Testini atsana bir hevesini kırmak üzmek asla istemem ama eğer yoksa adet olacaksın canımÇizgiden eser yok
2damla kadar kanamam oldu şimdiTestini atsana bir hevesini kırmak üzmek asla istemem ama eğer yoksa adet olacaksın canım
Hayırlısı olsun canım destek ürünler kullandın mı doğal ama2damla kadar kanamam oldu şimdi
Hayır ne meselaHayırlısı olsun canım destek ürünler kullandın mı doğal ama
Canım benim 2 gün sonra başlamıştoKaç gün de başlamadı lazim
Protestan miCanım benim 2 gün sonra başlamışto
Canım arı sütü bal polen propolis karışım ı deneyebilirsin bak instagrama yaz doktor mehmet fatih karslı diye antakyalı bi doktor MFK kendi yöntemi var anlata anlata çatladı adam bende deniyorum bu ay bakalım test yapıcam 7 gün kaldı. Bak bu en doğal karışım Arı sütü: hücre yeniliyor bu sebepten kromozomlarımız onarılıyor buda sağlıklı doğum şansını arttırıyor. Balı anlatmaya gerek yoktur heraldeHayır ne mesela
Teşekkür ederim canım benimCanım arı sütü bal polen propolis karışım ı deneyebilirsin bak instagrama yaz doktor mehmet fatih karslı diye antakyalı bi doktor MFK kendi yöntemi var anlata anlata çatladı adam bende deniyorum bu ay bakalım test yapıcam 7 gün kaldı. Bak bu en doğal karışım Arı sütü: hücre yeniliyor bu sebepten kromozomlarımız onarılıyor buda sağlıklı doğum şansını arttırıyor. Balı anlatmaya gerek yoktur heraldepropolis rahim yarası varsa onu onarıyor ve iltihaptan barındırıyor. Polen de sağlıklı yumurta gelişimi için önemli rolde.....
Baktım da 3 paylaşımı var sadece instagram daCanım arı sütü bal polen propolis karışım ı deneyebilirsin bak instagrama yaz doktor mehmet fatih karslı diye antakyalı bi doktor MFK kendi yöntemi var anlata anlata çatladı adam bende deniyorum bu ay bakalım test yapıcam 7 gün kaldı. Bak bu en doğal karışım Arı sütü: hücre yeniliyor bu sebepten kromozomlarımız onarılıyor buda sağlıklı doğum şansını arttırıyor. Balı anlatmaya gerek yoktur heraldepropolis rahim yarası varsa onu onarıyor ve iltihaptan barındırıyor. Polen de sağlıklı yumurta gelişimi için önemli rolde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?