2 aylık kullanıma göre iyi bir ilerleme var,yavaş yavaş hareketleniyor spermler,sperm sayısı 65 milyon ilaç sonrası 71 milyon
hızlı ileri hareketli %10 [ 2 ay proxeed plus( 4 kutu) sonrasında] %10
yavaş ileri hareketli %20 ilaç sonrası %25
yerinde hareketli %30 ilaç sonrası %35
hareketsiz %40 ilaÇ sonrası %30
lökosit 1-2 ilaç sonrası 3-4
hımm ya gerçektenmi canım off ama ileri hareketli hala %10 o hiç artmamış önemli olan oymuş2 aylık kullanıma göre iyi bir ilerleme var,yavaş yavaş hareketleniyor spermler,
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahmerhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.
bizde sperm hiç olmdığından açıkcası bu değerlerden pek anlamıyorum ama artış olduğu belli,hımm ya gerçektenmi canım off ama ileri hareketli hala %10 o hiç artmamış önemli olan oymuş
canım 1 aydır içiyo eşim havuç suyu ama pek işe yaramadı ne yapak ne edek şaşırdım valla aşılma yaptırsak ayrı yaptırmASAK ayrı dert ...testte de ileri hızlıların toplamı en az %50 olmalı bizimkiler %35 ancabizde sperm hiç olmdığından açıkcası bu değerlerden pek anlamıyorum ama artış olduğu belli,
hareket için havuç suyu öneriyor ibrahim saraçoğlu,havuç suyu verebilirsin eşine
arkadaşlar eşim yeni başladı bu ilacı kullanmaya ve hareketlilik sorunu varr.. kimlere yaradı yaramadı bilgi verir misinizzz??
sperm azlığı sebebyle kullandık. şimdi 8 günlük bebeğimiz var çok şükür
arkadaşlar ben bu proxeed yanında zinco evicap marincap kullandım eski gönderilere bakarsanız değerleri görürsünüz ileri hareketlimiz hiç yoktu sayıda düşüktü 3. ayımda hamile kaldım mutlaka kullanın ha son ay harline nuritiondan aol diye 3lü aminoasit kullandık sporcu şeyleriymiş eşim artık tamamen ümitsizliğe kapılmıştı aşılama için fiyat araştırması yapıyodu ve müjdeli haberi aldık Allah herkese nasip etsin yılmadan çalışırsak herşey oluyo ha bu arada ilaçlardan öte duayı hiç bırakmadık 41 gün boyunca meryem suresini okuduk ikimşzde duayı elden bırakmayın
arkadaslar suanda sperm sayılarını solıemem yanımda yok okadar cok test yapıldıkı:) ama solıcem tek sey esım 45. proxeedını içtinde ben gebe kaldımı ogrendım.proxeedan korkmayın9. haftamda bebegım benım yuzumden kan pıhtılasması sorunum yuzunden kalbı durdu ama yınede dogal yollarla gebe kalabıldımı ogrenmıs oldum.
her konunun altına yazıyorum valla sizlere fikir olsun diye eşim 4aydır kullanıyo bizim sperm sayısı 5 milyondu morfoloji %2 çok sayısı lökosit (iltihap) vardı hareketlilik iyiydi ama%50 lerde 1 ay snra 8.5 milyon 2 ay snra 15 milyon 3 ay snra 67 milyon morfoloji %4 iltihapda bitmişti 4. ay hamile kaldım zaten 6 ay kullanın diyo kimisi hemen kimisi 4 -5ay snra iyileşme görüyo pes etmeyin Allahın izniyle hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah normalde 2.5 yıl uğraştık olmadı snra bu problemi öğrendik dr vermedi ilaı araştırıp bulduk bn tavsiye ederim açıkçası
amin çnm Allah razı olsun bende ilk 5 milyonu görüne fena oldum hemen araştırdım aşılama tüp bebek fln derken bu ilaçı okudum çnm ilk ay çok artmadı ama 2. 3. ay biranda arttı bnçe 2-3 ay sabredin derim inşallah düzeliçekMaşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bizde başladık bir kutu bitmek üzere. Bizde kararsız kaldık 2 3 ay kullanıp Mi test yapsak yada ilk ay biter bitmez mi yapsak diye.. ama senin yazını görünce Karar verdik. Ilk ay artış varsa devam edecez yoksa kesip başka birşey kullanmayı düşünüyor eşim. Ayrıca nisan gibi tekrar tüp bebek düşünüyoruz
Allah kimseyi mahrum bırakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?