Yarım saat uzanmasanız dışa akıyır kompleMerhabalar kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 20 Haziranda transferim var ve hazırlık aşamasında kullanmam için Doktorum progestan 200 mg verdi, günde iki kere vajinal olacakmış ancak masa başı çalışıyorum sabah ki ilk doz sonrası uzanmam mümkün değil , bu durumda olan var mı sıkıntı oldu mu kullananlar yardım lutfenn
ben de sabah masa başı anca sıklıkla ayağa kalkmalı çalışıyorum. Fitili en ileri kadar parmağımın gittiği yere kadar ileri bırakıp bir de sonrasında çamaşırı giymeden peçete sıkıştırıyordum sorun yaşamadım. Bi yerden sonra tabi ki akıntı oluyor ama zaten vücut alacağını alıyor. ilerikoyabilirsen fitil geri gelmezMerhabalar kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 20 Haziranda transferim var ve hazırlık aşamasında kullanmam için Doktorum progestan 200 mg verdi, günde iki kere vajinal olacakmış ancak masa başı çalışıyorum sabah ki ilk doz sonrası uzanmam mümkün değil , bu durumda olan var mı sıkıntı oldu mu kullananlar yardım lutfenn
Masanın altında küçük cöp kovaları varya ben onu ters cevirip ayaklarımı üstüne koyuyorumMerhabalar kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 20 Haziranda transferim var ve hazırlık aşamasında kullanmam için Doktorum progestan 200 mg verdi, günde iki kere vajinal olacakmış ancak masa başı çalışıyorum sabah ki ilk doz sonrası uzanmam mümkün değil , bu durumda olan var mı sıkıntı oldu mu kullananlar yardım lutfenn
Saat fark etmiyor mu ? ilk doza sabah 10 demislerUyanacaginiz saatten 1 saat once alarm kurup fitili o sekilde atin ben oyle yapiyorum.
Ay buda çok mantıklı taburem var ne için aldığımı bilmediğim bu günler içinmiş meğer ayaklarımı uzatirimMasanın altında küçük cöp kovaları varya ben onu ters cevirip ayaklarımı üstüne koyuyorumböyle bi çözüm buldum kendimce
Ben o kadar saati saatine yapmiyorum bir zararini gormedim. Tabii doktorunuza sorun yine de. Derine koymadikca ve bir sure yatmadikca akiyor fitil maalesefSaat fark etmiyor mu ? ilk doza sabah 10 demisler
Bebiş ben şöyle yaptım.Merhabalar kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 20 Haziranda transferim var ve hazırlık aşamasında kullanmam için Doktorum progestan 200 mg verdi, günde iki kere vajinal olacakmış ancak masa başı çalışıyorum sabah ki ilk doz sonrası uzanmam mümkün değil , bu durumda olan var mı sıkıntı oldu mu kullananlar yardım lutfenn
Disari akan sey ilacin beyaz yuzeyi haliyle 5 dk bile yeterli rahim kapi gibidir oraya giren cikamazMerhabalar kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 20 Haziranda transferim var ve hazırlık aşamasında kullanmam için Doktorum progestan 200 mg verdi, günde iki kere vajinal olacakmış ancak masa başı çalışıyorum sabah ki ilk doz sonrası uzanmam mümkün değil , bu durumda olan var mı sıkıntı oldu mu kullananlar yardım lutfenn
Kesinlikle dogruBen hemşirelere sormuştum hiç sorun yok o alacağını alıp fazlasını atar bazen miktar fazla olur takılma dedi, yerleştirirken koyabildiğin kadar ileri koy öyle saatlerce de uzanmak zorunda değilsin dediler.
Ben transfsr oldum test sonucu aldim gebeyim 5.gunde cift cizgi gordumSüreci devam eden var mı kızlar
Yaaa çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallahBen transfsr oldum test sonucu aldim gebeyim 5.gunde cift cizgi gordum
Bu gün bende aradım merkezi, yarım saat dik pozisyonda oturmamin yeterli olacağını ilettilerBen fitili koyunca o kadar uzun dinlenmiyorum maksimum 10 dakika uzanıyorum evdeyken. İş yerinde de 5 dk otursanız yeter demişti hemşireler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?