prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu!!!

smallangel tatlim nerelerdesinn hic gözükmüyorsun ???

Tatlım buralardayım , iş yerinde çok yoğunum birde biliyorsun evimize taşınıyoruz , evde de iş off çok yoruldum hala bitiremedik. Bilmiyosun sen ben çarşamba günü progesteron için tahlil yapıldı, 11,3 çıktı. Dr çok iyi , adet olsan da olmasan da gel dedi artık. Şaşırdım bende nasıl yani muayene olmayacakmıyım dedi ( ben yumurtam çatlamışmı bakar diye düşünmüştüm ) yok hayır dedi. Geldim araştırdığım kadarıyla ve burdaki arkadaşların söylediği kadarıyla yumurtanın sağlıklı olup olmadığını, çatlayıp çatlamadığını gösterirmiş bu değer. 10 ve üstü iyiymiş. Aslında adetin 21. günü yapması lazımdı benimki 20. gündü. Bakalım artık Beklenmeyen adet tarihmde 18 temmuz.

Tatlım sen ne zaman türkiyeye geldin , bilmiyorudum burdaki doktora da muayene olduğunu. Benim ilk gittiğim dr da aynısını söylemişti. Olması gereken değerlerde olması gerekir prolaktinin tabi, yoksa yumurta oluşmasını engelliyor tabi.Öyle olunca da hamile kalmamızı zorlaştırıyor. Alllahım inşallah daha fazla bekletmez bebişlerimiz bizi.

ondan kolay gelsin canim, tasinmak cok zor , biran önce rahata kavusursun insallah..

oo masallah canim yeni degerlerinde iyiymis , 1 günden birsey olmaz heralde yaa..

ay tatlim hadi bakalim sayili gün cabuk gecer insallah, 9 gün kalmis.:teytey:.
benim adet tarihim 11-12 temmuz civarlari az kaldi..rabim hakkimizda hayirlisini nasip eylesinnn buarada gecmis mirac kandilin mübarek olsun tatlim:Saruboceq:

ben mayis sonu geldim canim türkiyeye haziran basida ordaydim, almanyaya gelmeden birkac gün önce prolaktin testi yaptirayim dedim, hastaneye gittimm kan verdim ve ordaki bir jinekolaga okuttum sonucu, o söyledi yüksek diye..

amin ya aminnnn tek umudumuz rabbimiz:Saruboceq:

Canım benim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun.Evet canım şükür değerler şimdilik iyiymiş, am çok korkuyorum yaa, inşallah canım 2 günde evimi toparlayacagım zaten ohh o zaman tam keyif olacak .Anladım canım inşallah düşer şu prolaktin seninde. Bende hayıt çayı içmeye devam ediyorum bakalım.

hayita devam :))) bir aydir araliksiz sabah aksam iciyorum demekki hemen faydasi olmuyor canim yarin adet günüm bugun test yaptim neGatif cikti püfff sositososito,yine doktor yollari ve ilaclar kapida kafamçokkarıştı

estelra canım nasılsın bakalım, ben çok heyecanlıyım ya . 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Bugün iğneden sonra 14. gün acaba test yapsam mı ya karar veremedim.

estelra canım nasılsın bakalım, ben çok heyecanlıyım ya . 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Bugün iğneden sonra 14. gün acaba test yapsam mı ya karar veremedim.

merhaba canimmm, iyiyim ben dayanamadim test yapdim ama bisey cikmadi,adetime bir gün kala yapmisdim :)

günüm 3 gün gecti hala gelmedi kirmizilarrr, acaba hayit adeti geciktiriyormudur yaa, ona benzer bir bilgide bulamiyorumm

canimm vallami 14.günnnn , ay bende heycanlandim simdi yap bence varsa silikte olsa cikar bisey , beni habersiz birakma lütfennn :)

Canım dün sana cvp yazmıştım ama topik değişince silinmiş yazdığım. Olsun canım daha tedavilerimizin başındayız, sıkma canını, elbet bir gün olacak bebişlerimiz, evet beklemek çok zor ama :çok üzgünüm: Hyıt adet düzensizliği yapıyormu bilmiyorum ki, ama hormonları dengelediğine göre gecikme yaparmı bilmiyorumkismile. evet tatlım ya hatta bugün 16. günü. Nasıl heyecanlıyım bi görsen, çok merak ediyorum . İdrar testi yaparsam çatlatma iğnenin etkisi ile pozitif çıkabilirmiş.Kan testi yaptırayım diyorum bakalım iş çıkışı müsait olursam . İnşallah bu ay gelmiştir

canim benim insallah gelmistir bebisin...hadi hayirli haberlerle gel insallah

ben adet oldum,gecikmeli olmaya basladi tatlim.yarin randevu aldim doktor gidiyorum, bi aydan fazladir hayit iciyorum araliksiz,prolaktin ölc dicem , bu baska bir doktor ya..bakalim hayit ise yaramismi en son 34.58 di :)
:1hug:

ya sorunmu varr ,yazdiklarimiz kaybolmussssssssssss

Canım evet yazılar gitmiş, ne yazmıştın ? Dr a gittin dimi canım sen, nasıl durumlar prolaktin kaç çıktı merak ediyorum seni canım, habersiz bırakma. Ben cumartesi günü adet oldum ve pazartesi günü kontrole gittim ama maalesef sol da kist oluşmuş. Klomen in beklenen bir yan etkisi dedi dr, bu ay kullanmıyorum doğal yolla deneyeceğim bakalım. Ama dün prolaktine tekrar bakti 2.08 çıktı. ve dostinex kullanmadığım halde, bence hayıta devammmm:lepi:

tatlimm,saglik olsun bakalim...yineki adetin geldi ya o kistte kendiliginden gider biran önce insallah...
valla prolaktinin süper ya,ayy darisi bana artikk
kiz ne güzel hemen sonucu aliyormusun sen,ben bir hafta beklemek zorundayim...cuma günü test sonuclarim cikiyormus onu bekliyorum heycanlaaadelikafadulden
ogün yumurtamada bakcakmisss..
tatlimmm ben adetin ikinci gününden beri bal,cörekotu,tarcin kürünü uyguluyorum,hakkimda hayirlisi,prolaktin yumurtayi sagliklimi büyütmüyor,sagliklimi catlatmiyor anlamis degilim hala ama :)

Evet canım bu ay sadece doğal kürler uygulayacağım bakalım artık, sağ açıkmış nede olsa, belki süpriz olur ama bakalım artık. Sabırlı olmayı öğreniyorum. Evet tatlım hemen alıyorum sonucu ben, sabah kontrole gittim akşam iş çıkışıda sonuç almaya, artık dr a göstermedim nede olsa öğrendik artık.:1rolleyes: Canım drun sadece test mi yaptı yani, alttan muayene falan etmedimi ? Benim bildiğim kadar prolaktin yumurtayı sağlıklı büyütmüyor, çatlayacak boyuta gelmeyince de adetle birlikte atılıyor. Druna sorabilirsin tekrar , yanlış bilgi vermek istemem... Canım bende bal-ç.otu-tarçın kullanıyorum ama adetin 3. günü başlayabildim , günde 1 defa kullanabiliyorum ya, unutuyorum. Birde soğan kürü yapıyorum oda günde 1 defa .. Birde canım bu kürleri yumurtalama döneminde bırakmak lazımmış sanırım öyle duymuştum bi bilgin varmı bu konuda

evet canim ,bende öyle duydum dogrudur bence,bal,tarcin,cörekotu adetin12-13.gününe kadar kullaniliyor..
sogan kürüde öyle sanirim yani yumurtlamana göre ayarla sen ,cünkü bebek tutarsa bile allah muhafaza düsürürmüs,cok güclüymüs..
evet tatlim bende sorayim bir doktoruma tekrar,eski doktorum öyle söylemisdi saglikli büyütmüyor diye,belki faydasi olurda bu cörekotu karisimin ,saglikli büyütür bizimkileriii hehehe
adetliydim oyüzden cuma tekrar gel bakalim yumurtalarina dedi adetin 10.günü olmus oluyor,hayirlisi hakkimizda tatlim yaaaa:1hug:

Birlikte büyüteceğiz hadi bakalım bebişlerimizi.:1hug: evet canım dikkat etmek lazım, 10. gün bırakacağım bende ne olur olmaz, erken yumurtlayasım gelir falan Çörek otu karışımı baya iyiymiş sanırım , inşallah tutar tatlım ya. aaa senin drun adetli olunca bakmadı mı ? ayyy pazartesiyi hatırladıkça kızarıyorum valla:kedi: Benim dr da bi bakalım dedi nasıl yani adetliyim ama dedim, olsun dedi, tıpış tıpış oturdum koltuğa. Ama anlatamam o kadar kötü oldumki ya:kedi: Of bide hazırlık yapmamıştım hastayım diye off off bayan olmak ne zor. İlaç falan vermedi dimi sana canım, 10. günü gideceksin ve yumurtana bakacak, yumurta oluşmuşsa vermeyecek belkide

ayy canim benim seni cok iyi anliyorum,bende o korkuyla gittim sorma,ama adetliyken neye bakarki doktor ha gerci sen klomen kullandin kist varmi yokmu diye bakmmis olmali..sende yumurtlama gününe yaklasdin heralde yavas yavas

tatlim cok mutluyum yaa , prolaktinim 23 olmussss , ilacsiz hemde, 40 gündür hayit iciyorum..demekki hayit ise yariyomuss
doktor kanina bakdik hicbir sorun yok,hersey gayet iyi dedi,guatrdan süphelenmisdi sadece yokmus..
yumurtalarima bakdi ,cok güzel büyüyorlar dedi bilmiyorum artik cörek otunun faydasi varmidir amaCADIARZU
pazartesi,sali ,carsamba birlikte olun dedi. haftaya cuma tekrar gidiyorummm,yumurta saglikli catlamismi ona bakcak..
tekrar kan alip prolaktine bakicakmis
yine heycanli bi bekleyis basladi bakalim

ay keskeee beraber burdan haber etsek birbirimize ne güzel olur,birbirimize sorular sorariz bilmedigimiz..cok süper olur yaa.olue insallahhh

Canım çok sevindim prolaktinin düştüğünü , hayıta devam valla. Prolaktin düştüğü içinmi yumurtaların güzel büyüyormuş canım sordunmu, bütün testlerin normal yani dimi, ayyy çok güzel bi haber bu canım. Demekki yumurtaların güzel olduğuna göre önce kendiliğinden çatlayıp çatlamadığına bakacak, gerek duyarsa öyle ilaç verecek belkide . Ayyy inşallah gerek kalmadan kendi çatlar canım yaa.Maşallah maşallah. Benim henüz yumurtala dönemim başlamadı sanırım. Adetin 8. günü bugün bakalım artık, ya ben çörek otu bal tarçın karışımını sürekli yiyemiyorum... Çalışıyor olunca unutuyorum ya benneyaptımki

evet canim ,aynen tahmin ettigin gibi..suan gördügüm kadariyla ilaclik bir durum yok prolaktin düsük dedi...adetin 17.günü yine gel, catlamismi bakalim ,birde progestorana bakalim dedi....amin canim insallah dedigin gibi kendiliginden saglikli bir sekilde catlar, ay biktim hayit icmekden...bal,cörekotu ,tarcini hergün iki defa aliyorum,öff igrenc bisey yaa,ardindan hayiti iciyorum bogazim yaniyoooo,istah filan kalmiyoo

faydali ama hergün yap ic derdi olmasaaa
ayni seyi söyleyip duruyorum bi kurtulsaydim su hayittan..
tatlim sende bu ay öyle bir dene ,olmazsa yeni aya telefona alarm filan kurarsin ,cörekotu allll diyeeyerimseniben
sekerim buarada bisey sorcam yumurta aki gelmeye basladiktan kac gün sonra yumurta catliyordu bilgin varmii??

Senin yumurtan oluşmuşmuydu canım ve boyutları kaçtı ? Ne gün gideceksin dr a tekrar 17. gün demişsin ama . Canım çok haklısın valla ben ne soğan kürü ne ballı karışımı hiç bişey yapmıyorum ya, insan bıkıyor hakketen , ilk 2-3 gün yaptım ama sonra bıraktım yaa :bbo: Arada hayıt içiyorum o kadar saldım bu ay valla. Bakalım ne olacak birde bu ay dr kontrolüne gitmediğim için içimden gelmiyor kürleri yapmak da ya . Canım tam bilmiyrum valla, yumurta çatlamaya başladığında mı yoksa yumurta oluşunca mı yumurta akı geliyordu bilmiyorum canım yaa. Sen garantiye al gün aşırı çalışın canım, Bu arada hayırlı kandiller canım, Mevlam duamlarını kabul etsin, tez zamanda bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…