ÖNCE YÜZDE 4 DÜ% olarak kacti hiz peki canim biz de kullaniyoruz 8.kutuya gectik
Canım bizim de sayı 6 milyon morfoloji 3 o yüzden kullanmaya başladık daha 14 gün oldu işe yaramz diye korkuyorum 3 ay kullan eedi doktor eşimepromotil kullandı eşim
o da fayda etmedı
zaten ıkı senedır sürekli evicap 400 mg de kullanıyordu
keçiboynuzu kürü kullandık ıkı sene falan
hiçbi,rsey etkı etmedı
sonra 1 ay kolemen tedavısı gordum o da ıse yaramadı
bu ay asılama oldum
yarın sonucu alacağım bakalım hayırlısı
sizde sorun ne ? hareket ve morfolojı mı
kac zamandır ıstıyorsunuz
belkı sizde etkı eder canım
Cok ilginc bizim %6 idi en son %16 cikti simdi kürlere de basladimÖNCE YÜZDE 4 DÜ
BU ilaçlardan sonra yuzde ıkıye düştü
Kullanın belkı sizde fayda saglarCanım bizim de sayı 6 milyon morfoloji 3 o yüzden kullanmaya başladık daha 14 gün oldu işe yaramz diye korkuyorum 3 ay kullan eedi doktor eşime
eşim çok fazla çay içiyorCok ilginc bizim %6 idi en son %16 cikti simdi kürlere de basladim
Benim esim de sigara iciyordu bıraktı cok sukur cayi da cok tuketiyor aynen dedigin gibi cips kola sureklieşim çok fazla çay içiyor
günde 3 demlik
sinir oluyorum butun vitaminleri o yok ediyordur.
aburcubur da çok yiyiyor
belkı ondan faydasını gormedık
cocuk gibi hiç laf anlamıyor
Çay vitaminleri öldürüyor işteBenim esim de sigara iciyordu bıraktı cok sukur cayi da cok tuketiyor aynen dedigin gibi cips kola surekli
Ustune dustukce ters tepiyor pakete girmis gidalar yemiyceksin dedim gitti cicibebe süt karışımı yemeye basladi ben de rahat biraktim sigara icme de ne halin varsa gör dedimÇay vitaminleri öldürüyor işte
bilinçsizce hareket ediyorlar
çocuk düşünen bir erkeğin bu tarz seylerden uzak durması lazım
konusunca adın dırdırcı oluyor
benimki de cocuk gibi her aksam bır paket bisküvi yiyiyor, çikolata yiyiyor
herseyın sıkıntısını kadın cekıyor
erkeğe kendını sıkmak zor gelıyor
çay konusunda cok sınırlıyım ben de
aşılama tutmazsa resti çekicem
yedirmıycem bu tarz seyler asla
Benim esim de sigara iciyordu bıraktı cok sukur cayi da cok tuketiyor aynen dedigin gibi cips kola surekli
Bir ara benimki de dadanmıstı cicibebeyeUstune dustukce ters tepiyor pakete girmis gidalar yemiyceksin dedim gitti cicibebe süt karışımı yemeye basladi ben de rahat biraktim sigara icme de ne halin varsa gör dedim
arkadaşlar merhaba, insanın hiç aklına gelmeyen başına geliyor. Allah kimseyi bu tip problemlerle ıslah etmesin. Bizim de evlendiğimizden beri, yaklaşık 1 yıldır çocuğumuz olmuyor. Yurtdışına taşınacağımız için son kontrolleri yaptıralım dedik ve kadın doğumcum eşimden de testler istedi. Baktık ki problem spermlerdeymiş. İleri hareketlilik hiç yok. Spermlerin sadece %14'ü canlı, sayısı 5 miliyontabi soluğu hemen ürologda aldık. ilk varikoselden şüphelendi ama ultrason yapıldıktan sonra varikosel olmadığı anlaşıldı. Şuan Promotil diye bir toz kullanıyor. Yorumlardan okuduğum kadarıyla Q10'da kullanmak gerekiyormuş. Doktorumuza sorup bu ilacı da almasını sağlayacağım.
Bu süreç çok yıpratıcı oldu gerçekten. Doktorlar, 4 ay ilacı için sonra olmazsa tüp bebek diyorlar. Ben tüp bebek tedavisini hiç sağlıklı bulmuyorum. kadın için çok yıpratıcı bir süreç ve beklenen menopoz tarihinden daha da erken menopoza girme ihtimalin oluyor. Zaten yurtdışında olacağımız için de oralarda derdini anlat da tüp bebek yaptır vs. işleri de hiç mi hiç kolay olmayacaktır.
Yeni evlenen arkadaşlara vereceğim en büyük tavsiye, kesinlikle ilk çocuk olana kadar korunmayın. Hatta ilk 6 ayda bir gelişme olmazsa da ciddi anlamda tetkiklere başlayın.
Eğer bu süreçte bebeğimiz olmazsa 4 ay daha beklemede kalacağız, sonrasında da ne olur biter bilmiyorum. O kadar üzgünüm ki, bu tarz bir problemin bizi bulmasının verdiği psikoloji ile akşamları hüngür hüngür ağlıyorum. Lütfen bizim için de dua edin, Allah isteyen herkese bebek nasip eder inşallah.
Su an coban cokerten kullaniyoruz o bitince propolis karisimina gececegizKızlar peki eşi proxeed ile beraber arı sütü bal polen kullanan var mı aranızda
Çoban çökerten nasıl kullanılıyor? Ben arı sütü bal polen almayı düşündüm ama bilemedimSu an coban cokerten kullaniyoruz o bitince propolis karisimina gececegiz
Her aksam 1tatli kasigi kaynatiyorum 3 dkÇoban çökerten nasıl kullanılıyor? Ben arı sütü bal polen almayı düşündüm ama bilemedim
geçmiş olsun canım. umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. tüp bebek tedavisi en son çare olmalı. benim yaşım 27 olduğu için henüz erken buluyorum. 30 yaşıma kadar alternatif ne varsa deneyip, 30 yaşımdan sonra da olmuyorsa o zaman belki düşünebilirim.canım dediğin gibi akla gelmeyen başa geliyor ve belkide hayatının bu dönemine kadar yaşadığın enn büyük şok oluyor bizde mayıs ayında aynı şoku yaşadık ileri hareket 0 sayı 5 milyon ama tek fark bnm eşimde varikosel çıktı 3.derece ve ameliyat oldu proxeed plus e vitamini ve saraçoğlu soğuk press keçiboynuzunu kullanıyor ameliyattan sonra 2. ayımız
umarım ilaçlar işe yarar ve hamile kalırız benim tüp bebeğe cesaretim yok...
canım promotili ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kaldın acaba biz 5 aydır kullanıyoruz yuzde 5 ile basladık haftaya yenilicez tahlili 6 ay demişti doktor ama 1 ay daha sabredemicemEvet canim sadece proxeed kullandik.. Bu arada ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Rabbimin bir mucizesi resmen.. Sana tavsiyem esine muhakkak saracoglunun keci boynuzu kurune yap ve hergece yatmadan 1 incir koy zeytinyagina, esin sabah ac karna yesin..
canım promotili ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kaldın acaba biz 5 aydır kullanıyoruz yuzde 5 ile basladık haftaya yenilicez tahlili 6 ay demişti doktor ama 1 ay daha sabredemicem
tabiki mutlaka yazarımmSonucu bizimle de paylasir misin
AYNEN cnm inşallah ona gerek kalmadan ilaçlarla kürlerle allahın izniyle olur bebeklerimizgeçmiş olsun canım. umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. tüp bebek tedavisi en son çare olmalı. benim yaşım 27 olduğu için henüz erken buluyorum. 30 yaşıma kadar alternatif ne varsa deneyip, 30 yaşımdan sonra da olmuyorsa o zaman belki düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?