merhaba mavimenekşe;doktorlardan hiç duymadık,keşke baştan beri bizide bu ilaca yönlendirseleri..tabi işe yarayacağı kesinmi bilinmez..denemekten başka çare yok..eşim en az 3 ay kullanacak..onun doktoru benim:)) inşallah sizdede işe yarar,,bebeğine kavuşursun...
Merhaba eşimde bu ilaca başlamayı düşünüyor. Bu ilacı çalışan mümessil arkadaşı tavsiye etmiş ( bu arada eşim doktor o da güveniyor ilaca) Umarım faydasını görürüz hepimiz. Ama çok umutlanmakta istemiyorum. 5 ay kadar önce eşim evicap,l-argine ve trental kullanmaya başlamıştı 4 ay kullandı sonrasında sperm tahlili yaptırdık, geçen ocakta sayımız 225.000 di morfolojimizse %5 ti şimdi ise sayımız sadece 2 çıktı. ılaçlara güvenmeyi istiyorum ama bu sonuçlar korkutuyor gözümü. Bide eşim tahlilden 2 hafta önce domuz gribi aşısı olmuştu onun bu tahlilde olumsuz katkısı var mı bilemiyorum.
merhaba.benim eşim 2 aydır kullanıyo proxeed plus ı.bizde geçen sene 5 ay arayla test yaptırmıştık.bu 5 ay arada e vitamini,zinko kapsül vs...kullanmıştı.ama sperm sayısı toplamda 15 mlyn azalmıştı.çok şaşırmıştık..eşimde ikinci tahlilden 2-3 hafta önce gripti ve antibiyotik falan almıştı.tesi yapan embriyolog bunu not almıştı.sordum bende;etkiler demişti.belki aşıdan kaynaklanan bişeydir sizdeki düşüş.gerçi eşimde az düzeyde denen varikosel var,etkilemez diyo dr.lar ama ilerliyo bence..yani bu hızlı düşüşlerin bi sebebi olmalı.eşinde varikosel varmı?bu ilaç sadece bi takviye tabii.bence altta yatan sebebi bulmak lazım önce.biz 15 aydır bizi oyalayan doktorlar yüzünden saf saf olur diye bekledik.tüp bebek merkezi bile %3 morfolojiyle olur diye bekletiyo bizi.neyse bu hafta bi prof.a muayene olacak ilk kez..test konusunda yer değişik olacak ama sonucu buradan yazarım size..proxeed plus işe yaramışmı anlarız,,ama korkuyorum bende..
Cevabın için teşekkürler canım. Eşimde varikosel yok ama tek testisi inmemiş. Onada bu saatten sonra yapabilecek birşeyimiz yok.. Bir umut bekliyoruz bizde. İnşaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?