Progeston 200 mg kullananlar yardım lütfennn

serapssa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
44
34
3
35
Merhabalar kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 20 Haziranda transferim var ve hazırlık aşamasında kullanmam için Doktorum progestan 200 mg verdi, günde iki kere vajinal olacakmış ancak masa başı çalışıyorum sabah ki ilk doz sonrası uzanmam mümkün değil , bu durumda olan var mı sıkıntı oldu mu kullananlar yardım lutfenn

Yarım saat uzanmasanız dışa akıyır komple

ben de sabah masa başı anca sıklıkla ayağa kalkmalı çalışıyorum. Fitili en ileri kadar parmağımın gittiği yere kadar ileri bırakıp bir de sonrasında çamaşırı giymeden peçete sıkıştırıyordum sorun yaşamadım. Bi yerden sonra tabi ki akıntı oluyor ama zaten vücut alacağını alıyor. ilerikoyabilirsen fitil geri gelmez

İçimi rahatlattınız sık ayağı kalkmam gerekmiyor Allah'tan, dediğiniz şekilde yaparım bende teşekkürler

Masanın altında küçük cöp kovaları varya ben onu ters cevirip ayaklarımı üstüne koyuyorum böyle bi çözüm buldum kendimce

Bebiş ben şöyle yaptım.
Sabah 7 de hazırlanmaya başlıyorsam mesela, 6 da uyanıp koyuyodum. 1 saat tam yetiyor çünkü.
Akşam da işten gelince 18.00 de koyuyorum tam denk geliyordu

Disari akan sey ilacin beyaz yuzeyi haliyle 5 dk bile yeterli rahim kapi gibidir oraya giren cikamaz

Yarın saat değişikliği işini doktora sorayım bende, vakitleri kaydırmayi sıkıntı yapmazsa erkenden kalkarım ne olacak

Ben hemşirelere sormuştum hiç sorun yok o alacağını alıp fazlasını atar bazen miktar fazla olur takılma dedi, yerleştirirken koyabildiğin kadar ileri koy öyle saatlerce de uzanmak zorunda değilsin dediler.

Ben fitili koyunca o kadar uzun dinlenmiyorum maksimum 10 dakika uzanıyorum evdeyken. İş yerinde de 5 dk otursanız yeter demişti hemşireler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…