Prolaktin 74 Acil Yardım

Bende yumurtlama dönemi öncesi dostinex kullandim ve adet olmam gerekir bugün ama henüz olmadim aksi gibi belirtimde yok acaba o hap geciktirme mi yapacak

Bende yumurtlama dönemi öncesi dostinex kullandim ve adet olmam gerekir bugün ama henüz olmadim aksi gibi belirtimde yok acaba o hap geciktirme mi yapacak
Bende dostineks kullanmadım prolaktinim kesin çok yükselmiştir. Ama hala adet olmadim 9gun oldu bugün baktım hafif kahverengimsi bi leke olmuş adet olcakmisim gibi hissediyorum

Bende dostineks kullanmadım prolaktinim kesin çok yükselmiştir. Ama hala adet olmadim 9gun oldu bugün baktım hafif kahverengimsi bi leke olmuş adet olcakmisim gibi hissediyorum

Ben kullanmistim canim ama doğru mu kullandim orası tartisilir 1 hapı 2ye böldüm pazartesi ve persembeleri ictim sadece

Ben kullanmistim canim ama doğru mu kullandim orası tartisilir 1 hapı 2ye böldüm pazartesi ve persembeleri ictim sadece
Bana verdiği ilacın içinde 8 tane daha vardı haftada iki defa içtim. Bu ilk içtiğimde adetim 3 gün önce oldu. Sonraki ay da yumurtlama döneminde son 2 ilaç kalmıştı onları içmedim. Bazıları içtiği ay düşük yapmış ondan korktum. Şimdi de korkuyorum inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalırız

Benim gittiğim doktor haftada bi tane bütün iç demişti.ama normalde içindeki kağıtta da ikiye bölüp haftda iki kere için yazıyordu.doğru kullanmissin yani

Beni interfilite dahiliyeye o da endokrinolojiye gönderdi smdi o tekrar regl günü gel test yapalım mı der ben ilaca baslamak istiyorum

Yani ultrasonda toplam rezerv iyi dendi rahim filmimde sıkıntı yok, baska hicbi hormonda da sıkıntı yok ama tsh ve prolaktin onlar müdahale edemezmis bana manrıksız geldi

Bana hicbisi demedi hormonların böyleyken biz tedavi yapamayız endokrine git dedi yolladı beni işte ben de o ilacı istiyorum ya
Bence boşuna zaman kaybediyorsunuz kadın dogumcu nasıl yazmaz ilacı da seni dahiliyeye gönderir anlamadım.tsh dahlilye alanı olabilir ama prolaktin için kadın dogumcunun dostineks yazması lazım

Bence boşuna zaman kaybediyorsunuz kadın dogumcu nasıl yazmaz ilacı da seni dahiliyeye gönderir anlamadım.tsh dahlilye alanı olabilir ama prolaktin için kadın dogumcunun dostineks yazması lazım
Tsh prolaktini tetikliyormus oyüzden dedi. Hangi hastane il neresi sizin ben zeynepkamilde bunları yazıyorum suan

Tsh prolaktini tetikliyormus oyüzden dedi. Hangi hastane il neresi sizin ben zeynepkamilde bunları yazıyorum suan
Benim izmir canım.normal devlet hastanesine çıktım.zaten dostineks çok etkili bi ilaç kullandigin da hemen düşürüyor prolaktini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…