prolaktini yüksek olup bebek isteyenler...

kızlar bana yardımcı olurmusunuz
geçen sene de bende prolaktin tedavisi gördüm
dostinex kullandım ve değer düşmüştü
fakat yine tekrarladı
bu hep tekrarlıyacak mı bilgisi olan varmı?

evet bu olabiliyormuş.İlaç tedavisi bitince tekrar yükselebiliyormuş.Benim de düştü şimdilik ama yükselir mi bilmiyorum.

kızlar daha önce yazmıştım amam nolurr bilgisi olan varsa yardım edin benim 42 çıktı prl ama dr ilaç vermedi hiç bi sorunum yok burda hamile kalan arkadaşların çoğu ilaç kullanmış ben başka dr a mı gitmeliyim ilaçsız olurmu yani ltfn yardım edin

ay canım ne güzel ya,tebrik ederim.allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah.parlodelle hamile kaldın deilmi?2 ay kullandıktan sonramı?bende yeni başladımda parlodel kullanmaya.inşallah bende kalabilirim hemen yaaaa....beklemek çok zor anlıyorsundur:çok üzgünüm

Selamlarr bişi sorcam prolaktin hormonu yüksek çikip ilaçli rahim filmi çektirn var mi aranizda??TAHLİL SONUCUNA GÖRE Mİ HEMN İLAÇ VERİLİYORR?

arkadaşlar benimde prolaktinim yüksek 3 aydır hamile kalamıyorum yüksek olması yumurtlamayı engelliyormu bi
len varmı adetim çok düzensiz göğüslerimdende süt geliyo başka ne belirti yapıyo ki acaba bilgisi olan varsa cevap bekliyorum lütfeeeen teşkler

canım yanlış yonlendirmek istemem ama prolaktın tedavisi goren ve bunu internette çok arastıran biri olarak sana yazmak istiyorum. benim prolaktin 35,5 çıktı hemen dostinex kullanmaya başladım tabi dr söyledi. ama yıne bu sitede kayıtlı olan bir arkadasın yazdığını okuduğumda. hatırlamıyorum ama değeri epey yüksekmiş. dr ilaç vermemiş stresten falan uzak dur demiş. ve bu şekilde prl düşürüp hamile kalmış. ama ben o kadar beklemek istemiyorum ve zaten iş yerimde stressiz bir günüm mumkun değil. ilaçla iki ayda düşürebildim ama hala gebe kalamadım
dilersen yeni bir dr görün. faydalı olur belki.

evet canım uzmanların soylediğine göre prl yuksekliği yumurtlamayı engelliyor yada bozuyor. o yuzden hamile kalamıyorsun.
bende aşırı göğüs kaşıntısı ve ara sıra gogus ağrısı yapmıştı ilaca başlayınca geçti. ama çoğu kişide belirti yaptığını sanmıyorum canım.

Selamlarr bişi sorcam prolaktin hormonu yüksek çikip ilaçli rahim filmi çektirn var mi aranizda??TAHLİL SONUCUNA GÖRE Mİ HEMN İLAÇ VERİLİYORR?

canım prolaktın hormonu kan testiyle belli oluyor. benim yüksek çıkmıstı. dr dostinex verdi bundan uc ay sonuç alamazsak yumurta takibine başlıcaz dedi. ondanda sonuç alamazsak rahim filmi çektiriceksin dedi. yani benim doktorumun verdiği sıralama buydu.

kızlar bana yardımcı olurmusunuz
geçen sene de bende prolaktin tedavisi gördüm
dostinex kullandım ve değer düşmüştü
fakat yine tekrarladı
bu hep tekrarlıyacak mı bilgisi olan varmı?

canım bende tedavi gordum gecen ay tekrar bi test yaptığımda 5e düşmüştü . ilacı bıraktım ama açıkçası bende korkuyorum tekrarlamasından. bu hormonları dengeleyen hayıt meyvesi varmış suyu otu aktarlarda satılıyormuş. kafanı karıştırmak istemem ama ben en azından bebiş olana kadar hayıt suyundan içicem(daha almadım) en azından bitkisel bi zararı olacağını sanmıyorum.

bugün bende aranıza katıldım prolaktinim 30 çıktı ama yumurtlama hormonum iyimiş ben 2 düşük yasadım dostinex iççem hafta 2 gün yarım olarak 5 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım sizce sebeb bu prolaktin olabilirmi

benimde 1 hafta adetim gecikti.hamileyim diye ümitlendim tabi.ama test yaptırınca 0.100 görünce hüsrana uğradım.hormon tahlilimde prolaktin 31,48 çıktı..adetimin 2-yada 3 günü gidicem bi daha test yapılacak..bakalım nasıl çıkacak...

prolaktin tahlil sonucu hemen çıkıyomu yoksa birkaç gün sürüyomu

Hoşgeldin canım,evet prolaktin yüksek ise hamile olmaya engel!

benimde prolaktin 30 çıktı dr.çok yüksek olmadığını söyledi ama

biraz daha düşse iyi olur dedi.(bende bir düşük yaptım)

bundan önce 45 di dostinex ve parlodel kullandım,2 defa çatlatma iğnesi oldu, + rahim filmi de çekildi...

şimdi ise sana ağır bi hapa gerek yok dedi ve dopergin verdi.

İnş.biran önce hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:

merhaba ben aranıza yeni katıldım benim prolaktinim 56 çıktı ve ilaçla 1.3 düştü doktor iyi dedi ve yumurta takibine soktu beni dün çatlatma iğnesi oldum ve cumartesi tekrar doktora gidip çatlamışmı diye bakıcaz herkese allah şifa versin inşallah bizde hamile kalırız

hemen çıkar canım 1 saat sonra...
benimde yüksekti şimdi düştü :))
klomenle yumurtlama tedavisine başladım bu ay... inşallah hamile kalırız kızlar en kısa zamanda...

yabangülüm arkadaşım birbirimize dua edelim kimin duasının makbul oldugunu bilemeyiz inşallah allah hepimize bu duyguyu tattırıp yaşatacak

Merhaba arkadaşlar.
Senelerdir prolaktinoma ile mücadele eden biri olarak başlığı görünce hemen girip arkadaşlarıma umut oluyum dedim. Ben yaklaşık 9 senedir tedavi görüyorum. Yani çocukluğumdan beri. Hipofiz bezimdeki adenom sebebiyle ilk tahlillerimde 400 leri gösteren sonuçlaıma dayanarak bana söylenen rhmimin hiç gelişmemiş olmasıydı ve beni zorlu bir süreç bekliyordu. parlodel dostinex kullanarak geçirdiğim 9 sene sonunda nihayet prolaktinim normal seviyesine düştü ve şimdi ben hiç ummadığım anda anne olacağımı öğrendim.:)) O kadar mutluyum ki anlatamam. Hayal kırıklıklarım, umutsuzluklarım hepsi bi anda erdi gitti. Hala inanmıyorum bebetim olacağına. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…