Progeston 100 mg acilll

Progestan hapı bitince genelde iki güne adet olunuyor istersen test yap gecikme varsa

Progestan hapı bitince genelde iki güne adet olunuyor istersen test yap gecikme varsa
Üste gittim burda bi eczane var kalmamış akşam yada yarın yazmıştım ama bu kramp icin ne yapmam lazim ki ovulasyon testi var elimde

Üste gittim burda bi eczane var kalmamış akşam yada yarın yazmıştım ama bu kramp icin ne yapmam lazim ki ovulasyon testi var elimde
Aslında gecikme olmuş hcg yükselmiş olmalı eğer gebelik varsa ovulasyon testinide etkiler bi dene ovulasyon testi istersen

Hayır ne mesela
Canım arı sütü bal polen propolis karışım ı deneyebilirsin bak instagrama yaz doktor mehmet fatih karslı diye antakyalı bi doktor MFK kendi yöntemi var anlata anlata çatladı adam bende deniyorum bu ay bakalım test yapıcam 7 gün kaldı. Bak bu en doğal karışım Arı sütü: hücre yeniliyor bu sebepten kromozomlarımız onarılıyor buda sağlıklı doğum şansını arttırıyor. Balı anlatmaya gerek yoktur heralde propolis rahim yarası varsa onu onarıyor ve iltihaptan barındırıyor. Polen de sağlıklı yumurta gelişimi için önemli rolde.....

Teşekkür ederim canım benim sabah aç karnına metal olmayan bir kaşık ile dil altinda eritiyorum insallah iyi gelir günlük

Baktım da 3 paylaşımı var sadece instagram da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…