Canım bu hapı kulanırken eğer gebelik düşünürsen yumurtlama testlerini al yumurtladığında bırakırsın...ben öyle yaptım..Selam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. 1.5 yıllık evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz bu ay 29 ağustosta hastalanmam gerekirken hastalanmadım. Kan testi negatif çıktı. Prolaktin 62 çıktı. Dr. Dostinex hap verdi haftada 2 gün 1 tablet içmemi söyledi. Salı ve cuma günleri. 1 ay sonra tekrar kan verip baktirmami soyledi. Daha yeni 2. Dozu alacağım. Bu hapı kullanırken hastalanırmıyım ya da gebelik durumu olabilir mi ?okuduğum kadarıyla gebelik olduğunda hapin bırakılması ama suan nasıl takip edeceğimi bilmiyorum
SElam canım ne yaptın.. bende idrar testlerinde çıkmadı. sende bişey varmı?benim 18.günüm..yarın kan tahlili vericem meraktan ölüyorum:)Valla canım hiç bilmiyorum ki ben hep regli beklerim öncesinde test yapmam ama çatlamadan sonraki 12. günde idrara geçiyor beta diyorlar
benim 6 gün var canım belirtim yok hamile olduğumu sanmıyorum hiç :)SElam canım ne yaptın.. bende idrar testlerinde çıkmadı. sende bişey varmı?benim 18.günüm..yarın kan tahlili vericem meraktan ölüyorum:)
CAnım öyle deme yaa. belirti olmayabilir ama bebiş orda olabilir güzel düşün.. ayrıca ufacık bir test yapsan:) belki silik bir çizgi sana selam verebilir..:)benim 6 gün var canım belirtim yok hamile olduğumu sanmıyorum hiç :)
canım kimyasalda çok üzülmüştüm bat gelmeden test yapmıyorum hiç o günden beri zaten regl olacak gibi karnımda ağrılar değişik bişiler var sanırım erken regl olacağımCAnım öyle deme yaa. belirti olmayabilir ama bebiş orda olabilir güzel düşün.. ayrıca ufacık bir test yapsan:) belki silik bir çizgi sana selam verebilir..:)
canım erken regli belirtisi biliyorsun ki bebek müjdecisi... :)bende de var ama hala bende kendi kendime şey diyrum yok olmaz bu ayda yaa falan diyorum..canım kimyasalda çok üzülmüştüm bat gelmeden test yapmıyorum hiç o günden beri zaten regl olacak gibi karnımda ağrılar değişik bişiler var sanırım erken regl olacağım
bilmiyorum ki kuzum 6 gün var ben hiç hamileliğe yormadım keşke olsa da mucize olsa sevinsek :) göğüslerde falan bişi yok ama hiç benimcanım erken regli belirtisi biliyorsun ki bebek müjdecisi... :)bende de var ama hala bende kendi kendime şey diyrum yok olmaz bu ayda yaa falan diyorum..
Canim benim son adetim 10 ydu, 19 20 yumurtlamaydi 29 nda erken gebelikte cikmisti evet normal kaset testte de golgelik vardi. Ama ben erken yumurtlamisim ondan oyle oldu sanirim. Benimde kahverengi lekelenmem bitti haftaya persembe gunu kontrole gidicem bakalim kese icinSelam canım bugun 18.günüm test yapıyorum ama çıkmıyor.. sende 18.günde çıkmışmıydı? Erken gebelik testinde vardı senin.. Bugun aşırı baş dönmem oldu ama koltuktan kalkamadım.. o derece... birde yumurtalıklarımın ikiside ağrıyor.. ama sızlama gibi.. üşütmüşüm gibi... Senin nasıl gidiyor yeni belirtiler arttımı?
Benimde hala goguslerde bir sey yok benimde karnim regli olcak gibi agriyordubilmiyorum ki kuzum 6 gün var ben hiç hamileliğe yormadım keşke olsa da mucize olsa sevinsek :) göğüslerde falan bişi yok ama hiç benim
ay keşke olsa kafayı yerim heralde şuan o kadar beklemiyorum kiBenimde hala goguslerde bir sey yok benimde karnim regli olcak gibi agriyorduumarim guzel haberler aliriz ikinizden de
yani 29undan önce gebelik testi yapmamışmıydın? yani yaptıysan bile bişey çıkmışmıydı?bende adetten sonraki 18.günde testte çıkmadı da..Canim benim son adetim 10 ydu, 19 20 yumurtlamaydi 29 nda erken gebelikte cikmisti evet normal kaset testte de golgelik vardi. Ama ben erken yumurtlamisim ondan oyle oldu sanirim. Benimde kahverengi lekelenmem bitti haftaya persembe gunu kontrole gidicem bakalim kese icininsallah her sey yolundadir bende de cok yorgunluk var hep gozum yatakta bi yatiyorum ni kalkiyorum
evet ağrım çok erken başladı ama ben rahatsızdım bide doktor antibiyotik verdi cumartesinden beri antibiyotik kullanıyorum.. vücudumda iltihap var... belkide ondan dolayı ağrım vardı... bence sende benden fazla belirti var:)ay keşke olsa kafayı yerim heralde şuan o kadar beklemiyorum kiama senin kasık ağrıların baya erken başlamıştı sanırım canım ben de bugüne kadar bişi yoktu şuan olan dabatma değil daha çok regl başlarken olan ağrı gibi sanki o hissiyatı biliyosun bi de bugün aşırı halsizim tansiyonum çok düşük öğlen yemek bile yiyemedim
canım ya hamileysen antibiyotik sıkıntı olmasınevet ağrım çok erken başladı ama ben rahatsızdım bide doktor antibiyotik verdi cumartesinden beri antibiyotik kullanıyorum.. vücudumda iltihap var... belkide ondan dolayı ağrım vardı... bence sende benden fazla belirti var:)
bakalım bi haftasonunu geçirelim ne olacakevet ağrım çok erken başladı ama ben rahatsızdım bide doktor antibiyotik verdi cumartesinden beri antibiyotik kullanıyorum.. vücudumda iltihap var... belkide ondan dolayı ağrım vardı... bence sende benden fazla belirti var:)
Evet yumurtlamadan hemen sonra batma ve agrilar vardi az kalmis haydi bakalim hayirlisiay keşke olsa kafayı yerim heralde şuan o kadar beklemiyorum kiama senin kasık ağrıların baya erken başlamıştı sanırım canım ben de bugüne kadar bişi yoktu şuan olan dabatma değil daha çok regl başlarken olan ağrı gibi sanki o hissiyatı biliyosun bi de bugün aşırı halsizim tansiyonum çok düşük öğlen yemek bile yiyemedim
daha çok yeniyken bişey oolmaz dediler..canım ya hamileysen antibiyotik sıkıntı olmasın
Adetten sonra 19. Gunde cikti erken gebelikte evet ama belki ben erken yumurtladigimdandir. 9. Ve 10. Gun yumurtlamistim belki ondan erken cikmistiryani 29undan önce gebelik testi yapmamışmıydın? yani yaptıysan bile bişey çıkmışmıydı?bende adetten sonraki 18.günde testte çıkmadı da..
Merhaba benimde prolaktinim 36 ydi, doktor ilac icerken korunmami soyledi. Hem bebek isteyip hem korunmak zor geri cekilme ve adetten sonraki yumurtlama doneminde ara vererek korunduk bizde bir ay. Sonra ilactan camur gibi adet oldum zaten doktor ilac yapmistir dedi. Sonrasinda adetimin son gunu de ilaci kullandim ve biraktim. Bi daha olcum yapmadik ama cok dustugunu hissediyodum goguslerin bosalmis gibi oluyo ici cunku. Doktorada biraktigimi soyledim 3 gun sonraki muayenede o da dusmustur zaten dedi ve o ay hamile kaldim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah. Bu ay hastalanmadim direk hapa başlamamı söyledi o yüzden kafam karıştı herhangi bir belirtide yok regl ile ilgili. Teşekkür ederim yanıtınız içinMerhaba benimde prolaktinim 36 ydi, doktor ilac icerken korunmami soyledi. Hem bebek isteyip hem korunmak zor geri cekilme ve adetten sonraki yumurtlama doneminde ara vererek korunduk bizde bir ay. Sonra ilactan camur gibi adet oldum zaten doktor ilac yapmistir dedi. Sonrasinda adetimin son gunu de ilaci kullandim ve biraktim. Bi daha olcum yapmadik ama cok dustugunu hissediyodum goguslerin bosalmis gibi oluyo ici cunku. Doktorada biraktigimi soyledim 3 gun sonraki muayenede o da dusmustur zaten dedi ve o ay hamile kaldim. Allah isteyen herkese nasip etsin
ben ovülasyon testlerimi aldığım kadına attım bana yumurtlama olmamış dediAdetten sonra 19. Gunde cikti erken gebelikte evet ama belki ben erken yumurtladigimdandir. 9. Ve 10. Gun yumurtlamistim belki ondan erken cikmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?