İnsallah hakimizda hayirlisi ozaman.rabbim bizede evlat sevincini tatdirir isalllahCanım bizde ilk bahçeciye gittik INHIBIN-B yi bizde yaptırdıkk hiç unutmuyorum onun sonucunu beklerken yaşadığım stresi bizimle tansel bey ilgilenmişti. Ve sonucumuzzda gayet iyi çıktı çok şükür gel gelelimm yinede çıkmadı sperm. Sonrada memorialı araştırıp orda başladık. Orasıda %50 oran verdii ben artık bu oranlarla umutlanmıcam sadece elimden ne geliyorsaa onu yapıcamm.
İnsallah hakimizda hayirlisi ozaman.rabbim bizede evlat sevincini tatdirir isalllah
slm canım aşabildiniz mi bu sorunuHareketlilik kactan kaca yukseldi cnm. Bizdede hareketsizlik sorunu var
Merhaba daha once 2 kez hamile kaldim malesef dis gebelikle sonuclandicogito88 merhaba benimde bebeğim olmuyor acaba proxeed kullandıktan sonramı bebek haberi aldınız ?
önce icindeki tüm maddeleri ayri ayri yurtdisindan temin ettik(eşim kimyaci) 3ay kullandik faydasi olmadi,sonra dünyanin parasini döküp 6ay proxeed kullandik yine bir arpa boyu yol alamadiktek çözüm tüp kaldi,gecen hafta transferim yapildi,test günü sayiyorum
Allah yardimcin olsun inşallah bebeğin sana tutunmuştur. Bizimde test yarın bakalım işe yaradı mi
Canim bak sana arkadas tavsiyesi,ben tüp tedavisine karsi cok onyargili oldugum icin 3yildir hep bosa kürek cektik,4bucuk yillik evliyim ilk tup tedavimi bu ay yaptik.oncesinde hep varikosel ameliyati,proxeed,vitamin,kür ne duyduysak onu denedik ama hicbir ilerleme alamadik.simdiki aklim olsa hic düsünmez direk tüp denerdim. Eger sende bir problem yoksa ve yaşın cok ileri degilse ilaclarinin dozuda düsük oluyor benim hic korktugum gibi gecmedi ve devlet hastanesinde yaptirmama ragmen.4gün sonra tahlil yaptiricam insallah sonucuda güzel olur.sende biran once basla derim..Bildirmek istedim işe yaramadı bizde artık tüp bebek tedavisi için zamanı beklicez.
Canim bak sana arkadas tavsiyesi,ben tüp tedavisine karsi cok onyargili oldugum icin 3yildir hep bosa kürek cektik,4bucuk yillik evliyim ilk tup tedavimi bu ay yaptik.oncesinde hep varikosel ameliyati,proxeed,vitamin,kür ne duyduysak onu denedik ama hicbir ilerleme alamadik.simdiki aklim olsa hic düsünmez direk tüp denerdim. Eger sende bir problem yoksa ve yaşın cok ileri degilse ilaclarinin dozuda düsük oluyor benim hic korktugum gibi gecmedi ve devlet hastanesinde yaptirmama ragmen.4gün sonra tahlil yaptiricam insallah sonucuda güzel olur.sende biran once basla derim..
Cnm sizin sorun neydi de başlamıştınız kullanmaya?Merhabalar benimde elimde 6 kutu var.esim 12 kutu almisti.6.kutuda hamile kaldim.ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj yazabilir.uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?