Prolaktin hormonu ve dostinex

Merhaba evet pik olmuş testiniz bugünü değerlendirin özellikle umarım güzel haberleri alırız
CANIM SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALMAYA AZ KALDI:) 6 GÜN SONRA FALAN BELLİ OLUR İNŞALLAH:) BENDE SAYIYORUM SENİNLE:)

CANIM SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALMAYA AZ KALDI:) 6 GÜN SONRA FALAN BELLİ OLUR İNŞALLAH:) BENDE SAYIYORUM SENİNLE:)
İnşallah canım inşallah ben başta bir heyecanlandım umutlandım ama şimdi karnım ve kasıklarım ağrıyor sanırım adet olucam, umarım yanılırım senden güzel haberler bekliyorum

İnşallah canım inşallah ben başta bir heyecanlandım umutlandım ama şimdi karnım ve kasıklarım ağrıyor sanırım adet olucam, umarım yanılırım senden güzel haberler bekliyorum
Aslinda bu cok guzel bi haber bu kadar erkenden agrinin baslamasi sencede garip degilmi bence insan tam umutsuzluga kapildigi anda mucizeler oluyor..mutlu guzel haberler cok yakinda

Aslinda bu cok guzel bi haber bu kadar erkenden agrinin baslamasi sencede garip degilmi bence insan tam umutsuzluga kapildigi anda mucizeler oluyor..mutlu guzel haberler cok yakinda
İnşallah dediğin gibidir, güzel haberler alırız
İnşallah dediğin gibidir güzel haberler yakındır bir sürü erken gebelik testi aldım n 11 den indirimliydi bugün denedim bile ama yine çok erken tabii inşallah olur bu ay olmazsa hsg'e giricem hayırlısı olsun hakkımızda

Bende bi koli ovulasyon testi ile gebelik testi aldim ovulasyon uzerinden en erken 12.gun gectiginde cikiyor.. cok silik bazen o bile cikmiyor.. yani adetinden 2-4 gun once olmus oluyor.. senin suanda cikmaz diye dusunuyorum bi kac gun bekle.. en azinda ayin 31innde baslasabah aksam sıkışık idrarla yapsonucu bizede soyle ama

Tamam tamam söylicem ben bu ay erken yumurtlamıştım adetten sonra 10. Gün, 14 gün sonra adet olunuyor ise yumurtlamadan 2 3 eylül gibi de adet olabilirim pazartesi yapicam bi daha test

Ay ne güzel bata kaç gün vardı belirtin oldu mu
10 ağustos adet tarihimdi, 19 ve 20 agustos yumurtlamamdi baya erken yakaladim belirti olarak sol kasigima agri girmisti, bacaklarimda uyusmalar olmustu ve dun utu yaparken tansiyonum dustu ellerim titredi sicaktandir heralde demistim bu sabah ama mesela sanki adet olcakmisim gibi kasiklarimda agri var. Insallah en kisa zamanda sizde ayni heyecanlari yasarsiniz saglikla gelsinler

İnşallah canım inşallah benim bat 10 Eylül henüz belirti adı altında sayacağım bişey yok

İnşallah canım inşallah benim bat 10 Eylül henüz belirti adı altında sayacağım bişey yok
Bende kendimi çok dinledim bu ay belki ondandir hep aklimda vardi bisey var mi olcak mi diye daha erken sizin ama ben erken yumurtlamisim doktor oyle demisti 20 mm yumurtayi da gormustu ayin 19 nda sonra tutmus demekki cok sukur insallah sizde en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz

Kaç gün vardı bata belirtiler başladığında inşallah 6 aydır istiyorum ilk ay kimyasal oldu

Kaç gün vardı bata belirtiler başladığında inşallah 6 aydır istiyorum ilk ay kimyasal oldu
Yani yumurtlamadan sonra kasıklarımda ağrı oldu hatta doktorumla da mesajlaştim hafif agri oldu mu dedi ilk kez yumurtlamayi hissettim yani (icimden dedim ben eskiden yumurtlamiyormusum). Adet agrisindan daha hafif kasiklarda oluyor biraz ama belki dedigim gibi kendimi dinledigimden. Dun yani 11. Gun bayilma gibi fenalik geldi sicakta utu yaptigima yormustum onun disinda belirgin bir sey yok zaten. Bu sabahta bacaklarda kramp gibi cok garip bir sey oluyo ara ara boyle. Bende betayi erken ogrendim ya mesela simdi artar dimi diye surekli esime anneme sorup duruyorum. O yuzden gununde ogrenmek daha iyi de olabilir saglikla gelsinler insallah

O ağrı bende de oldu bu ay kuzum çatlamada hafif hafif Kasıklara giriyor sızlama gibi, senin o zaman Göğüslerde falan bişi olmadı artar artar canım inşallah iyi düşün çok hareket halinde olma dinlen zaten bi haftaya kese görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…