Haklısın eczane gitmem lazım o zaman evde ovulasyon testi var gebelik testi bitmişNasip. Belki de güzel sonucu erteliyorsundur öyle düşün.
2 gün bende de pembe akıntı oldu halbuki yerleşme kanamasıymış. İnşallah aynı mutluluğu yaşarsınİnsalkah canım benim Protestan kestim şimdi eğer bir hafta içinde olmazsam yaptıracağım ama o bir hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum akıntım gelse korkuyorum kanamam mi oldu diye
Git gel hadi bekliyoz.Haklısın eczane gitmem lazım o zaman evde ovulasyon testi var gebelik testi bitmiş
İnsallah canım benim insallah2 gün bende de pembe akıntı oldu halbuki yerleşme kanamasıymış. İnşallah aynı mutluluğu yaşarsın
Tamam gidiyomGit gel hadi bekliyoz.
Ya git test alsana, karıştırma şimdi ovulasyonu. Onu yapsan nolacak? Hadi diyelim biraz koyu çıktı, gebelik olabilir bir test yap diyeceğiz yine.Evde ovulasyon testi var onda anlaşılır mi canlar ?
Adet gecikmesi yapıyor canım, bırakınca adet başlıyorBu hapın adeti geciktirdiği söyleniyor test yapmaya cesaret edemiyorum ya çıkmazsa diye
Kaç gün de başlamadı lazimAdet gecikmesi yapıyor canım, bırakınca adet başlıyor
Ya böyle ne şans olur ne de başka bisey burda 1eczane var yakında onda da kalmamış yarın gelir diyor yada akşam gelebilirsen getirtelimKızzzz naptın?
Canım adetin kaç gün gecikti bide ovulasyon testi yap hemenYazdığım mesajlar düşmemiş kızlar sizde gözüküyor mu
Canım bu gün ile 4 olucak ama kasiklarimda batma kramp girdi agri da var nasıl geçer yataktan kalkamıyorumCanım adetin kaç gün gecikti bide ovulasyon testi yap hemen
Ben iki gebeligimdede kaşık batması yaşadım aynı şekilde biraazcik dinlen geçecektirCanım bu gün ile 4 olucak ama kasiklarimda batma kramp girdi agri da var nasıl geçer yataktan kalkamıyorum
İnsallah geçer testi alabilseydim iyi olacaktıBen iki gebeligimdede kaşık batması yaşadım aynı şekilde biraazcik dinlen geçecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?