Prolaktin hormonu ve dostinex

Canım bu hapı kulanırken eğer gebelik düşünürsen yumurtlama testlerini al yumurtladığında bırakırsın...ben öyle yaptım..

Valla canım hiç bilmiyorum ki ben hep regli beklerim öncesinde test yapmam ama çatlamadan sonraki 12. günde idrara geçiyor beta diyorlar
SElam canım ne yaptın.. bende idrar testlerinde çıkmadı. sende bişey varmı?benim 18.günüm..yarın kan tahlili vericem meraktan ölüyorum:)

benim 6 gün var canım belirtim yok hamile olduğumu sanmıyorum hiç :)
CAnım öyle deme yaa. belirti olmayabilir ama bebiş orda olabilir güzel düşün.. ayrıca ufacık bir test yapsan:) belki silik bir çizgi sana selam verebilir..:)

CAnım öyle deme yaa. belirti olmayabilir ama bebiş orda olabilir güzel düşün.. ayrıca ufacık bir test yapsan:) belki silik bir çizgi sana selam verebilir..:)
canım kimyasalda çok üzülmüştüm bat gelmeden test yapmıyorum hiç o günden beri zaten regl olacak gibi karnımda ağrılar değişik bişiler var sanırım erken regl olacağım

canım kimyasalda çok üzülmüştüm bat gelmeden test yapmıyorum hiç o günden beri zaten regl olacak gibi karnımda ağrılar değişik bişiler var sanırım erken regl olacağım
canım erken regli belirtisi biliyorsun ki bebek müjdecisi... :)bende de var ama hala bende kendi kendime şey diyrum yok olmaz bu ayda yaa falan diyorum..

canım erken regli belirtisi biliyorsun ki bebek müjdecisi... :)bende de var ama hala bende kendi kendime şey diyrum yok olmaz bu ayda yaa falan diyorum..
bilmiyorum ki kuzum 6 gün var ben hiç hamileliğe yormadım keşke olsa da mucize olsa sevinsek :) göğüslerde falan bişi yok ama hiç benim

Canim benim son adetim 10 ydu, 19 20 yumurtlamaydi 29 nda erken gebelikte cikmisti evet normal kaset testte de golgelik vardi. Ama ben erken yumurtlamisim ondan oyle oldu sanirim. Benimde kahverengi lekelenmem bitti haftaya persembe gunu kontrole gidicem bakalim kese icin insallah her sey yolundadir bende de cok yorgunluk var hep gozum yatakta bi yatiyorum ni kalkiyorum

bilmiyorum ki kuzum 6 gün var ben hiç hamileliğe yormadım keşke olsa da mucize olsa sevinsek :) göğüslerde falan bişi yok ama hiç benim
Benimde hala goguslerde bir sey yok benimde karnim regli olcak gibi agriyordu umarim guzel haberler aliriz ikinizden de

Benimde hala goguslerde bir sey yok benimde karnim regli olcak gibi agriyordu umarim guzel haberler aliriz ikinizden de
ay keşke olsa kafayı yerim heralde şuan o kadar beklemiyorum ki ama senin kasık ağrıların baya erken başlamıştı sanırım canım ben de bugüne kadar bişi yoktu şuan olan dabatma değil daha çok regl başlarken olan ağrı gibi sanki o hissiyatı biliyosun bi de bugün aşırı halsizim tansiyonum çok düşük öğlen yemek bile yiyemedim

yani 29undan önce gebelik testi yapmamışmıydın? yani yaptıysan bile bişey çıkmışmıydı?bende adetten sonraki 18.günde testte çıkmadı da..

evet ağrım çok erken başladı ama ben rahatsızdım bide doktor antibiyotik verdi cumartesinden beri antibiyotik kullanıyorum.. vücudumda iltihap var... belkide ondan dolayı ağrım vardı... bence sende benden fazla belirti var:)

canım ya hamileysen antibiyotik sıkıntı olmasın

bakalım bi haftasonunu geçirelim ne olacak

Evet yumurtlamadan hemen sonra batma ve agrilar vardi az kalmis haydi bakalim hayirlisi saglikla gelsinde onemli olan ne zaman gelecegi degil

yani 29undan önce gebelik testi yapmamışmıydın? yani yaptıysan bile bişey çıkmışmıydı?bende adetten sonraki 18.günde testte çıkmadı da..
Adetten sonra 19. Gunde cikti erken gebelikte evet ama belki ben erken yumurtladigimdandir. 9. Ve 10. Gun yumurtlamistim belki ondan erken cikmistir

Amin inşallah. Bu ay hastalanmadim direk hapa başlamamı söyledi o yüzden kafam karıştı herhangi bir belirtide yok regl ile ilgili. Teşekkür ederim yanıtınız için

Adetten sonra 19. Gunde cikti erken gebelikte evet ama belki ben erken yumurtladigimdandir. 9. Ve 10. Gun yumurtlamistim belki ondan erken cikmistir
ben ovülasyon testlerimi aldığım kadına attım bana yumurtlama olmamış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…