--------------------------------------------------------------------------------
canlarım bugün prolaktin değerimi ölçtürdüm 6.8'e düşmüş çok sevindim tekrar çıkmaz inşallah 3 tane hapla değerim 75'ten düştü ilaç ii geldi sanırım dr sormayı unuttum devam etsemmi ilaca gebelik olmuşmudur adetime 10 gün var kan talili yaptırsam çıkarmı salı ilacı içmem gerekiyor tekarr haftada 1 gün tam içiyorum sizce ne yapmalıyım canlarım çok mutlu oldum çok şükür düşürdük geriside gelir inşallah meleğime kavuşturur rabbim inşallah
canım ben dostinex kullandım öyle çok yan etkiside yok hani 3 tane içtim şimdilik bu saı tekrar içmem laızm ama eğer gebelik varsa bişey olurmu diye korkuyorum kasıklarımda arra ara batma var sanki kasıklarıda gaz varmışta sıkışmış gibi bilemiyorumk ne yapsam inşallah seninde değerin düşer ve yükselmezde bidaha korkma ben burda yazlan bazı şeyleri okuyunca çok korktum ama sen korkma herşey Allahtan ben inanıyorm meleklerimizi gönderecek İnşallah
mrb acnım benimdeprolaktinim yüksekti çok değil ama ben dostinexi yarım içiyordum hafta da bi klomende kullanıyordum takipte yapılıyordu 3. ayda hamile kladım 3. ay yumurtam çatladı 2.3 gün sonra güslerim szıladı bende gene yükseldi herhalde diye dostinex içtim meğerse hamileymişim çok şükür şuan 21 haftalık hamileyim çok kolay olmayan bi hamilelik geçiriyorum ama şimdilik normal herşey işallah rabbim kucağımıda almayı nasip eder saplıklı sıhhatli sizlerede işallah en kısa zamnda nasip eder mevlam yani zararı olmaz daha doğmadı benimki ama şimdilik herşey normaL
mrb acnım benimdeprolaktinim yüksekti çok değil ama ben dostinexi yarım içiyordum hafta da bi klomende kullanıyordum takipte yapılıyordu 3. ayda hamile kladım 3. ay yumurtam çatladı 2.3 gün sonra güslerim szıladı bende gene yükseldi herhalde diye dostinex içtim meğerse hamileymişim çok şükür şuan 21 haftalık hamileyim çok kolay olmayan bi hamilelik geçiriyorum ama şimdilik normal herşey işallah rabbim kucağımıda almayı nasip eder saplıklı sıhhatli sizlerede işallah en kısa zamnda nasip eder mevlam yani zararı olmaz daha doğmadı benimki ama şimdilik herşey normaL
arkadaşlar antidepresan prolaktin yükseltir mi.dr hep farklı söylüyorlar kafam karışıyor
haziran84,canım benim çok güvendiğim bi doktorum var.o bana prolaktin tedavisi süresince ağrı kesici bile içme dedi.etkiliyebiliomuş.ben sadece folik asit kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?