Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kimlere yaradıı???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi bu dusuk oranmi . bu arada benim esimse basladiproxeed plus kullanmaya

Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi bu dusuk oranmi . bu arada benim esimde proxeed plus kullaniyor

Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi bu dusuk oranmi . bu arada benim esimde proxeed plus kullaniyor
Allahin izniyle kalırsın insallah cnm.sen her aksam havuc sık birde icinede bir kac damla zeytinyagi.erkeklere cok faydasi var.

Arkadaşlar ilacı kullanıp fayda gören lütfen paylaşın..
Cnm aralık sonunda testimizde ml de 6 milyon totelde 32 milyondu iki aydır sabah aksam proxseed +her aksam havuç suyu +quanzim Q10 kullanıyoruz dünkü teste
Ml de 14 milyon totelde 77 milyon olmus cok sukur ise yaradı :)
Bu arada 3.5 yasında bir oglum var 7. Ayda gebe kalmıştım doğal yoldan ikinci icin 16 aydır uğraşıyoruz .. Yalnız eşim romotolojik bir durumdan dolayı salozopyrn Adlı bir ilac kullanıyordu yaklaşık 2 senedir onun yan etkisi geçici kısırlıkmış biz onu öğrendik aralıkta hemen bıraktık uc aysa kendine gelir demis dr bu vitaminleri de alınca sanırım kendine geliyor spermler cok sukur:) sizde ilacı kullandıktan iki ay sonra bir test daha verin en azından baska sorun var mı yok mi anlarsınız ilerleme olursa baska bir şebep yoktur altında ins bir an once hepimiz guzel haberler veririz :)

Merhaba kızlar benim eşimin de sperm sayisi az.. 70 gun önce öğrendik doktorumuz 3ay proxeed plus kullanıp test yaptırın dedi. 70 gündür portakal suyuna proxeed plus bunun yanında keciboynuzu kürünü, marankinin macununu, zeytinyaginda incir, bal polen ari sutu karışımını (20gun), her gece muz ceviz fıstık fındık karauzum kuruşu, kabak cekirdegi, haftada 1 nohut yemeği (mümkünse koyun etli) roka, kereviz salatası, bol limonlu havuc turp salatasini hiç bikmadan usanmadan yaptik.. 20 günümüz kaldi test için..
70 gün önceki testimizde sperm sayisi ml^de 2milyondu. Sayı azligi nedeniyle morfoloji ve hız degenlendirilemedi bile.. Cok yıkıldık ama pes etmedik birbirimize sarıldık ve elimizden geleni yapıyoruz..
Cok heyecanlı ve stresliyiz. 20 gun sonra allahın izniyle inşallah güzel haberler alırız da burada sizlerle paylasirim.. :)

Ayrica iliski oncesi soguk dus (eşim) ve iliskiden 2saat önce bitter cikolata.. inşallah artar ya çok merak ediyorum maddi manevi çok yıprandık inşallah faydasını görürüz.. değerler yukselmezse tüp bebek deneyeceğiz..
Rabbim her isteyene evlat nasip etsin inşallah..

Benim de eşimde sayı azlığı ileri hız ve morfolojik sıkıntı vardı 2 aydır kullanıyoruz nisan 2. Haftası test yaptiricaz bakalım neler oldu
Ama biz maalesef kür yapmıyoruz
Bıraktık sadece proxeed

Arkadaslar bizde 6 ay boyunca proxeed plus kullandık Sperm sayısı 17 milyondan 200 milyona kadar yükseldi 6 ay sonunda.Ancak morfoloji %1 ileri hareket % 5 ten oynamadi bile bizde en son çareyi tüp bebekTe bulduk

Arkadaslar bizde 6 ay boyunca proxeed plus kullandık Sperm sayısı 17 milyondan 200 milyona kadar yükseldi 6 ay sonunda.Ancak morfoloji %1 ileri hareket % 5 ten oynamadi bile bizde en son çareyi tüp bebekTe bulduk
Merhaba canım peki tüp bebek tedavisi oldun mu tuttu mu?

merhaba arkadaşlar elimde bir kutudan beş adet eksik (25 şase) proxeed plus var eşim için almıştık ama zaman kaybetmemek için tüp bebek tedavisine başladık ve şu an hamileyim ihtiyacımız kalmadı. isteyen olursa yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum kargoyu da karşılayacağım. isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir. umarım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...

ürünü birine verdim ilgilenenler için belirtmek istedim.

Biz 16 Ocakta 1 ml'de 1,5 milyon totalde 5,4 milyon sperm olduğunu öğrendik. Proxeed ve keçi boynuzu kürüne başladım eşime hemen. Ayrıca balparmak apitera ve kore ginsengi de içirdim. 13 Şubat'ta merak edip spermiogram testi yaptırdık tekrar bu sefer ml'de 6 milyon totalde 24 milyon olduğunu öğrendik ve sevindik ilaç işe yarıyor diye. Proxeed kullanmaya devam ettik. Bu sefer ben keçi boynuzu kürü yerine özünü ve pekmezini aldım sabah akşam yedirdim. 18 Martta tekrar spermiogram yaptırdık ve sonucu görünce yine çok sevindik. ml'de 10 milyon totalde 50 milyon olmuş sayımız. Şimdi sayılarımız güzel artıyor ancak ileri hızlımız hep %5 morfolojimizde %1. En son gittiğimiz dr prof'tu ve bu sayıdan dolayı morfoloji böyle oluyor dedi. Proxeed sayıda çok etkili bence ve keçi boynuzuda etkiliyor sanırım. Bu ay hızı arttırmak için havuç suyuna başlicam. 16 Nisanda tekrar spermiogram yaptırcaz. 3 ayımız dolmuş olacak. biz 2 ayda çok yol katettik sayı açısından. İnşallah devamı gelir. Bence Proxeed kullanılmalı es geçmeyin.

mrb benm eşimde bu amelytı oldu 6ay once. bnde proxeed plus alcam gunde bir tane mi kullandnız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…