Prolaktin hormonu ve dostinex

İnnovita canım en hassas testlerden, kimyasal sonrası 3 ay benim de kanamalar berbattı

Kimyasal oldugunu nasil anliyorsunuz kanama mi oluyor? Beta mi dusuyor bi de ne zamana kadar bu risk vardir
Canım beta değeri düşük çıkıyor ilk teste göre benim battan 5 gün sonra kanamam başlamıştı genelde ilk haftalar oluyor kimyasal reglin gecikmiş gibi düşün

Canım beta değeri düşük çıkıyor ilk teste göre benim battan 5 gün sonra kanamam başlamıştı genelde ilk haftalar oluyor kimyasal reglin gecikmiş gibi düşün
Bakalim yarin ne diyecek doktor beta kac cikicak insallah bir sorun olmaz biraz endiseliyim

Bakalim yarin ne diyecek doktor beta kac cikicak insallah bir sorun olmaz biraz endiseliyim
Çıkmaz canım inşallah içini ferah tut ben çok kötü öğrenmiştim biliyodum bi terslik olduğunu ama konduramıyodum doktora gitmeden 1 gün önce gebelik testim negatif çıkmıştı anlamıştım doktora gittim kan verdim tahlil sonucumu beklerken kanamam başladı malesef zaten sonucumda da beta 11 e düşmüştü doktorun tavrı beni ayrı korkutmuştu 6 ay korun falan dedi ilk ben çok üzüldüm sonra korunmana gerek yok normal bişi dedi

Bi de bi kadın var hamile sezeryan günü almaya gelmiş tahlil sonucum çıktığı için doktor beni aradan çağırdı kadın da benim arkamdan girip beni ittirdi ehh yeter ya kaç saattir bekliyorum dedi doktor da sakin olur musun kız düşük yapıyo dedi banane ya naparsa yapsın dedi orda ağlayarak doktorun odasından çıktım o olay çok canımı sıkmıştı o günden beri her regl oluşumda o anı tekrar yaşıyorum sanki hayat beni eliyle bi kenara itip ne yaşarsan yaşa diyor gibi Spring05

Ben hala her gün kaset testlerden yapiyorum sorun var mi diye git gide koyulasiyo gibi ama bakalim. Benim doktorumda cok sertti ilk kez temmuzda gitmistim amh dusuk dedi 1.5 du oysa, sen bu zamana kadar korundugunu sanmissin ama korunmamissin olsaydi olurdu filan dedi baya dobra neyse ki sonra birbirimize alistik bakalim yarin ne diyecek

O ne demek ya yani korunmasaydın zaten olmazdı mı demek istiyor çok biliyor bazı doktorlar her şeyi...

Ay bi de o da hamile yani insan insanin azicik halinden anlar. Ya gercekten bazi insanlar cok kotu uzulme insallah bu sefer olacak saglikla kucagina nasip etsin Allah

O ne demek ya yani korunmasaydın zaten olmazdı mı demek istiyor çok biliyor bazı doktorlar her şeyi...
Biz bi bucuk yildir evliyiz sadece iki ay dogum kontrol ilaci kullandim sonra dusunmemistik geri cekilme yontemi ile olmamisti da. Bende geri cekilme yontemini kullandik agustos itibariyle cocuk dusunuyoruz demistim (dogum dahil o zaman basliyordu). Geri cekilme bi korunma yontemi degildir olmamis olsaydi olurdu dedi. Hemen hormon ve amh yapti iyi ki de yapmis gerci bir de vitamin verdi yumurtaliklarim gelissin diye iste hala iciyorum onu

Anladım kuzum yine çok aratmamış allah, vitamin ne içiyorsun

Anladım kuzum yine çok aratmamış allah, vitamin ne içiyorsun
Evet evet cok sukur vitamin maxijuna iciyorum esinde icsin demisti hatta bi kac kez icti o da bi de ovulasyon testi pik oldugunda hem sabah hem aksam deneyin demisti bi arkadasim bizde oyle yaptik belki onunda bi etkisi vardir

Evet evet cok sukur vitamin maxijuna iciyorum esinde icsin demisti hatta bi kac kez icti o da bi de ovulasyon testi pik oldugunda hem sabah hem aksam deneyin demisti bi arkadasim bizde oyle yaptik belki onunda bi etkisi vardir
Onu bu ay ben de denemek istedim de eşim ben sabah aç karna yapamam dedi dediğin vitaminin içeriğine bakayım

Onu bu ay ben de denemek istedim de eşim ben sabah aç karna yapamam dedi dediğin vitaminin içeriğine bakayım
Geçen ay ilk doktor sokundan sonra o kadar uzulmustum ki saat kurdum sabah bak canim turevleride varmis galiba ama bana bunu dedi diye almistim

Geçen ay ilk doktor sokundan sonra o kadar uzulmustum ki saat kurdum sabah bak canim turevleride varmis galiba ama bana bunu dedi diye almistim
Denemek lazım, ben de inositol içiyorum yumurtalıklara faydalıymış ama bakalım görcez

ay neler var hayatta..(((. benim kuzenimin 6 yaşındaki kızı yoğun bakımda yatıyordu kalp hastası ağlıyormuş korkuyormuş orda,, orda yatan bi yaşlı amcada ona hep bağırıyormuş yeter ağlama artık bıktım senden falan,, herkes kendine bi gelecek için heybesini dolduruyor işte.... onlarıda şöyle düşün, hayatın hiç iyi niyet göstermediği insanlar yazık onlara... iyi niyet sevgi vs gibi hoş ve güzel olan hiç bişeyden haberleri yok.. allah merhametten bile yoksun bırakmış...insallah onlarda hayırlı evlat yetiştirebilirler...

Umarım haklısın... Ne bilim ben yolda su mendil satan bi Amc gördüğümde bile ağlayan bi insanım ama insanlarda empati duygusu malesef sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…