prolaktin yüksekliği adet gecikmesi, göğüslerden süt gelmesi gibi etkiler yapıyor. bende hiçbiri yoktu ama bazen hiçbir belirti de vermeyebiliyormuş. ben ilaçtan sonraki adetimde gittim tekrar ölçtürmeye 10'a düşmüştü ama bu ay da olmadı adet oldum... ben de testere dişli aslan pençesi içmeye başladım dünden beri günde 2 defa...
hormonlar için adetin 3-4 günü sağlıklı sonuç diyorlar ama prolaktine her zaman baktırabilirsiniz?
bana doktor ilaçtan hemen sonra da ölçtürebilirdin dedi ama ben adetin 3. günü gitmiştim diğer hormonlara da bakılması için... geçen ay 10'du ...umarım bir daha yükselmez... ben aslan pençesi içiyorum bakalım şubattan umutluyum :)Aslan pençesi ben de aldım başlayacağım. Ama prolaktinin yumurtlama döneminde düşmüş olması gerekmez mi? Benim de kafam karıştı ne zaman ölçtürmeliyiz düştüğünü anlamak için.
Ben de içeyim diyorum evet.bana doktor ilaçtan hemen sonra da ölçtürebilirdin dedi ama ben adetin 3. günü gitmiştim diğer hormonlara da bakılması için... geçen ay 10'du ...umarım bir daha yükselmez... ben aslan pençesi içiyorum bakalım şubattan umutluyum :)
bazı doktorlar korun diyor bazısı uyarmıyor... ilaç b sınıfı bir ilaç yani risk var ama kimi doktor bunun önemsenecek oranda olduğunu düşünmüyor. benim doktorum birşey demedi ama ben yine de o ay korundum, bu ay ise nasip olmadı... bakalım şimdi yumurtlamayı takip ediyorum...Ben de içeyim diyorum evet.
İlaçtan sonra korundiyormuş galiba dr öyle mi? Henüz ilaç vermedi bana ama.
İlacın prospektüs okudum, engel olmaz diyor dr dediği gibi. Korunmuyoruz yani bakalım. Zaten hemen düşmez belki de bir sonraki ahiya ancak.bazı doktorlar korun diyor bazısı uyarmıyor... ilaç b sınıfı bir ilaç yani risk var ama kimi doktor bunun önemsenecek oranda olduğunu düşünmüyor. benim doktorum birşey demedi ama ben yine de o ay korundum, bu ay ise nasip olmadı... bakalım şimdi yumurtlamayı takip ediyorum...
Sizin düştü mü prolaktin? Yoksa hamilelik mi Yok anlamadımilaç çok hızlı düşürüyor... kullandığı ay ya da sonrasında hamile kalan çok olmuş burda... benim hala yok... bakalım hayırlı zamanda sağlıkla inşallah...
Evet anladım. Onu ben de kullanıyorum bakalım düşürür inşallah. Adet dönemi dr gideceğim yine ben de. 1 sene oldu çünkü kontrollü olur sanırım. Allah hepimize nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlarben kullandıktan sonraki adetimde ölçtürdüm 10'a düşmüştü... sonrasında bir daha ölçtürmedim... bu ay testere dişli aslan pençesi içmeye başladım, hormonları dengelediği için...
Onu 1 ay ara vermeden içip bitiriyormuyuz yoksa daha mı uzunben kullandıktan sonraki adetimde ölçtürdüm 10'a düşmüştü... sonrasında bir daha ölçtürmedim... bu ay testere dişli aslan pençesi içmeye başladım, hormonları dengelediği için...
saraçoğlu "bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır." şeklinde önermişOnu 1 ay ara vermeden içip bitiriyormuyuz yoksa daha mı uzun
Canım dün akşam tekrar gittim başka doktora 2 katından fazla artmış normal değil dedi ama hemen de düşer bu ilacı kullanınca dedi. Bi de Emar istedi hafta içi de onu cektircem. Önceki doktor da 32 çıktığında da gebe kalma şansın düşük demişti. O yüzden ben de korktum
Bende prolaktin 64 bide tsh 5.04 cıktı acaba benim durumum nolcak tiroid canımı cok sıktıCanım benim prolaktin 76 çıkmıştı. Normalde yanlış hatırlamıyorsam max 23 olması gerekiyor. Dostinex diye bir ilaç verdi. İçtiğim ay hamile kaldım. Bu değer çok hassas. Göğüs ucunun uyarılması ve stres ile bile çok kolay yükseliyor. O nedenle sakın kafana takma.
Ayy canım ne güzel ya inşallah bana da nasip olur Allah hayırlısını versin. Bu ay içimdr ayrı bi huzur var inşallah güzel haberler veririm sizeCanım benim prolaktin 76 çıkmıştı. Normalde yanlış hatırlamıyorsam max 23 olması gerekiyor. Dostinex diye bir ilaç verdi. İçtiğim ay hamile kaldım. Bu değer çok hassas. Göğüs ucunun uyarılması ve stres ile bile çok kolay yükseliyor. O nedenle sakın kafana takma.
Ayy canım ne güzel ya inşallah bana da nasip olur Allah hayırlısını versin. Bu ay içimdr ayrı bi huzur var inşallah güzel haberler veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?