Prograf veya prednol kullananlar bakabilir mi?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.727
504
73
Kızlar selam 3 düşük var. Kan pıhtılaşmasi ve perde falan varmış. Ama iğne kullanmaya rağmen sonuncu kalp durması oldu. Bu ilaçları duydum prograf ve prednol bağışıklık baskıylayiciymis sanırım. Ben de bağışıklık problemi olup olmadığını bilmiyorum. ANA NEGATİF LUPUS SINIRDA. Ama bunları özellikle tüp bebek doktorlarının kullandığını gördüm. Ve birinin yorumunu okumuştum kan sulandırıcı kullanmasına rağmen düşüyor falan olmuş bunu kullanınca ilerlemiş. Şimdi bunu kullanan arkadaşlara soruyorum size doktorunuz herhangi bir test sonucuna göre mi verdi eğer öyleyse hangi test ben de yaptırayım. Test sonucuna göre vermediyse ne gibi bir sorun yaşadınız da verdi? Cevap verirseniz sevinirim

Ben prednolu transferden 1 hafta önce başladım kullanmaya neredeyse 1 ay olacak. Herhangi bir test vs yapılmadı sanırım genel prosedür. Benimde bir kaç düşüğüm oldu. Şuan gebe olduğumu öğrendim ama henüz kese kalp atışı duyamadığım için birşey diyemiyorum. Bu dönemde bir sürü ilaç kullanıldığı için hangisi etkili bilemiyorsun. Bu arada benim duyduğum kayik hücre testi varmış eğer sizde çıkarsa ona göre bağışıklık baskılayıcı ilaç veriliyomuş.

Back
X