selam arkadaslar aranizda porolaktin hormonu yüksek olan varmi?ve hangi ilaci kullaniyorsunuz?ben 2 hap denedim ve yan tesirleri coktu hep istifar ettim ve simdi biraktim,ilk basta bas agrisi tansiyon düsüklügü yapiyordu ama son 3 gündür icim disima cikti biraktim,doktorumu arayip randevü yapmam lazim tekrardan.
ben artik ramazandan sonra baslayacam kadin doktorum öyle yap dedi,bakalim yarin tüp bebek merkezinde randevüm var bi de ona danisacagim
hic canli cikmadi,doktor tese yoluyla sperm varmi diye bakmamiz lazim dedi ama simdide hepatit b cikti esimde o yüzden simdilik tese ertelendi,simdi ayin 9 da karacigerden biobsi yapilcak ondan sonra tedavinin devamina bakilcak,benimde porolaktin yüksek ama doktor okadar sorun degil dedi hapla düser dedi,esini razi etmeye calis canim, kac senelik evlisiniz,ilk zaman nasil gitti doktora canim
arkadaşım benim prolaktin 21.3..yüksekmi
genetik olma ihtimali yüksekmis ama esimin ailesinde kimsede böyle bi durum yok,icimde korku var dün ümitliydim bugün allak bullak oldum ümidim kalmadi,keci boynuzunuda bi umut diye iciyor esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?