bunu nerden buldun kız baktım sitesine çok kalitesiz 10 dolara kurulmuş bir site gibi parfümlerde 70 tl falan çok şaşırdım güvenilirmi peki
arkadaşlar bu site herkesin ev hanımlarının ya da ilkokul mezunlarının rahatça kullanabileceği şekilde dizayn edilmiş basit görünüyor evet ama herkese hitap ediyor yıldız teknik üniv. ne yaptırılmış bir sitebunu nerden buldun kız baktım sitesine çok kalitesiz 10 dolara kurulmuş bir site gibi parfümlerde 70 tl falan çok şaşırdım güvenilirmi peki
arkadaşım bi network firmasında hem ilklerden olmak önemlidir hemde firmanın hızlı ivme kazanmasıda önemlidir ben amwayden sonra biobellindayla çalışmaya başaladım 6 ayda yakut oldum 3.500 tl gelirim var 4 yıl oldu çok basit bir sistem harika tavsiye ederim çok hızlı ilerliyo propa bu sistemlerde adını duyuramaıştır maalesef.
ben propa kullanıcısı ve satıcısı olarak mükemmel her ürünü..kesinlikle tavsiye ederim..
....................................
bende forever urunlerindeyim.sağlık,kişisel bakım ve kozmetik ürünleri..ürünleri müsait zamanımda ayrı başlıkta yazacağım.bu arada ben forever sistemine dahil değilim.cunku sadece foreverla calısmıyorum.açıkçası bence bir markanın her ürünü aynı kalitede olamaz...illa ki uzmanlaştığı bir kaç ürünü olur ve birbirinden farklıdır.bu
yuzden hiçbir sisteme girmem.kendi sistemimi kendim olustururum.
dediğim gibi almıs oldugum eğitimler bir sürü sey ogretti ama sanırım en en önemlisi etik olabilmeyi ogretmiş olması diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?