meraba acaba bitkiselilaçlarla prolaktini düşürmenin yolu varmı araştıran varsa bana cevap veren olursa sevinirim fato
merbaha
bu siteye yeni üye oldum
benimde prolakitn hormonum fazla çıktı şimdi.dr ilaç verdi yarım yarım pzt ve perşembe olarak kullanıyorum.ilacı içtiğim akşamın ertesi günü bulantım çok oluyor.şimdide hep tansiyonum düşük.sizde de bu şikayetleri yapıyormuyudu?
bendede kötü bise cikmadi hap kullansan düzelir dediler,aslinda simdiden hapi kullanmama gerek yok cünkü esimden dolayi cocugumuz olmuyor,esime tese yapilmasi gerek ama simdi bide esimde hepatit b cikti önce bunu halletmemiz lazim,ben yinede kullanmak istedim belli mi olur ya yüce rabbim böylede bi evlat verirse diye ama yan etkilerini betermis,hamile kalabilmek icin bu hormon düzene girmek zorunda diye biliyorum peki dogumdan sonra nasil düzelir,yani önce hapla düsürüp hamile kalincak sonra kendiligindenmi düzelirmis,bide gögüsden akinti gelirmis yüksek olunca sende geldimi bende gelmedi
Arkadaşlar benimde adetim çok düzenliydi spiral taktırdıktan sonra son 2 ay biraz günüm geçti bugün test yaptırdım dahiliyede herşey normal sadece prolaktinim 3,0 ile 18,6 arasında olması gerekirken benimki 24,5 çokmu yüksek ve neden yükselir bu.
cnm ben yardımcı olmaya calısayım bıldıgım kadarıyla senın prolaktın sevıyen cok degıl sadece normal aralıgını bıraz gecmıs yanı bu cok degıl benım kı 100 usteydı ve daha bu 200 bulanlarda var stres her zaman hormonu tetıkler ve dahada yukseltır kafana takma bende ılk basıma geldıgımde ne kadar uzuluyordum problem yapıyordum ama son zamanlarda unutdum herseyı bak bugun hamıleyım yanı dedıgım gıbı kafana takma adet duzensızlıgı yapar bazılarında bazılarında gogusden sut gelır benım mesela gogsumden sut gelıyordu adetım duzenlıydı su an hersy normal cnm uzme kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?