herkese merhaba bu iyi haberimi hepinizle paylaşmak istedim.dün akşam testi yapmaya cesaret ettim sonunda.ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm.
bugün sabahta sağlık ocağında test yaptırıp sonucu pozitif alınca.allahım hepinize , bu haberi bekleyen bebek isteyen herkese nasip etsin.
hepinize ama hepinize nasip olsun inşallah bu duygu
ay canım ne güzel ya,tebrik ederim.allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah.parlodelle hamile kaldın deilmi?2 ay kullandıktan sonramı?bende yeni başladımda parlodel kullanmaya.inşallah bende kalabilirim hemen yaaaa....beklemek çok zor anlıyorsundur:çok üzgünüm
arkadaşlar benimde prolaktinim yüksek 3 aydır hamile kalamıyorum yüksek olması yumurtlamayı engelliyormu bi
len varmı adetim çok düzensiz göğüslerimdende süt geliyo başka ne belirti yapıyo ki acaba bilgisi olan varsa cevap bekliyorum lütfeeeen teşkler
Selamlarr bişi sorcam prolaktin hormonu yüksek çikip ilaçli rahim filmi çektirn var mi aranizda??TAHLİL SONUCUNA GÖRE Mİ HEMN İLAÇ VERİLİYORR?
kızlar bana yardımcı olurmusunuz
geçen sene de bende prolaktin tedavisi gördüm
dostinex kullandım ve değer düşmüştü
fakat yine tekrarladı
bu hep tekrarlıyacak mı bilgisi olan varmı?
bugün bende aranıza katıldım prolaktinim 30 çıktı ama yumurtlama hormonum iyimiş ben 2 düşük yasadım dostinex iççem hafta 2 gün yarım olarak 5 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım sizce sebeb bu prolaktin olabilirmi
prolaktin tahlil sonucu hemen çıkıyomu yoksa birkaç gün sürüyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?