prolaktini yüksek olup bebek isteyenler...

kızlar ıkı gun gecikti reglim. ne dersiniz? dostinex işe yaramış olabilirmi????? :)))))))))))))))))))))

inşallah sevgili patricia.umarım yaramıştır.benimde prolaktin seninkiyle yaklaşık değerlerdeydi ilk başlarda.sonra geçen ay 27 ye düştüğünü gördük bu ayda adette gidip tekrar tahlil yaptıracaktım ama
benimde adet gecikti.bugün tam 7.gün. adet belirtileri var ama korkumdan testte yapamıyorum :)
bekliyorum bakalım nolacak diye

inşallah sevgili patricia.umarım yaramıştır.benimde prolaktin seninkiyle yaklaşık değerlerdeydi ilk başlarda.sonra geçen ay 27 ye düştüğünü gördük bu ayda adette gidip tekrar tahlil yaptıracaktım ama
benimde adet gecikti.bugün tam 7.gün. adet belirtileri var ama korkumdan testte yapamıyorum :)
bekliyorum bakalım nolacak diye

herkese merhaba bu iyi haberimi hepinizle paylaşmak istedim.dün akşam testi yapmaya cesaret ettim sonunda.ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm.
bugün sabahta sağlık ocağında test yaptırıp sonucu pozitif alınca.allahım hepinize , bu haberi bekleyen bebek isteyen herkese nasip etsin.
hepinize ama hepinize nasip olsun inşallah bu duygu

kaydirigubbakcemile5 canım benimmmmmmmmmmmmm hadi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. yok ben değilmişim heralde dostineksten dolayı gecikmiştir. bakalım bende bu aydan ümitliyim :):lepi:

inşallah canım hiç umudunu kaybetme.bendede geçen aylarda bu gecikmeler olmuştu.hormon düzene girmeye çalıştığı için oluyor sanırım.inşallah seninde iyi haberlerini alırız burdan.

merhaba kızlar benim prolaktinimde 124 çıktı dr parlodel verdi ve 1buçuk ay kullanıcam benim ki kadar prolaktini yüksek var mııııı

Merhabalar, benimde prolaktin düzeyim 39 çıkmıştı. Doktorum parlodel verdi. Şuan hamileyim. Umarım sizde en kısa zamanda hamile olursunuz. Prolaktin aşılmayacak bir problem değilmiş. Ben çok stres yapmıştım ama stres prolaktini tetikliyor.

kıslar valla bende hiç belirti yok bi iki gündür kabızlık problemi var o kadar. ayın birinde hastalanmam lazım . bakalım ne olacak...... prolaktini 5e düşürdüm ama dr dediki haftada ıkı yarım dostınex alıyorudum. onu haftada bır yarıma indir dedi. ne yalan söyliyim hiçte içimden gelmedi yani tekrar fırlıcakmış gibi hissediyorum. ama dr dediği için haftada bir yarıma düşürdüm bende.işte bu aykı durumumda boyle .

kızlar benimkide 77.4 çıktı.çok moralim bozuldu.doktorum dobergin adlı bir ilaç verdi.bu ilacı kullanan varmı???umarım bir iki aya kadar normale iner...allah hepimize bebiş nasip etsin..

arkadaşlar slm.dün gece ilkkez yarım tablet şeklinde dopergin adlı ilaçtan içtim.ve içtikten yarım saat sonra kusma ve tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastanelik oldum.doktoruma sormadan başka bi hapa başlasammı die düşünüyorum..örneğin dostinex adlı ilacı kullanan çok kişi olduunu okudum veya parlodel.bunların yan etkileride varmı?nolur biri cvp yazsın

canım ben dostineks kullanıyorum. haftada ıkıtane yarım alıyorum. hiç bir yan etkiside olmuyor. en etkili ilaçta dostineks miş. ama belki senin başka bir özel durumun vardır? en kötü ihtimalle doktoruna telefonda danış derim ben. tekrar geçmiş olsun canım.

ayşegül 41, canım prolaktini ne 100küsürlerde olanlar var. ve bir iki ayda iniyor şükür, prl fazlalığı aşılmıcak bi sorun değil güzelim. stres yaparsan düşmez ama biraz rahat olman lazım. biliyorum dısardan soylemek çok kolay ama eğer istiyorsan rahatlaman sart güzelim.

ben dostinex kullandım, kullanarak hamile kaldım, ilacı hamileliğin ilk 10 haftasına kadar kullandım...
dostinexin yan etkisi yok, ilk içtiğimde parlodelin çeyreği bile kusturmuştu beni...

Son düzenleme:
kızlar parlodel kullanlar ne zaman adet oluyosunuz ilaç bittikten sonramı
ben şimdi adet biitiikten sonra başladım ilaça ve 30 gün kullanıcam ilaç bitttikten sonramı adet olucam bennnnnnnnnnnnnnn anlamadım kafam karışık

kızlar merhaba burda prolaktin konusunda bayağı deneyimli arkadaşlar var :)) banada bi akıl verirler diye umuyorum 7.ayıda büyük bi hayal kırıklığı ile sonuçlanan bebek çalışmalarım oldu iki ay mnce dr gittim başka bi sorun için akıntım vardı hormon değerlerimede bakıldı prl 40 çıktı dr ertesi gün testi tekrarladı çünkü anlık bi şeyden de yükselebiliomuş bu sefer 42 çıktı dr üniversite hastanesine yönlendirdi neden kaynaklandığı bulunmdan ilaç vermek taraftarı değildi ama ben gitmedim ama benim hiç adet sorunum yok her ay düzenli hatta aşırı düzenli sadece göğüslerimde sorun vardı fibrokistler ve göğüsten kan geliodu ameliyat oldum gene yıl kanama yapan polip die bi şey varmış onu aldılar.bide adetim bana göre kısa sürüo iki gün üçüncü gün azalıo sonra bitio.başka bi dr a gittim ilaç falan vermedi çalışmalara devam dedi şimdi ben hiç ilaç falan kullanmadım sizce kullanmam gerekermi ama ilaç kullanmadan hamiş olan arkadaşlar var acaba bu önemsiz bi sorunmu başka bi sorun vardır belki hamileleik için lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnn bi yardımmmm bi akıl veriiiiiiiiiiiin

canım bende prolaktin yüksekliği ile karşılaşınca netten araştırdığım belirtiler arasında adet azalması vardı seninki prolaktin yüksekliğinden azalmış olabilir benimkide azaldı prolaktin yüksekliği yumurtlamayıda etkiliyomuş ve adet düzensizliği yapıyomuş senin adetlerinde düzenliymiş ama bence sen dr a inan inş istediğin hayale biran evvel kavuşursun:CüvCüv:

kızlar prolaktini yüksek olanlar gögüsünüzde kaşınma oluyomu
bende var ama prolaktindenmi anlamadım bennnnnnnnnnnnnnn

olmazmııııı hatta sunu diyebilirim. ilaç günüm geldiğinde ben unutsam bile. hemen göğüslerimin kasıntısı başlıyor :))) acayıp sinir eden bir durum toplumda iş yerinde falan.

2 yıl önce yapılan kan testinde benimde prolaktin 45 çıktı,dostinex kullandım 1 ay
Daha sonra 5-6 ay kadar parlodel kullandım 2 kez çatlatma iğnesi oldum hamile kalamadım,2-3 kez dr. değiştirdim.
1 hafta sonra yine kan testi yapılacak bakalım ne durumda süt hormonu,:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…