Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kimlere yaradıı???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sperm sayısı 65 milyon ilaç sonrası 71 milyon
hızlı ileri hareketli %10 [ 2 ay proxeed plus( 4 kutu) sonrasında] %10
yavaş ileri hareketli %20 ilaç sonrası %25
yerinde hareketli %30 ilaç sonrası %35
hareketsiz %40 ilaÇ sonrası %30
lökosit 1-2 ilaç sonrası 3-4

2 aylık kullanıma göre iyi bir ilerleme var,yavaş yavaş hareketleniyor spermler,

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

hımm ya gerçektenmi canım off ama ileri hareketli hala %10 o hiç artmamış önemli olan oymuş
bizde sperm hiç olmdığından açıkcası bu değerlerden pek anlamıyorum ama artış olduğu belli,
hareket için havuç suyu öneriyor ibrahim saraçoğlu,havuç suyu verebilirsin eşine

bizde sperm hiç olmdığından açıkcası bu değerlerden pek anlamıyorum ama artış olduğu belli,
hareket için havuç suyu öneriyor ibrahim saraçoğlu,havuç suyu verebilirsin eşine
canım 1 aydır içiyo eşim havuç suyu ama pek işe yaramadı ne yapak ne edek şaşırdım valla aşılma yaptırsak ayrı yaptırmASAK ayrı dert ...testte de ileri hızlıların toplamı en az %50 olmalı bizimkiler %35 anca

arkadaşlar eşim yeni başladı bu ilacı kullanmaya ve hareketlilik sorunu varr.. kimlere yaradı yaramadı bilgi verir misinizzz??

Benim eşimde kullandı iki ay sonunda test yaptırmıstık degerler yukselmıstı ben sasırmıstım sımdı 3 ayı bıttı test yaptırmadık ben klomen kullanmaya basladım dr um klomenı 3 ay kullanalım kalıtelı yum olmasına ragmen gebelık olusmazsa esınden test ısteyıp asılama yaparız dedı

elimde 17 tane proxedd plus var 30 tl ye almak isteyen olursa bilginiz olsun

Sayıniz kaçtı?

Hamilesin hayırlı olsun. Yine proxeed sayesinde mi? Acaba tam olarak sayı hiz kaçtı yazabilirmisi?

Arkadaşlar ilacı kullanıp fayda gören lütfen paylaşın..

Benim eşimde sayı

10 milyon
ileri hareketli %4
yavaş ileri %30
yerinde hareketli %16
morfoloji : %1

bizde 10 gündür proxeed e başladık ama bizim yeni değil bunları bileli 1,5 yıl oluyor ilk testimizde 1,6 milyondu sayı sonra yaptırdık 4 milyona yükselmişti şimdi 10 milyon eşim sürekli soğuksıkım keçiboynuzu özü tüketti.

artık kesin çocuk istemeye başladığımız için proxeed e başladım 10 gün önce hayırlısı allahtan

benimde sıkıntılarım var çiko kist düşük amh vs vs allah verecekse verir....

bakalım yazarım sonuçları

her konunun altına yazıyorum valla sizlere fikir olsun diye eşim 4aydır kullanıyo bizim sperm sayısı 5 milyondu morfoloji %2 çok sayısı lökosit (iltihap) vardı hareketlilik iyiydi ama%50 lerde 1 ay snra 8.5 milyon 2 ay snra 15 milyon 3 ay snra 67 milyon morfoloji %4 iltihapda bitmişti 4. ay hamile kaldım zaten 6 ay kullanın diyo kimisi hemen kimisi 4 -5ay snra iyileşme görüyo pes etmeyin Allahın izniyle hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah normalde 2.5 yıl uğraştık olmadı snra bu problemi öğrendik dr vermedi ilaı araştırıp bulduk bn tavsiye ederim açıkçası

Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bizde başladık bir kutu bitmek üzere. Bizde kararsız kaldık 2 3 ay kullanıp Mi test yapsak yada ilk ay biter bitmez mi yapsak diye.. ama senin yazını görünce Karar verdik. Ilk ay artış varsa devam edecez yoksa kesip başka birşey kullanmayı düşünüyor eşim. Ayrıca nisan gibi tekrar tüp bebek düşünüyoruz

Allah kimseyi mahrum bırakmasin

amin çnm Allah razı olsun bende ilk 5 milyonu görüne fena oldum hemen araştırdım aşılama tüp bebek fln derken bu ilaçı okudum çnm ilk ay çok artmadı ama 2. 3. ay biranda arttı bnçe 2-3 ay sabredin derim inşallah düzeliçek

Varikosel ameliyatindan 6 ay sonra sonuç aldik..bu surecte esim proxeed kullandi.ancak iyilesme sueeci yani sperm sayisinin artmasi ve hareketlilik icin bu süre gerekli..su an ikizlerimizi bekliyoruz umudunuzu kaybetmeyin...10_15 milyondan 153 milyona geldik..hareketlilik %90 civariydi..sabredin ve her ay bunu kafaniza takmayin o zaman stresten etkileniyor emin olun arkadaslar..

Benimde esimin hersey normaldi sadece hiz 10 du prooxedd kullandi 1 ay ve her aksam yatmadan once taze havuc sıktm.daha adetime 8 gun varken hamile oldugumu ogrendim.Allah kimsenin kucagini boş birakmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…