R rapunzellllllllll Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 12 Emoji Skoru 3 Puanlar 86 Yaş 31 15 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rapunzellllllllll #1 kizlar ben 10 gun once asilama oldum bugun doktor progestron hormonuna bakti 6.3 cikti haftaya pazartesi test vercem progestan 200 verdi sanirim varsa tutunsun diye hamile olma ihtimlim varmi sizce
kizlar ben 10 gun once asilama oldum bugun doktor progestron hormonuna bakti 6.3 cikti haftaya pazartesi test vercem progestan 200 verdi sanirim varsa tutunsun diye hamile olma ihtimlim varmi sizce
Znpsrczeynep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 756 Emoji Skoru 349 Puanlar 53 Yaş 46 20 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rapunzellllllllll #2 Bu yumurtan çatlamış anlamina geliyo netice aldinizmi
R rapunzellllllllll Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 12 Emoji Skoru 3 Puanlar 86 Yaş 31 22 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rapunzellllllllll #3 Znpsrczeynep .!.: Bu yumurtan çatlamış anlamina geliyo netice aldinizmi Genişletmek için tıkla... pazartesi kan testine cagirdi doktor su an hamilemiyim degil miyim bilmiyorum
Znpsrczeynep .!.: Bu yumurtan çatlamış anlamina geliyo netice aldinizmi Genişletmek için tıkla... pazartesi kan testine cagirdi doktor su an hamilemiyim degil miyim bilmiyorum
Znpsrczeynep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 756 Emoji Skoru 349 Puanlar 53 Yaş 46 22 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi rapunzellllllllll #4 Yumurtan catlamasi illa hamile kalmaya yorulmaz zaten hayirlisi olsun insallah paylasirsan sevinirim gelismeleri
Yumurtan catlamasi illa hamile kalmaya yorulmaz zaten hayirlisi olsun insallah paylasirsan sevinirim gelismeleri