maşallah canım ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin.. proxeed plusın işe yaradğını okuyunca iyice umutlanıyorum.. inşallah bizde de işe yarar.. hemen o ay mı hamile kaldın canım?? başka şeyler kullandı mı kür vs..arkadaşlar merhaba benim eşimde hareketlilik ve morfoloji sorunu vardı 1 proxeed kullandı çok şükür hamüleyim ama eşime test yaptırmadık ilaç bitiminde 2 ay kullan demişti çünkü doktor elimde proeed 1 kutu var açılmamış almak isteyen olursa mesaj atabilirsiniz Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu sizede yaşatsın inşallah
Gercekten de umit oluyorsunuz. Insallah Allah bizede nasip eder.maşallah canım ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin.. proxeed plusın işe yaradğını okuyunca iyice umutlanıyorum.. inşallah bizde de işe yarar.. hemen o ay mı hamile kaldın canım?? başka şeyler kullandı mı kür vs..
Amin canim sagol darisini Rabbim isteyen hepimize nasip etsin insallah 1 ay kullandi esim bitkisel bir suru sey aldim ama kullanmadi oylece duruyormaşallah canım ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin.. proxeed plusın işe yaradğını okuyunca iyice umutlanıyorum.. inşallah bizde de işe yarar.. hemen o ay mı hamile kaldın canım?? başka şeyler kullandı mı kür vs..
inşallah bizde de işe yarar.. bende aldım onları da kullanıyo bir yandan bakalım hayırlısı bekleyip görücez..Amin canim sagol darisini Rabbim isteyen hepimize nasip etsin insallah 1 ay kullandi esim bitkisel bir suru sey aldim ama kullanmadi oylece duruyor
Canlarımmuhat cogito88 kizlar harikasınız umut oluyorsunuz insana :) bir oğlum var 3 yasında calışmalarımızın 7. Ayda kendiliginden gelen .. İkinci icin 15 aydir uğraşıyoruz benim bütün testlerim yapıldı eylul de ecomar da rahim filmi de çekildim yine bisey yok sonra geven ay eşim test verdi sok olduk sperm sayısı hareketi düşüktü bunun sebebi de kronik romotolojik bir sırt rahatsızlığı var esimde salozopyrn kullanıyordu 2013 den beri meğer etkili yan etkilerinden biri geçici kısırlık ilacın bırakınca bir iki ay normale döner dedi dr .. Bizde bir hafta oldu proxseed başladık bir aydır her aksam havuç şuyu içiyor ayrıca evicapta kullanıyoruz solgarin q10 unu aldım fkt onu ictigi gun cok rahatsız oldu ateşlendi filan eşim korktuk onu obur ay deneriz dedik başlasak mı acaba alerjik bir bünyesi var esimin .. İns bizde güzel sonuçlar alırız
Sperm testimiz
Sayı : totelde 32 milyon
Ml de : 6 milyon
İleri hareket %6
zeytinyağında incir nasıl yapılıyor acaba?Amin canim benim allah hepimizin yardimcisi olsun.. Hepinize tez zamnda nasip etsin insallah.. Sakin umudunuzu kaybetmeyin biz tedaviye baslayali 5 ay oldu ve ben hamileyim mucize gibi.. Ve sayi ve hareketlilik dusuk oldugu halde.. Rabbim ol deyince oluyormus ama rahim filmini muhakkak cekinin ve keciboynuzu kuru ve hergun 1 tane zeytinyaginda bekletilmis inciri ihmal etmeyin..
Canim gece yatmadan 1 adet inciri hakiki zeytinyagina koy, sabaha kadar beklesin, sabah ac karnina esin yesin.zeytinyağında incir nasıl yapılıyor acaba?
ben de pzt gunu cekındımCanim ben sisli echomarda agrisiz yaptirdim.. Adetimin bittigi gunun ertesi gunu gittim.. Cok kolay bir islem 5 dk suruyor.. Forumlarda okudugumuz gibi degil.. Ama bunun sebebi gittigim yerde c kollu rontgen tipi ile cektiler.. Yani hic aci hissetmiyorsun ama baska yerlerde eski tip cihazlar cok agrili oluyormus..bu islemi yaptirdiktan sonra herhangi bir korunma onermediler cunku rahime verdikleri ilac tamamen zararsiz bir ilacmis.. Korunmayin dediler :) ve ben aralikta rahim filmi cekildim o ay hamile kaldim :)
Canim gece yatmadan 1 adet inciri hakiki zeytinyagina koy, sabaha kadar beklesin, sabah ac karnina esin yesin.
Evet canim hareket icin etkiliymis. Ben forumlarda bi cok yerde okudum faydasinida gordugumuzu dusunuyorum, dogal bisey sonucta zararsiz yanihareket için mi etkılıymıs bu
siz nereden duydunuz ben de yapayım bari eşime:))
TEŞEKKÜRLEREvet canim hareket icin etkiliymis. Ben forumlarda bi cok yerde okudum faydasinida gordugumuzu dusunuyorum, dogal bisey sonucta zararsiz yani
havuç suyunu nasıl yapıyorsunuz?muhat cogito88 kizlar harikasınız umut oluyorsunuz insana :) bir oğlum var 3 yasında calışmalarımızın 7. Ayda kendiliginden gelen .. İkinci icin 15 aydir uğraşıyoruz benim bütün testlerim yapıldı eylul de ecomar da rahim filmi de çekildim yine bisey yok sonra geven ay eşim test verdi sok olduk sperm sayısı hareketi düşüktü bunun sebebi de kronik romotolojik bir sırt rahatsızlığı var esimde salozopyrn kullanıyordu 2013 den beri meğer etkili yan etkilerinden biri geçici kısırlık ilacın bırakınca bir iki ay normale döner dedi dr .. Bizde bir hafta oldu proxseed başladık bir aydır her aksam havuç şuyu içiyor ayrıca evicapta kullanıyoruz solgarin q10 unu aldım fkt onu ictigi gun cok rahatsız oldu ateşlendi filan eşim korktuk onu obur ay deneriz dedik başlasak mı acaba alerjik bir bünyesi var esimin .. İns bizde güzel sonuçlar alırız
Sperm testimiz
Sayı : totelde 32 milyon
Ml de : 6 milyon
İleri hareket %6
Suyunu sıktım Can'ımhavuç suyunu nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?