Erkek İnfertilitesi Proxeed plus'a alternatif detoxil...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

beyneda

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
3
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. eşimde morfoloji sorunu var,krugere göre sonuçlar %1-2 çıkıyordu doktor proxeed plus önerdi biraz pahalı geldiği için almadık araştırmaya karar verdik.... daha sonra kuzenim eczacı detoxili önerdi içeriği proxede göre çok daha fazla şey barındırıyor..kullanmaya başlayalı ortalama 50 gün oldu sonuçlarımız % 8e yükseldi:) ancak yanında ace plus selenyum,evicap 400, çinko kapsül, mesir macunu,L-karnitin,ve keçiboynuzu kürü uyguladık... bizde işe yaradı umarım sizde faydasını görürsünüz..henüz hamile değilim ama allahın izniyle oda olacak...rabbim hepimizin dileğini versin inşallah..

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. eşimde morfoloji sorunu var,krugere göre sonuçlar %1-2 çıkıyordu doktor proxeed plus önerdi biraz pahalı geldiği için almadık araştırmaya karar verdik.... daha sonra kuzenim eczacı detoxili önerdi içeriği proxede göre çok daha fazla şey barındırıyor..kullanmaya başlayalı ortalama 50 gün oldu sonuçlarımız % 8e yükseldi:) ancak yanında ace plus selenyum,evicap 400, çinko kapsül, mesir macunu,L-karnitin,ve keçiboynuzu kürü uyguladık... bizde işe yaradı umarım sizde faydasını görürsünüz..henüz hamile değilim ama allahın izniyle oda olacak...rabbim hepimizin dileğini versin inşallah..

sizin adınıza sevindimmm.. tam araştıramadım ama detoxili de proxeed gibi toz halindemi yoksa kapsülmü??

tablet canım..30luk ambalajlar halinde satılıyor üstelik fiyatıda çok ekonomik 32 ira

saol cnm baktımm ben kutunun üstünde bayan resmi varr anlayamadımm ??? netten araştırdımm ama doğrumu baktım acaba??? evet fiyatı öle makul bişeydi...

saol cnm baktımm ben kutunun üstünde bayan resmi varr anlayamadımm ??? netten araştırdımm ama doğrumu baktım acaba??? evet fiyatı öle makul bişeydi...

evet tatlım bayan resmi var... kullanılış amacı vücudu toksinlerden arındırmak ancak hücre yenileyici etkisi çok fazla...netten detoxil içerik olarak yazarsan içeriğini tüm detaylarıyla görebilrsin..

evet tatlım bayan resmi var... kullanılış amacı vücudu toksinlerden arındırmak ancak hücre yenileyici etkisi çok fazla...netten detoxil içerik olarak yazarsan içeriğini tüm detaylarıyla görebilrsin..

saol tatlımm olmadı onu kullanırızz.

içeriği buymuş acaba aternatif olur mu proxeed e deneyen yada bilen var mı?

Maddenin Adı
2 Detoxil®
Tabletteki Miktarı

Detoxil® Tabletteki Etkisi
A Vitamini
400 µg
D Vitamini
5 µg
B6 Vitamini
10 mg
Çinko
15 mg
B1 Vitamini (Tiamin)
12 mg
Pantotenik Asit
50 mg
B3 Vitamini (Niasin)
27 mg
B2 Vitamini (Riboflavin)
5 mg
Folasin (Folik Asit)
400 µg
B12 Vitamini
20 µg
Demir
5 mg
İyot
200 µg
N-Asetil Sistein
30 mg
Magnezyum
50 mg
Manganez
4 mg
E Vitamini
30 mg
C Vitamini
120 mg
Bakır
1 mg
Selenyum
120 µg
Betakaroten
2 mg
L-Metiyonin
40 mg
Fosfatidilkolin
10 mg
Biotin
30 µg
Enginar Ekstresi
50 mg
Karahindiba Ekstresi
50 mg
Greyfurt Ekstresi
50 mg

Maddenin adı
2 detoxil®
tabletteki miktarı

detoxil® tabletteki etkisi
a vitamini
400 µg
d vitamini
5 µg
b6 vitamini
10 mg
çinko
15 mg
b1 vitamini (tiamin)
12 mg
pantotenik asit
50 mg
b3 vitamini (niasin)
27 mg
b2 vitamini (riboflavin)
5 mg
folasin (folik asit)
400 µg
b12 vitamini
20 µg
demir
5 mg
iyot
200 µg
n-asetil sistein
30 mg
magnezyum
50 mg
manganez
4 mg
e vitamini
30 mg
c vitamini
120 mg
bakır
1 mg
selenyum
120 µg
betakaroten
2 mg
l-metiyonin
40 mg
fosfatidilkolin
10 mg
biotin
30 µg
enginar ekstresi
50 mg
karahindiba ekstresi
50 mg
greyfurt ekstresi
50 mg

vayy arkadaş vitaminnnn yuvasıı:)))
bunun fiyatı nedir bizde profortl aldıkk doktorumuz tavsiye ettii ama henüz başlamadık kullanmaya..
Bunun fiyatı nedir acaba?

Maddenin Adı
2 Detoxil®
Tabletteki Miktarı

Detoxil® Tabletteki Etkisi
A Vitamini
400 µg
D Vitamini
5 µg
B6 Vitamini
10 mg
Çinko
15 mg
B1 Vitamini (Tiamin)
12 mg
Pantotenik Asit
50 mg
B3 Vitamini (Niasin)
27 mg
B2 Vitamini (Riboflavin)
5 mg
Folasin (Folik Asit)
400 µg
B12 Vitamini
20 µg
Demir
5 mg
İyot
200 µg
N-Asetil Sistein
30 mg
Magnezyum
50 mg
Manganez
4 mg
E Vitamini
30 mg
C Vitamini
120 mg
Bakır
1 mg
Selenyum
120 µg
Betakaroten
2 mg
L-Metiyonin
40 mg
Fosfatidilkolin
10 mg
Biotin
30 µg
Enginar Ekstresi
50 mg
Karahindiba Ekstresi
50 mg
Greyfurt Ekstresi
50 mg

Proxeed plus içeriği:

Besin Desteği

Şeker ve tatlandırıcı içerir.

Beslenme değerleri (Günlük doz olan 2 saşe için):

L-karnitin fumarat 3450 mg (*)

Fruktoz 2000 mg (*)

Asetil L-karnitin 1000 mg (*)

Koenzim Q10 40 mg (*)

C vitamini 180 mg (%300 RDA)

Sitrik asit 100 mg (*)

Çinko 20 mg (%133 RDA)

Folik asit 400 mcg (%200 RDA)

Selenyum 100 mcg (*)

B12 vitamini 3 mcg (%300 RDA)

Enerji değeri 24 kcal/100 kj

Arkadaşlar bakıldığında detoxil'in içeriğinde sperm sayısını ve motilitesini artıran en önemli maddeler (kırmızyla işaretlediklerim) bulunmamaktadır. Yani kesinlikle proxeed plus'a ALTERNATİF OLAMAZ. BU İLACA İTİBAR ETMEYİNİZ.

@beyneda eğer gerçekten iyi niyetle ve bilgisizlikten bu konuyu açtıysan bir an önce hatandan dön.

Yok eğer art niyetli, her türlü çareyi arayan bu çare sahiplerinin vicdanlarıyla oynayıp, onlar üstünden para kazanmaya çalışan bir satıcıysan elbet mazlumun ahı biryerden çıkacaktır.

Selam ve dua ile.

Back
X