Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinizda hayirli bir sonuc olsun ins.Merhaba,
Ben yaptirdim henuz sonuclarini beklemekteyim, agrili bir islem degil
Benim prp bugin yapildi saat 5 uzerinden 7 saat gecti 3 kere agri kesici vuruldugi halde hala sancim var sizimde sanciniz olmusmuydiMerhaba, bende kasım ayında yaptırdım şu an ikinci adet günümü bekliyorum. 33 yaşında erken menapoz hastasıyım. 0,11 amh ile prp yapıldı. Bakalım bundan sonrası için hayırlısı. Benden üç tüp kan alındı ve kan işlenip içindeki genç hücreler toplandı ve sonrasında kısa süreli anestezi ile uyutulup yumurtalıklara enjekte ediliyor.
Merhaba, ben 2 senedir tüp bebek tedavisi görüyorum. Başarısız sonuçlanan 6 kere yumurta toplama işlemim ve düşükle sonuçlanan 1 transferim oldu ne yazık ki. Fsh çok yüksek amh çok, düşük yani oldukça zor hastalardan biriyim. Uzun süre Amerikan hastanesinde tedavi gördüm. Son 6 aydır da Acıbadem de Bülent Traşa gidiyorum. 4 ay önce PRP yaptırdım beraberinde bir sürü ilaç kullandırıyor doktorum bana. Henüz hiçbirisinin hiç bir faydasını görmedim. Yumurtalarım artmadığı gibi herkesin dediği en azından adetlerin düzenli olur söylemi de yalan oldu benim için. Adetlerimin düzensizliği arttı tam tersine. Benim tecrübem negatif ama umarım deneyen başka arkadaşlar varsa güzel sonuç alırlar. Önümüzdeki günlerde tekrar gideceğim kontrole bir değişiklik olursa yazarım yine arkadaşlar.Yasim 29 amh gecen yil 0.39 du bu yil yumirta bulunamadigi icin iki hafta sonra prp yapilcak sonuc alan varmi birde agrili bir islem ve islem ani yada sonrasi
Merhaba yasiniz kac peki ?Merhaba, ben 2 senedir tüp bebek tedavisi görüyorum. Başarısız sonuçlanan 6 kere yumurta toplama işlemim ve düşükle sonuçlanan 1 transferim oldu ne yazık ki. Fsh çok yüksek amh çok, düşük yani oldukça zor hastalardan biriyim. Uzun süre Amerikan hastanesinde tedavi gördüm. Son 6 aydır da Acıbadem de Bülent Traşa gidiyorum. 4 ay önce PRP yaptırdım beraberinde bir sürü ilaç kullandırıyor doktorum bana. Henüz hiçbirisinin hiç bir faydasını görmedim. Yumurtalarım artmadığı gibi herkesin dediği en azından adetlerin düzenli olur söylemi de yalan oldu benim için. Adetlerimin düzensizliği arttı tam tersine. Benim tecrübem negatif ama umarım deneyen başka arkadaşlar varsa güzel sonuç alırlar. Önümüzdeki günlerde tekrar gideceğim kontrole bir değişiklik olursa yazarım yine arkadaşlar.
Hastaneler için de tecrübelerimi paylaşmak isterim. Acıbademdeki teknoloji çok daha kuvvetli; ama her gittiğimde farklı bir doktor muayene etti beni, kendi doktorumu 2 kere görebildim sadece ki bu durum yani istikrar yani doktorla duygusal bağ kurabilmek bizim gibi hassas hastaların psikolojisi için de çok önemli, Acıbadem de her kafa bir para mantığı var sadece. Amerikandaki kültür ise çok daha müşteri odaklı; doktorlar çok ilgili, bizzat ilgili, her saat telefondan ulaşabilirsiniz, sizi her konuda aydınlatırlar, yanınızda olduklarını hissediyorsunuz yani. Eski doktorumu özlüyorum bu yüzden bazen. Ama sonuçta nerede olursan bu işler biraz da kısmet, herkesin yolu açık olsun, herkese geçmiş olsun.
Merhaba ben de bugün yaptırdım prp. Hafif ağrılarım ve hafif hafif kanama gördüm sizinde olmuşmuydu?Merhaba, bende kasım ayında yaptırdım şu an ikinci adet günümü bekliyorum. 33 yaşında erken menapoz hastasıyım. 0,11 amh ile prp yapıldı. Bakalım bundan sonrası için hayırlısı. Benden üç tüp kan alındı ve kan işlenip içindeki genç hücreler toplandı ve sonrasında kısa süreli anestezi ile uyutulup yumurtalıklara enjekte ediliyor.
Mrb benim kanamam olmadi fakat bir 10 gun kadar sürdü agrilarMerhaba ben de bugün yaptırdım prp. Hafif ağrılarım ve hafif hafif kanama gördüm sizinde olmuşmuydu?