Emar çekilip doktor dostinex diye bir ilaç veriyo 1 haftada düşüyo. Çok sıkıntı değil canımKimse yardımcı olmayacak mı
Tamam canım inşallah çok sıkıntı olmadan düşer yavrularımıza kavuşuruz Allah yardımcımız olsunEmar çekilip doktor dostinex diye bir ilaç veriyo 1 haftada düşüyo. Çok sıkıntı değil canım
Aminn canım inşallah. Çok sıkıntı yapıcak bişey değil düşer inşallah :)Tamam canım inşallah çok sıkıntı olmadan düşer yavrularımıza kavuşuruz Allah yardımcımız olsun
Arkadaşlar gebelik şüphesiyle doktora gittim hormon testi sonucum prolaktin 74 çıktı iki ay öncesinde de 32 ydi nasıl bu kadar artmış çok kötü moralim bozuldu. Bu durum gebeliğe de engel oluyor dimi ne yapmam lazım tedavisi uzunmu sürüyor. Kafam çok karıştı akşam özele gitmeui dusunuyorum bundan sonraki süreç nasil olacak
Bazı yiyeceklerde prolaktin yukseltiyormus.özellikle kuru incir dereotu kuru veya normal üzüm. Yani hamilelere süt yapsın diye önerilen yiyecekler bizim gibi prolaktin yüksekliği olanları dahada yükseltiyor. Dostineks kesin çözüm anında düşürüyorArkadaşlar gebelik şüphesiyle doktora gittim hormon testi sonucum prolaktin 74 çıktı iki ay öncesinde de 32 ydi nasıl bu kadar artmış çok kötü moralim bozuldu. Bu durum gebeliğe de engel oluyor dimi ne yapmam lazım tedavisi uzunmu sürüyor. Kafam çok karıştı akşam özele gitmeui dusunuyorum bundan sonraki süreç nasil olacak
Hadi ya canım senin de baya farklı çıkmış değerler kesinlikle stresin etkili olduğunu düşünüyorum hamile kalmak için ister istemez stresmen yapıyorum bu da dahada yükseltmiş. Dün gittim doktora muayene etti yumurtalıklarda kanallarda bi sıkıntı yok dedi dostinex yazdı. İnşallah normale döner bi an önce. Bi de 8 tane var kutunun içinde kafam karıştı 2 günde bir mı içmem gerekiyor. Doktor salı kullan sonra perşembe dedi biri de haftada 2 kere demiş ben mi yanlış anladım acabaCanım benimde 60a yakın çıkmıştı değer doktor emin olmak için ertesi gün tekrar kan aldı ve 12 cikti.
Aradaki farka bak..
Stres uykusuzluk açlık ve 1 gün öncesi göğüs uyarılması değeri yükseltiyormuş.
Çok yüksek değil degerin korkmaa.
Ayrica ilac yazsa dahi ki bana hicbisey yazmamislardi 2 hafta icinde düşüyormus
Hadi ya canım senin de baya farklı çıkmış değerler kesinlikle stresin etkili olduğunu düşünüyorum hamile kalmak için ister istemez stresmen yapıyorum bu da dahada yükseltmiş. Dün gittim doktora muayene etti yumurtalıklarda kanallarda bi sıkıntı yok dedi dostinex yazdı. İnşallah normale döner bi an önce. Bi de 8 tane var kutunun içinde kafam karıştı 2 günde bir mı içmem gerekiyor. Doktor salı kullan sonra perşembe dedi biri de haftada 2 kere demiş ben mi yanlış anladım acaba
Yapmamaya çalışıyorum ama koruyorum işteBnimdeki 51 di 3 gün sonraki olctrmemde 13 çıktı ara ara olctrdum 51 13 25 13 29 böyleydi yani aniden düşüp yükselen bi hormon stres yapma derim
Canım bnde korkuyorum ama korkmani gerektirecek bişey yok inanki bnde çok takıntılıyım Dr aslında ama sen korktukca stres yaptıkça artar o hormonnYapmamaya çalışıyorum ama koruyorum işte
Başladım bakalım ilaca inşallah düşer ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırım herşeyi hayırlısı. Siz de hamilesiniz galiba Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Duanızı eksik etmeyinProlaktin yuksekligi gebelige engel.
Ama ilacla cok kolay dusuyor.
Gecmis olsun.
Başladım bakalım ilaca inşallah düşer ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırım herşeyi hayırlısı. Siz de hamilesiniz galiba Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Duanızı eksik etmeyin
benim 34 çıktı prolaktinim dostinex kullandım, sonraki ay adetimin 3. günü ölçtürdüm 10'a düşmüştü. benim merak ettiğim sürekli kontrol ettirmek mi gerekiyor? sağlıklı değer için illa adetin 3.-4. günü mü yaptırılmalı?
prolaktin yüksekliği adet gecikmesi, göğüslerden süt gelmesi gibi etkiler yapıyor. bende hiçbiri yoktu ama bazen hiçbir belirti de vermeyebiliyormuş. ben ilaçtan sonraki adetimde gittim tekrar ölçtürmeye 10'a düşmüştü ama bu ay da olmadı adet oldum... ben de testere dişli aslan pençesi içmeye başladım dünden beri günde 2 defa...Benim de 48 çıktı bu adet döneminde ama bu ay hamilelik mevzusunu epey kafaya taktım adetim gecikti filan,ondan mı diyorum dr gideceğim bakalkm ne tedavi diyecek.
Ayrıca illa adet günü mü ben de onu merak ediyorum yumurtlama günündeki önemli değil mi aslımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?