herkese merhaba bu iyi haberimi hepinizle paylaşmak istedim.dün akşam testi yapmaya cesaret ettim sonunda.ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm.
bugün sabahta sağlık ocağında test yaptırıp sonucu pozitif alınca.allahım hepinize , bu haberi bekleyen bebek isteyen herkese nasip etsin.
hepinize ama hepinize nasip olsun inşallah bu duygu
arkadaşlar slm.dün gece ilkkez yarım tablet şeklinde dopergin adlı ilaçtan içtim.ve içtikten yarım saat sonra kusma ve tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastanelik oldum.doktoruma sormadan başka bi hapa başlasammı die düşünüyorum..örneğin dostinex adlı ilacı kullanan çok kişi olduunu okudum veya parlodel.bunların yan etkileride varmı?nolur biri cvp yazsın
kızlar merhaba burda prolaktin konusunda bayağı deneyimli arkadaşlar var :)) banada bi akıl verirler diye umuyorum 7.ayıda büyük bi hayal kırıklığı ile sonuçlanan bebek çalışmalarım oldu iki ay mnce dr gittim başka bi sorun için akıntım vardı hormon değerlerimede bakıldı prl 40 çıktı dr ertesi gün testi tekrarladı çünkü anlık bi şeyden de yükselebiliomuş bu sefer 42 çıktı dr üniversite hastanesine yönlendirdi neden kaynaklandığı bulunmdan ilaç vermek taraftarı değildi ama ben gitmedim ama benim hiç adet sorunum yok her ay düzenli hatta aşırı düzenli sadece göğüslerimde sorun vardı fibrokistler ve göğüsten kan geliodu ameliyat oldum gene yıl kanama yapan polip die bi şey varmış onu aldılar.bide adetim bana göre kısa sürüo iki gün üçüncü gün azalıo sonra bitio.başka bi dr a gittim ilaç falan vermedi çalışmalara devam dedi şimdi ben hiç ilaç falan kullanmadım sizce kullanmam gerekermi ama ilaç kullanmadan hamiş olan arkadaşlar var acaba bu önemsiz bi sorunmu başka bi sorun vardır belki hamileleik için lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnn bi yardımmmm bi akıl veriiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?