Prolaktin 74 Acil Yardım

Aslan pençesi ben de aldım başlayacağım. Ama prolaktinin yumurtlama döneminde düşmüş olması gerekmez mi? Benim de kafam karıştı ne zaman ölçtürmeliyiz düştüğünü anlamak için.

Aslan pençesi ben de aldım başlayacağım. Ama prolaktinin yumurtlama döneminde düşmüş olması gerekmez mi? Benim de kafam karıştı ne zaman ölçtürmeliyiz düştüğünü anlamak için.
bana doktor ilaçtan hemen sonra da ölçtürebilirdin dedi ama ben adetin 3. günü gitmiştim diğer hormonlara da bakılması için... geçen ay 10'du ...umarım bir daha yükselmez... ben aslan pençesi içiyorum bakalım şubattan umutluyum :)

Ben de içeyim diyorum evet.
İlaçtan sonra korundiyormuş galiba dr öyle mi? Henüz ilaç vermedi bana ama.

Ben de içeyim diyorum evet.
İlaçtan sonra korundiyormuş galiba dr öyle mi? Henüz ilaç vermedi bana ama.
bazı doktorlar korun diyor bazısı uyarmıyor... ilaç b sınıfı bir ilaç yani risk var ama kimi doktor bunun önemsenecek oranda olduğunu düşünmüyor. benim doktorum birşey demedi ama ben yine de o ay korundum, bu ay ise nasip olmadı... bakalım şimdi yumurtlamayı takip ediyorum...

İlacın prospektüs okudum, engel olmaz diyor dr dediği gibi. Korunmuyoruz yani bakalım. Zaten hemen düşmez belki de bir sonraki ahiya ancak.

ilaç çok hızlı düşürüyor... kullandığı ay ya da sonrasında hamile kalan çok olmuş burda... benim hala yok... bakalım hayırlı zamanda sağlıkla inşallah...

ilaç çok hızlı düşürüyor... kullandığı ay ya da sonrasında hamile kalan çok olmuş burda... benim hala yok... bakalım hayırlı zamanda sağlıkla inşallah...
Sizin düştü mü prolaktin? Yoksa hamilelik mi Yok anlamadım

ben kullandıktan sonraki adetimde ölçtürdüm 10'a düşmüştü... sonrasında bir daha ölçtürmedim... bu ay testere dişli aslan pençesi içmeye başladım, hormonları dengelediği için...

ben kullandıktan sonraki adetimde ölçtürdüm 10'a düşmüştü... sonrasında bir daha ölçtürmedim... bu ay testere dişli aslan pençesi içmeye başladım, hormonları dengelediği için...
Evet anladım. Onu ben de kullanıyorum bakalım düşürür inşallah. Adet dönemi dr gideceğim yine ben de. 1 sene oldu çünkü kontrollü olur sanırım. Allah hepimize nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar

Onu 1 ay ara vermeden içip bitiriyormuyuz yoksa daha mı uzun

Nasıl gidiyor kızlar ölçtürdünüz mü prolaktini. Ben batı bekliyorum bakalım yumurtlama döneminde de bıraktım ilacı yan etki yapmasın diye.

prolkatini dusurme dusuncesiyle yasamicaksin oncelikle.onu dusundugunde hap kullandiginda düşmüyor kafani kesinlikle başka seylere yonlendir duşuyor ozaman kitap oku tavsiyem

Onu 1 ay ara vermeden içip bitiriyormuyuz yoksa daha mı uzun
saraçoğlu "bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır." şeklinde önermiş

Canım benim prolaktin 76 çıkmıştı. Normalde yanlış hatırlamıyorsam max 23 olması gerekiyor. Dostinex diye bir ilaç verdi. İçtiğim ay hamile kaldım. Bu değer çok hassas. Göğüs ucunun uyarılması ve stres ile bile çok kolay yükseliyor. O nedenle sakın kafana takma.

Bende prolaktin 64 bide tsh 5.04 cıktı acaba benim durumum nolcak tiroid canımı cok sıktı

Kızlar bide ben bugün rahim filmi cekildim yarım smear vercem acaba sıkıntı olurmu? Özelde cekildim ağrısızdı ama smear icin yanerki olur mu bu durum

Ayy canım ne güzel ya inşallah bana da nasip olur Allah hayırlısını versin. Bu ay içimdr ayrı bi huzur var inşallah güzel haberler veririm size

Dün regl olmam gerekiyordu olmadım hala. ama pazar ve pazartesi hafif peçeteye leke geldi. Dedim kesin hasta oluyorum o günden beri gelen giden yok. Ne hamilelik ne de regl belirtisi var. Göğüslerim falan da şişerdi ağrırdı öyle bişey de yok. Cumartesi de test yapmıştım ama negatif çıkmıştı. Test yapmaya korkuyorum şimdi. Bu ay yumurtalama dönemi öncesi dostineks kullanmıştım onun etkisi de olabilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…