Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

Ayılamamaktan korkuyorum ama 2 dklık bi iş diyorlar c kollu röntgen cihazı varmış araştırdım hiç acı olmuyormuş
Belki gerek kalmadan hamile kalırız da kurtuluruz.
İstanbulda da bi yer var görüntüleme merkezi herkes memnun hiç acımıyormuş herhalde o dediğin gibi alet.
Ama bnm gittiğim hastanede bi arkadaş anestezisiz çektirmiş hemde iyi bir hastane yani bana dedi ki mutlaka anestezi al.
Yani çok kötü diyende var bişi yok diyende...
Bakalım

Ayılamamaktan korkuyorum ama 2 dklık bi iş diyorlar c kollu röntgen cihazı varmış araştırdım hiç acı olmuyormuş
Evet bi arkadasim cok korkuyordu hic aci yok dedi ciktiginda ama benim canim cok tatlidir hic korkmuyodum ama oyle oldu iste.. Ama anesteziye falan hic gerek yok cok kisa bi islem verdikleri ilac da hafif bi karin agrisi yapiyo

Kizlar sadece 1 tane dostinexle prolaktin 40tan 6ya düşmüş.. 1haftada yani.. Kutuda 1 tane daha var ama kulanmicam adete kadar... Insallah bebisim varsa bi zarari olmasin

Kizlar sadece 1 tane dostinexle prolaktin 40tan 6ya düşmüş.. 1haftada yani.. Kutuda 1 tane daha var ama kulanmicam adete kadar... Insallah bebisim varsa bi zarari olmasin
Cnm prolaktinini bi kaç yere ölçtür öle karar ver hastaneler arası değişiyor sonuçlar.

Nasil bu kadar degisken olabilir yaa? Benim daha 9günüm var regle.. O zaman dostinex vermemistir sana doktor.. Hicbir sey yapmadan 50den 40 a dustugunu gormustum ben 10gun icinde.... Ayni hastanede yaptirmistim o zaman da

Nasil bu kadar degisken olabilir yaa? Benim daha 9günüm var regle.. O zaman dostinex vermemistir sana doktor.. Hicbir sey yapmadan 50den 40 a dustugunu gormustum ben 10gun icinde.... Ayni hastanede yaptirmistim o zaman da
Bende bitkisel nasıl olsa diye agnucaston içiyorum.
Çok mu stres yapıyoruz da yükseliyor acaba?

Kizlar cok heyecanliyim adete 3 gun var yarin kan testine gidicem... Iki kere idrar testi yaptim ikisinde de hayalet cizgi vardi sanki.. Cok umutluyum dua edin

Az sonra cikiyorum evden Allahim nolur burdan guzel haberler vermemi nasip et... Bebis yoksa da rahat rahat adeti beklerim en azindan bu kadar arada kalmam var mi yok mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…