PROTEİN TAKVİYESİ - SPOR SEVER BAYANLAR LÜTFEN BİR BAKIN...

Buradakiler sevmiş çok.
Sizin oraları bilemiyorum.
Kızkardeşim kendi evinde de iki tane kedi besliyor.
Zararlı olsaydı vermezdi bence.
Ben değil de o çok anlar kedilerden...
Evinde de besliyorsa kesin bildiği vardır. Dediğinizi yapacağım. Bu yumurta sarilarindan az kilo almıyorum : D yavrucaklar yesin. Daha iyi bölge kavgası yaparlar.

Buradakiler sevmiş çok.
Evinde de besliyorsa kesin bildiği vardır. Dediğinizi yapacağım. Bu yumurta sarilarindan az kilo almıyorum : D yavrucaklar yesin. Daha iyi bölge kavgası yaparlar.

Buradakiler sevmiş çok.

Ne
Normal yulaf kepeginde de protein mevcut. Yüksek proteinli olanların hem kullanımı daha kolay, hem de içerisinde ekstra peyniralti suyu tozu ve yumurta akı tozu var. Bu sayede krep yaparken de işlenmesi daha kolay oluyor.
Nerden alınabilir ki onlar. Bu konuda da yardımcı olur musunuz ?

Ne

Nerden alınabilir ki onlar. Bu konuda da yardımcı olur musunuz ?

Migroslarda var. Zaten tek markanın var. Reklam olur mu bilmiyorum ama yazamıyorum o yüzden. Google'dan yüksek proteinli yulaf kepeği karışımı diye aratirsaniz çıkar markası.

Cok cok saol. Bakacagim.

Bir de tavuk eti yerine hindi etini tavsiye ederim. Hindi vücudunda antibiyotik ihtiva edemeyen bir canlı ve tavuğun aksine. Protein oranı da yüksek. Tek porsiyonluk paketlerde hindi füme veya jambon da tuketebilirsiniz severseniz. Yulaf kepeği krebi, light üçgen peynir ve hindi fumeyle gayet doyurucu ve protein oranı yüksek/kalorisi düşük bir menü çıkıyor. Aklıma gelmişken ekleyeyim dedim. Rica ederim. :)

:) teşekkür ederim. Sağlıkli beslenmeyi bilmem . Canım ne isterse yerim. Ama şu sikilasma sorunu önemli benim için. Sizin tavsiyelerde baya katkıda bulunacak bana. Menü falan ayarlanmis oldu simdiden.

Ya sebzeden, tahildan alinan proteinle, hayvansal gidadan alinan protein bir degil. Yulaf, bezelye vs asla baliktan, etten aldiginiz proteinin yerini tutamaz.

Ikincisi fume urunlerden uzak durun. Kansorejen, mumkun oldugu kadar az tuketmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…