Sanki içine doğmuştu bu ay, dün test yaptım silik çıktı gecede kan verdik pozitifumarim sende guzel haberleri en kisa zamanda alirsin
İnşallah canım benim, inşallah size de nasip olurO ağrı bende de oldu bu ay kuzum çatlamada hafif hafif Kasıklara giriyor sızlama gibi, senin o zaman Göğüslerde falan bişi olmadı☺ artar artar canım inşallah iyi düşün çok hareket halinde olma dinlen zaten bi haftaya kese görünür ☺
[/QUOTE]:)))))))))))))ççokkkk sevindim:))))) anlatamam.... bu üçlü bu ay hamiş:))inşallah :) bhcg kaç çıktı ?? adete 4 gün önce öğrenmiş oldun:) bi foto yazıya ekleyeydin keşke:)silik anlaşılmıyormuydu yada bi kaç saat sonramı çıktı:)
İnşallah canım ya bu ay göğüslerimin içi boş gibi südyen üzerimden düşüyor resmen normalde regl öncesi ağrı olmasa bile sertlik şişlik olurdu anlamadım Prolaktin düştüğü için mi acabaİnşallah canım benim, inşallah size de nasip olurkese gorunsede rahatlasak ama sonra kalp atisi var
:)) daha oluşum bile başlamadı... 6 günde ancak bebek oluşumu yani döllenme tamamlanıyormuş:) onun için ancak 10.gün kana karışıyormuş beta hcg... ancak o zaman idrarda çıkabiliyormuş.. çok araştırdım çok:) ama şu sabırsız oluşumuz bilsekte engel olamıyoruz kendimize...:))
Öyle diyorlar kuzum ama benm ilk gebelikte çatlamadan 4 gün sonra belirtiler başlamıştı ben de hep öyle olcak diye bekliyorum:)) daha oluşum bile başlamadı... 6 günde ancak bebek oluşumu yani döllenme tamamlanıyormuş:) onun için ancak 10.gün kana karışıyormuş beta hcg... ancak o zaman idrarda çıkabiliyormuş.. çok araştırdım çok:) ama şu sabırsız oluşumuz bilsekte engel olamıyoruz kendimize...:))
Kesinlikle prolaktin dustugunden, sen ilac kullaniyor musun ki suan. Ben birakmistim son adetimden sonra hemen ve benimde ici bosalip resmen bi kac beden kuculmustu. Suan hala yumusak adet olcakmissin gibi sert degil ama ilac kullandigim kadar kucuk degilİnşallah canım ya bu ay göğüslerimin içi boş gibi südyen üzerimden düşüyor resmen normalde regl öncesi ağrı olmasa bile sertlik şişlik olurdu anlamadım Prolaktin düştüğü için mi acabaMEMUR54
İlaç kullanmadım kuzum ben kendiliğinden düştü 19 a doktor ilaca gerek yok düşer demişti dediği gibi de düştüKesinlikle prolaktin dustugunden, sen ilac kullaniyor musun ki suan. Ben birakmistim son adetimden sonra hemen ve benimde ici bosalip resmen bi kac beden kuculmustu. Suan hala yumusak adet olcakmissin gibi sert degil ama ilac kullandigim kadar kucuk degil
Cok iyi yapmissin aynen dusmus ki ici bosalmis, bence dusunce yumurtladik bizİlaç kullanmadım kuzum ben kendiliğinden düştü 19 a doktor ilaca gerek yok düşer demişti dediği gibi de düştü
Canım git gide koyulaşmış testin demek betahcg artıyor.. bence hemen gitme keseye gitmişken kalp atışınıda duyarsın 2 hafta bekle sadece kan tahlilini 2 günde bir ölçtür.. bakalım ikiz ihtimali varmı?:)) çünkü 2 günde bi ikiye katlıyorsa tek 3e-4e katlıyorsa ikiz gebelik ihtimali var.. :)Canimm insallah darisi sizin basiniza saglikla gelsinlerdur ekliyim pek anlasilmiyodu ama ben anladim cunku hep beyaz ciktigindan deneyimlemistim erken gebelikte daha cok belli oldu ve dun bir tane daha kaset test yaptim onda da artik belli
Ya benim o zaman da yumurtlama oluyodu ama tabi ne kadar kaliteli bilmiyorum :) bu ay da tam aksine pik i çok koyu göremedim ama herkes o zaman pik olmuş dedi bilmiyorum yumurtladığımdan bile şüpheliyimCok iyi yapmissin aynen dusmus ki ici bosalmis, bence dusunce yumurtladik bizcunku bu bir tesaduf olamaz
Benimde asiri koyu olmamisti aslinda, ben ovulasyon bile yapmicaktim 10. Gunuydu adetin o gun doktor yumurtan buyumus filan diyince yaptim. Aslinda adetten sonra 10. Gun filan gidip yumurta takibi yaptirmakta onemliymis o seni yonlendiriyor zatenYa benim o zaman da yumurtlama oluyodu ama tabi ne kadar kaliteli bilmiyorum :) bu ay da tam aksine pik i çok koyu göremedim ama herkes o zaman pik olmuş dedi bilmiyorum yumurtladığımdan bile şüpheliyim
Ben çalıştığım için doktora yumurtlama takibi yaptırmam çok zor kuzum alttan ikinci en koyu gördüğüm testBenimde asiri koyu olmamisti aslinda, ben ovulasyon bile yapmicaktim 10. Gunuydu adetin o gun doktor yumurtan buyumus filan diyince yaptim. Aslinda adetten sonra 10. Gun filan gidip yumurta takibi yaptirmakta onemliymis o seni yonlendiriyor zateneger adetin 10. Gunu gitmeseydim ben ovulasyonu daha gec yapip bu ayi da kacirirdim
Evet haklisin ama bir yandan da cok geciktirmek istemiyorum folik asitte kullanmiyorum ben simdi bol bol findik yicem doktora gidene kadarCanım git gide koyulaşmış testin demek betahcg artıyor.. bence hemen gitme keseye gitmişken kalp atışınıda duyarsın 2 hafta bekle sadece kan tahlilini 2 günde bir ölçtür.. bakalım ikiz ihtimali varmı?:)) çünkü 2 günde bi ikiye katlıyorsa tek 3e-4e katlıyorsa ikiz gebelik ihtimali var.. :)
testin hangi marka canım? Bu arada benimde kimyasala benzer bişey geçti başımdan... rahimde 3 kesem vardı, rahim kalınlaşmış gebelik gibi o arada işte prolaktin yükselmişti. bana dediler düşük yapıyorsun, üzerine kanama oldu pıhtılı falan, çok kötü günlerdi... ozaman da benim kasık ağrılarım çoktu... ara kanama olmuştu... inşallah sağlıklı hamilelik nasip olsun:)Ben çalıştığım için doktora yumurtlama takibi yaptırmam çok zor kuzum alttan ikinci en koyu gördüğüm test
Benimde boyleydi merak etme tam koyu degildiBen çalıştığım için doktora yumurtlama takibi yaptırmam çok zor kuzum alttan ikinci en koyu gördüğüm test
Evet kasiklarimtestin hangi marka canım? Bu arada benimde kimyasala benzer bişey geçti başımdan... rahimde 3 kesem vardı, rahim kalınlaşmış gebelik gibi o arada işte prolaktin yükselmişti. bana dediler düşük yapıyorsun, üzerine kanama oldu pıhtılı falan, çok kötü günlerdi... ozaman da benim kasık ağrılarım çoktu... ara kanama olmuştu... inşallah sağlıklı hamilelik nasip olsun:)
Cansucum kasık ağrıların senin çok erken başlamıştı galiba dimi?Mesela yumurtlamadan sonra kaçıncı günü başladı? Benim yumurtlamadan 2.3.günü sağ yumurtam kasığım ağrımaya başladı.. folik asiti almaya başla bence doktora ne zaman gideceksin?Maşallah canım diyelim.. Allah nazardan saklasın diyelim...Evet haklisin ama bir yandan da cok geciktirmek istemiyorum folik asitte kullanmiyorum ben simdi bol bol findik yicem doktora gidene kadarmaxijunaya devam ediyorum her gun bir tane vitamin olarak sadece. Doktor demisti ya once sen bir hamile kalda sonra folik asit vercem diye bir de artis olmus mu diye meraktayim bu hafta ici gitcem bi gun insallah her sey yolunda gider erken ogrenmeninde boyle bir kotu yani var hcg artcak mi kese gozukcek mi vs en iyisi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?