• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin Hormonu YARDIMM

Merakli7755

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba Mayıs 2024 te doğal yolla gebe kaldım temmuzda bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendik gerekli testler yapıldı bebekte herhangi bir sorun olmadığını öğrendik. Daha sonra tekrar gebe kalmak için hazırlık sürecinde iken prolaktin hormonum Ekim 2025 te 38,9 çıktı Kasım 27 de 59,39 çıktı geriye kalan herşey normal çıkıyor 3 ay oldu deniyoruz yumurtlama günlerimde ama olmadı şu an 7. DPO Bu yüzden yüksek çıkmış okabilir mi gebelikte bekliyoruz gitgide yükselmiş herhangi bir ilaç kullanmadım doktorum endokrin ve norolojiye randevu al dedi yaşayan var mı ??

En son reglimi 15 ekimde oldum. Olmadan önceki hafta doktora gitmiştim çünkü döngümün 59. Günündeydim ve hala regl olmamıştım. Gebelik yoktu, doktor prolaktin seviyesine bakmış tesadüfen. 34 küsurdü. Bana dostinex başladı. Bir tane cuma günü bir tane salı günü aldım. İkinciyi aldım ve akşamına regl oldum. O son reglimdi 😂 Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Doktora dostinexin gebe kalmaya etki ettiğini sordum. Direkt etkisi olmasa da dostinex yumurtlamayı düzene soktuğu için gebe kalmaya yardım etmiş olabilir dedi. 12. Ayda düşük yaptım, biz 3.aydan beri istiyorduk... Bu ilacın üzerine olmak acabaa dedirtti bana. Hemen bunun tedavisi ne ise ol. Benim yaşadıklarım bu şekilde. Umarım size faydası olur yazdıklarımın.. Bu arada komşumun 2000lerdeydi prolaktini sonra beyninde kitle olduğunu öğrendik. Bu gibi rahatsızlıklarda da artabiliyor. Ama seninkisi o derecede değil. Hayırlı haberler alırsın inşallah içini ferah tut.. ♥️

Çok teşekkür ederim 21 kasımda çatlamam oldu dün idrar testinde pozitif gördüm bu gün tekrar idrar yaptım tek çizgiydi kan verdim 4.1 çıktı negatif kabul ediliyormuş herşeyim o kadar karıştı ki

Çok teşekkür ederim 21 kasımda çatlamam oldu dün idrar testinde pozitif gördüm bu gün tekrar idrar yaptım tek çizgiydi kan verdim 4.1 çıktı negatif kabul ediliyormuş herşeyim o kadar karıştı ki

Back
X