Prolaktin hormonu ve dostinex

Sanki içine doğmuştu bu ay, dün test yaptım silik çıktı gecede kan verdik pozitif umarim sende guzel haberleri en kisa zamanda alirsin

:)))))))))))))ççokkkk sevindim:))))) anlatamam.... bu üçlü bu ay hamiş:))inşallah :) bhcg kaç çıktı ?? adete 4 gün önce öğrenmiş oldun:) bi foto yazıya ekleyeydin keşke:)silik anlaşılmıyormuydu yada bi kaç saat sonramı çıktı:)[/QUOTE]

İnşallah canım benim, inşallah size de nasip olur kese gorunsede rahatlasak ama sonra kalp atisi var

[/QUOTE]
Canimm insallah darisi sizin basiniza saglikla gelsinler dur ekliyim pek anlasilmiyodu ama ben anladim cunku hep beyaz ciktigindan deneyimlemistim erken gebelikte daha cok belli oldu ve dun bir tane daha kaset test yaptim onda da artik belli

Eklentiler

• 20200830_133648.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200829_220410.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200829_204228.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
  • SmartSelect_20200830-021615_WhatsApp.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
İnşallah canım benim, inşallah size de nasip olur kese gorunsede rahatlasak ama sonra kalp atisi var
İnşallah canım ya bu ay göğüslerimin içi boş gibi südyen üzerimden düşüyor resmen normalde regl öncesi ağrı olmasa bile sertlik şişlik olurdu anlamadım Prolaktin düştüğü için mi acaba MEMUR54

Ay öyle mi dersin ama bende hiç bi belirti yok bata 10 gün kaldı MEMUR54
:)) daha oluşum bile başlamadı... 6 günde ancak bebek oluşumu yani döllenme tamamlanıyormuş:) onun için ancak 10.gün kana karışıyormuş beta hcg... ancak o zaman idrarda çıkabiliyormuş.. çok araştırdım çok:) ama şu sabırsız oluşumuz bilsekte engel olamıyoruz kendimize...:))

Öyle diyorlar kuzum ama benm ilk gebelikte çatlamadan 4 gün sonra belirtiler başlamıştı ben de hep öyle olcak diye bekliyorum

Kesinlikle prolaktin dustugunden, sen ilac kullaniyor musun ki suan. Ben birakmistim son adetimden sonra hemen ve benimde ici bosalip resmen bi kac beden kuculmustu. Suan hala yumusak adet olcakmissin gibi sert degil ama ilac kullandigim kadar kucuk degil

İlaç kullanmadım kuzum ben kendiliğinden düştü 19 a doktor ilaca gerek yok düşer demişti dediği gibi de düştü

Canimm insallah darisi sizin basiniza saglikla gelsinler dur ekliyim pek anlasilmiyodu ama ben anladim cunku hep beyaz ciktigindan deneyimlemistim erken gebelikte daha cok belli oldu ve dun bir tane daha kaset test yaptim onda da artik belli
[/QUOTE]
Canım git gide koyulaşmış testin demek betahcg artıyor.. bence hemen gitme keseye gitmişken kalp atışınıda duyarsın 2 hafta bekle sadece kan tahlilini 2 günde bir ölçtür.. bakalım ikiz ihtimali varmı?:)) çünkü 2 günde bi ikiye katlıyorsa tek 3e-4e katlıyorsa ikiz gebelik ihtimali var.. :)

Canım git gide koyulaşmış testin demek betahcg artıyor.. bence hemen gitme keseye gitmişken kalp atışınıda duyarsın 2 hafta bekle sadece kan tahlilini 2 günde bir ölçtür.. bakalım ikiz ihtimali varmı?:)) çünkü 2 günde bi ikiye katlıyorsa tek 3e-4e katlıyorsa ikiz gebelik ihtimali var.. :)
[/QUOTE]
Evet haklisin ama bir yandan da cok geciktirmek istemiyorum folik asitte kullanmiyorum ben simdi bol bol findik yicem doktora gidene kadar maxijunaya devam ediyorum her gun bir tane vitamin olarak sadece. Doktor demisti ya once sen bir hamile kalda sonra folik asit vercem diye bir de artis olmus mu diye meraktayim bu hafta ici gitcem bi gun insallah her sey yolunda gider erken ogrenmeninde boyle bir kotu yani var hcg artcak mi kese gozukcek mi vs en iyisi beklemek

Cok iyi yapmissin aynen dusmus ki ici bosalmis, bence dusunce yumurtladik biz cunku bu bir tesaduf olamaz
Ya benim o zaman da yumurtlama oluyodu ama tabi ne kadar kaliteli bilmiyorum :) bu ay da tam aksine pik i çok koyu göremedim ama herkes o zaman pik olmuş dedi bilmiyorum yumurtladığımdan bile şüpheliyim

Ya benim o zaman da yumurtlama oluyodu ama tabi ne kadar kaliteli bilmiyorum :) bu ay da tam aksine pik i çok koyu göremedim ama herkes o zaman pik olmuş dedi bilmiyorum yumurtladığımdan bile şüpheliyim
Benimde asiri koyu olmamisti aslinda, ben ovulasyon bile yapmicaktim 10. Gunuydu adetin o gun doktor yumurtan buyumus filan diyince yaptim. Aslinda adetten sonra 10. Gun filan gidip yumurta takibi yaptirmakta onemliymis o seni yonlendiriyor zaten eger adetin 10. Gunu gitmeseydim ben ovulasyonu daha gec yapip bu ayi da kacirirdim

Ben çalıştığım için doktora yumurtlama takibi yaptırmam çok zor kuzum alttan ikinci en koyu gördüğüm test

Eklentiler

• IMG_20200826_191528.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 36
Evet haklisin ama bir yandan da cok geciktirmek istemiyorum folik asitte kullanmiyorum ben simdi bol bol findik yicem doktora gidene kadar maxijunaya devam ediyorum her gun bir tane vitamin olarak sadece. Doktor demisti ya once sen bir hamile kalda sonra folik asit vercem diye bir de artis olmus mu diye meraktayim bu hafta ici gitcem bi gun insallah her sey yolunda gider erken ogrenmeninde boyle bir kotu yani var hcg artcak mi kese gozukcek mi vs en iyisi beklemek
[/QUOTE]
Cansucum kasık ağrıların senin çok erken başlamıştı galiba dimi?Mesela yumurtlamadan sonra kaçıncı günü başladı? Benim yumurtlamadan 2.3.günü sağ yumurtam kasığım ağrımaya başladı.. folik asiti almaya başla bence doktora ne zaman gideceksin?Maşallah canım diyelim.. Allah nazardan saklasın diyelim...

Ben çalıştığım için doktora yumurtlama takibi yaptırmam çok zor kuzum alttan ikinci en koyu gördüğüm test
testin hangi marka canım? Bu arada benimde kimyasala benzer bişey geçti başımdan... rahimde 3 kesem vardı, rahim kalınlaşmış gebelik gibi o arada işte prolaktin yükselmişti. bana dediler düşük yapıyorsun, üzerine kanama oldu pıhtılı falan, çok kötü günlerdi... ozaman da benim kasık ağrılarım çoktu... ara kanama olmuştu... inşallah sağlıklı hamilelik nasip olsun:)

Benimde boyleydi merak etme tam koyu degildi hatta fotografi da var ben part time calisiyorum o yuzden biraz rahatim

Eklentiler

• 20200820_093625.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
Evet kasiklarim
Cansucum kasık ağrıların senin çok erken başlamıştı galiba dimi?Mesela yumurtlamadan sonra kaçıncı günü başladı? Benim yumurtlamadan 2.3.günü sağ yumurtam kasığım ağrımaya başladı.. folik asiti almaya başla bence doktora ne zaman gideceksin?Maşallah canım diyelim.. Allah nazardan saklasın diyelim...
[/QUOTE]
Evet kasik agrilarim cok erken basladi benim hatta adet olcam kesin saniyordum. Bir de gecen ay ben dogru duzgun adet olamamistim doktor ilactan demisti hep kahverengiydi. Doktora yarin gidicem randevu aldim, kafama gore folik asitte almak istemedim. Doktor ilk muayenede cok folik asit almak bebek icin zararli sen once bi hamile kal sonra bakariz demisti yarin verir heralde artik. Bakalim beta kac cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…