Prolaktin yüksekliği bilginize ihtiyacım var !!!!

nusece

Bi SeN Bi BeN Bİ BeBeK :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
756
12
118
selam kızlar bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim eşimin tahlilleri normal benimse prolaktinim yüksek çıktı doktor ilaç verdi. Birinci sorum şu prolaktin yüksekliği kesin gebeliğe engel midir bunu doktoruma sordum istediğim cevabı alamadım tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. ikinci sorum bu ay ilaç kullanmaya başladım hemen hamile kalırmıyım yoksa hamile kalma ihtimali bi dahaki ayamı kalıyo ilaç ne zaman etkisini gösteriyor lütfen yardımmmmmmmmmmmm :52:

selam kızlar bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim eşimin tahlilleri normal benimse prolaktinim yüksek çıktı doktor ilaç verdi. Birinci sorum şu prolaktin yüksekliği kesin gebeliğe engel midir bunu doktoruma sordum istediğim cevabı alamadım tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. ikinci sorum bu ay ilaç kullanmaya başladım hemen hamile kalırmıyım yoksa hamile kalma ihtimali bi dahaki ayamı kalıyo ilaç ne zaman etkisini gösteriyor lütfen yardımmmmmmmmmmmm :52:

merhaba...
benimde prolaktinim yüksekti dr bu şekilde hamile kalamazsın demişti süt hormonu olduğu için vücut kendini hamile olarak görüyomuş o yüzden gebe kalamıyosun benim dr açıklaması böyledi keşke prolatin alsa tek sorun ben bi ilaç kullandım normale döndü çabuk düzeliyor zaten küçük bi haptı salı ve cuma günleri yarım yarım alıyodum 1 aya değerim normale döndü. gebeliğe gelince bu işler hiç belli olmuyo cnm adetin nasıl yumurtlaman nasıl onlarda bi sıkıntı varmı ne zamandır deniyosunuz hormanlarından başka dengede olmayan varmı bu bilgiler önemli? :)

merhaba...
benimde prolaktinim yüksekti dr bu şekilde hamile kalamazsın demişti süt hormonu olduğu için vücut kendini hamile olarak görüyomuş o yüzden gebe kalamıyosun benim dr açıklaması böyledi keşke prolatin alsa tek sorun ben bi ilaç kullandım normale döndü çabuk düzeliyor zaten küçük bi haptı salı ve cuma günleri yarım yarım alıyodum 1 aya değerim normale döndü. gebeliğe gelince bu işler hiç belli olmuyo cnm adetin nasıl yumurtlaman nasıl onlarda bi sıkıntı varmı ne zamandır deniyosunuz hormanlarından başka dengede olmayan varmı bu bilgiler önemli? :)

canım öncelikle teşekkür ederim. bende küçük bi ilaç kullanıyorum dostonex öyle bişey galiba. ama yarım değil tam kullanıyorum pazartesi perşembe kullanıyorum. adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum yumurtlama takibi ovulasyon testiyle yapıyorum doktor alttan muayene etti sorun yok dedi hormonlarda prolaktin dışında sıkıntı yok eşimde de yok. öyle işte :)

canım öncelikle teşekkür ederim. bende küçük bi ilaç kullanıyorum dostonex öyle bişey galiba. ama yarım değil tam kullanıyorum pazartesi perşembe kullanıyorum. adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum yumurtlama takibi ovulasyon testiyle yapıyorum doktor alttan muayene etti sorun yok dedi hormonlarda prolaktin dışında sıkıntı yok eşimde de yok. öyle işte :)

Mrhaba. Evet proaktin bebege engel. Once dusmesi lazim prolaktinin. Dostinex malesef gecici olarak düşürüyor ben 29 idi degerim. Dostunex ile 1'e düştü. Gebelik olmadi. Pazartesi perşembe kullanıyorum. Bi sonraki ay yine yükseldi yine kullandim bebek olmadi. En son bitkisel bi ilac aldim ecz. Agnuscaston isminde. Prolaktini dusurup yumurta kalitesini arttiriyo. Yabanci ulkelerde bile cok populer bi ilac hatta konum bile var girip bakabilirsn. 1 ay kullandim hemen hamile kaldım ve konumdada yazdım benim sayemde o ilacla 4-5 ark. Daha hamile kaldilar tavsiye ederim. Benimde adet 28 gunde bir yumurtlama normal. Tek sorun prolaktin idi onuda bu şekilde atlattim

Endişe etme bence. Ablama nikahından 1 hafta önce doktora git kontrollerini yaptır gebelik için tedaviye ihtiyac varsa biran once baslarsın demiştim ve prolaktin seviyesi cok yuksek çıktığı için doktor tedavi olman lazım hamile kalmani zorlaştırır dedi çok uzulduk. Bir başka doktorda bir daha ki adetinde gel tekrar test yapalım ona göre tedaviye başlarız dedi. Ablam evlendi ve ilacsiz tedavisiz o hafta hamile kaldı:) şuan 4 aylık hamile. Ayrica kuzenime de ayni şekilde tedavisiz hamile kalamazsin denilmis ve tedavisiz bir cocugu oldu suan ikincisine hamile. Hiç stres yapmayın yine ilacınızı kullanın bu hormonun yukselmesinin en büyük sebebi bebeğim olmuyor stresidir. Geçmiş olsun ;)

selam kızlar bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim eşimin tahlilleri normal benimse prolaktinim yüksek çıktı doktor ilaç verdi. Birinci sorum şu prolaktin yüksekliği kesin gebeliğe engel midir bunu doktoruma sordum istediğim cevabı alamadım tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. ikinci sorum bu ay ilaç kullanmaya başladım hemen hamile kalırmıyım yoksa hamile kalma ihtimali bi dahaki ayamı kalıyo ilaç ne zaman etkisini gösteriyor lütfen yardımmmmmmmmmmmm :KK52:

merhaba bu konuda bana önerebileceğiniz bir şey var mı benim troid 6,24 t4 1.06 prolaktin 39.7 çıktı rahim içinde polip vardı doktorum ameliyattan sonra konuşuruz dedi ilaç tedavisiyle düzelir çokta yüksek değil dedi geçen gün nette gördüm troidi 2 nin üzerinde olan hamile kalamaz diye yardımcı olur musunuz

Back
X