Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hormon yüzünden ilaç kullanan var mı arkadaşlar? Ne kullanıyorsunuz?
Bir de bu sorunu çözüp hamile kalabilen var mı? Ne kadar sürer acaba?
Yorumlarınıza ve paylaşımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.
benimde 4 yıldır yükselip düşüyor cok ilaç denedim 2 ye kadar düşürdüler ben kullandıgım bütün ilaçlardan memnun kaldım ama gecen ay 154 e cıktı
fakat bu ay hiç ilaç kullanmama ragmen 16 ya düşmüş bence stresle cok alakalı bir hormon önce stresi bırakalım
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlar,
Benim de doktorum bugün dostinex'i verdi pazartesi ve perşembe günleri yarım olarak kullanıcam. ilacı 1 ay kullanıp kontrole gidicem.ama dr um korunmamla ilgili öneride bulunmadı.hamilelik te düşünüyoruz ama bu ilacı kullanırken hamile kalmam mümkün müdür acaba ? ya da hamile kalırsam bebeğe etkisi nasıl olur ? yeni üyeyim tecrübelerinizden yararlanmak isterim.. tşkler
benimde 31 falandı prolaktin, üst sınır 30. aynı şekilde ilaç verdi doktor ama güvenemedim 1 birim yüksek diye ilaç almak mantıklı gelmedi, başka doktora gittim, baktı bi yumurta gördü bu ilaca gerek yok dedi ben genede adetin 21. günü progesteron baktırdım 0 çıktı. yani sorun prolaktin değilmiş luteal faz defekti denen bi durum. ama tedaviside pek mantıklı değil her kadında görülen normal bi durum. bence iyice öğren tek sorun prolaktinse kullanırsın adete 1 hft kala kanda gebelik baktırı ona göre ilacı kesersin çünkü gebelikte kullanımı ile ilgili ben emin olamadım. yani etraflıca konuşabileceğin başından savmayan bi doktor bul. sorularına ne kadar doyurucu cevaplar veriyorsa o kadar iyi bir doktordur.
benimde prolaktinim 27-28 lerdeydi dostinex kullandım. İlacın yan etkileri (bulantı, kusma) nedeniyle kullanmadım. Daha sonra bitkisel ilaç verdi onu da kullanmadım. İlaçlar midemi mahvediyor. Aktardan hayıt tohumunun bitkisel karışımını aldım. 1 haftadır sabah akşam aç karna kullanıyorum. 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş. Bu arada eşinizle birlikte doktora gidin. Eşimde de sperm hareketsizliği ve sayısının azlığı ortaya çıktığı için prolaktini unuttum
Selam arkadaşlar,
Normalde adetim 27 günde olduğundan 13. gün umurtladığımı zannediyordum, bu ay ovulasyon testi yaptım ayın 16'sı ve hala yumurtlamadım. Dün doktora gittim iki tane 14mm yumurtamı gördü, ayın 18 gibi yumurtlayacağımı söyledi, şimdi yumurta takibi yapıyoruz. Birde araştıra araştıra yumurtanın olması demek yumurtanın çatlayacağı demek değil olduğunu öğrendim, reglinin 21-22. günü progesteron testi yapılarak o ay yumurtaldın mı bakılabiliyormuş muhtemelen onu da yaptıracağım. Açıkçası sorun varsa bir an önce çözüm aramaktan yanayım. Benim yaşadığımı yaşayan varmı, varsa paylaşabilir mi? Geç yumurtlayıp hamile kalanlar var mı, merak ediyorum. Yardım lütfen
Arkadaşlar bu prolaktin rakamlarını ben pek analayamadım. Bende de var aynı sıkıntı benimkide en son 490 çıktı ve doktorum suanda iyi dedi, ilaçta vermedi. Ama sizin değerlerinize göre benim ki bayağı yüksek gibi geldi bana,yoksa ben mi rakamı yanlış algılıyorum anlamadım. Bilgisi olan varsa sevinirim.