- 16 Eylül 2015
- 773
- 518
- 103
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Belki gerek kalmadan hamile kalırız da kurtuluruz.Ayılamamaktan korkuyorum ama 2 dklık bi iş diyorlar c kollu röntgen cihazı varmış araştırdım hiç acı olmuyormuş
Evet bi arkadasim cok korkuyordu hic aci yok dedi ciktiginda ama benim canim cok tatlidir hic korkmuyodum ama oyle oldu iste.. Ama anesteziye falan hic gerek yok cok kisa bi islem verdikleri ilac da hafif bi karin agrisi yapiyoAyılamamaktan korkuyorum ama 2 dklık bi iş diyorlar c kollu röntgen cihazı varmış araştırdım hiç acı olmuyormuş
Insallah oyle olurBakalım inşallah misaslanın dediği gibi gerek kalmadan hamile kalırız
Canim ne yaptin sonuc belli miİnşAllah Cnm .bugün iğneden sonraki 9. Günüm.7-8 güne belli olur.yazarım buraya.
Cnm regli oldum ben.Canim ne yaptin sonuc belli mi
Cnm prolaktinini bi kaç yere ölçtür öle karar ver hastaneler arası değişiyor sonuçlar.Kizlar sadece 1 tane dostinexle prolaktin 40tan 6ya düşmüş.. 1haftada yani.. Kutuda 1 tane daha var ama kulanmicam adete kadar... Insallah bebisim varsa bi zarari olmasin
Nasil bu kadar degisken olabilir yaa? Benim daha 9günüm var regle.. O zaman dostinex vermemistir sana doktor.. Hicbir sey yapmadan 50den 40 a dustugunu gormustum ben 10gun icinde.... Ayni hastanede yaptirmistim o zaman daCnm regli oldum ben.
Klomene başladım yine
Prl de ölçtürdüm devlet hastanesinde 100 e yakın çıkıyorken 2 özel hastanede birinde 16 diğerinde 27 çıktı.
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Sen nasılsın var mı gelişme?
Bende bitkisel nasıl olsa diye agnucaston içiyorum.Nasil bu kadar degisken olabilir yaa? Benim daha 9günüm var regle.. O zaman dostinex vermemistir sana doktor.. Hicbir sey yapmadan 50den 40 a dustugunu gormustum ben 10gun icinde.... Ayni hastanede yaptirmistim o zaman da
Stres cok etkiliyomus cnm yaaBende bitkisel nasıl olsa diye agnucaston içiyorum.
Çok mu stres yapıyoruz da yükseliyor acaba?
Bakalım ilaca rağmen yükselecek mi tekrar senin?inş yükselmez.Stres cok etkiliyomus cnm yaa
Ikiye bölüp pazartesi persembe ictim cnm.. Bakalm yine yükselir biliyorum da en azinda bi iki ay yukselmeseBakalım ilaca rağmen yükselecek mi tekrar senin?inş yükselmez.
1 tam mı içtin 2 ye mi böldün?
Evet bari bi kaç ay idare etse de yükselmese.Ikiye bölüp pazartesi persembe ictim cnm.. Bakalm yine yükselir biliyorum da en azinda bi iki ay yukselmese
Cnm dualarım seninle çok heyecanlı gerçektenKizlar cok heyecanliyim adete 3 gun var yarin kan testine gidicem... Iki kere idrar testi yaptim ikisinde de hayalet cizgi vardi sanki.. Cok umutluyum dua edin
Canım naptın ne çıktı?Az sonra cikiyorum evden Allahim nolur burdan guzel haberler vermemi nasip et... Bebis yoksa da rahat rahat adeti beklerim en azindan bu kadar arada kalmam var mi yok mu diye
Cikmadi daha yaa surekli internetten kontrol ediyorum simdiye cikmasi lazimdi bekliyorum bakalimCanım naptın ne çıktı?
Canim b hcg 60 cikti cok şükür adete 2 gun varken... Hamileyim cok mutluyum insallah saglikli bi sekilde devam ederCanım naptın ne çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?