Psikiyatri + psikoterapi

Miss Salvatore

Bir kedi annesi 🐈 29 & ♑
Pro Üye
16 Temmuz 2023
4.776
13.212
128
Merhaba hanımlar, birkaç haftadır psikiyatri randevusu almak için beklemedeyim. Bende yıllardır anksiyete var. Bazen anksiyeteye depresyon da eşlik ediyor. Devlet hastanesinde psikiyatriye gittiğiniz zaman psikologa yönlendirme yaptırabiliyor musunuz? Randevu süresi 10-15 dk mı ? Deneyiminizi paylaşır mısınız?

Ben daha önce online terapi almıştım bir yıla yakın o çok iyi gelmişti. Dikkat eksikliğim olduğunu düşünüyorum dikkat testi de yaptırmak istiyorum. Burda belki deneyimi olan arkadaşlar yazar diye konu açtım. Sanırım kimse konuyu görmedi:)

Canim nerde oturuyosun bilmiyorum.pskiyatr muayeneden sonra psikolog için pskiyatrin yönlendirmesiyle alabiliyorsun.ama sanırım uzun aralıklarla veriliyormuş.ve her hastanede yok diye duydum ama bundan emin değilim.kartal devlet Hastanesi'nde var.pskiyatr görüşmesi kısa sürüyor devlette.hatta özelde bile bazen öyle olabiliyor.Allah en kısa zamanda kolaylıkla şifa versin amin

Çok teşekkür ederim İstanbul Avrupa yakasındayım

Rica ederim.ibb de aynı zamanda destek verebiliyor.8seans ona da basvurabilirsin.telefon açıp randevu alabiliyosun.ben 2kez gidebildim.test yaptılar.sonuca göre sizinle devam edemiyecegiz.bizim burda en fazla 8seans verilebilir.sizin daha fazlasjna ihtiyacinjz var dedi.bende nerden başlasak kardır dedimolmaz yarida birakmak olmaz dedi.belki sizin durumunuzda devam edilip hizmet verilir.bi telefonla görüşüp degerlendirebilirsinjz

Evet İbbde de psikolojik destek olduğunu bu siteden biri daha demişti bana. Peki nasıl bir test yapıldı? Bence imkanınız varsa devam edin terapiye.

Psikiyatriste gittim bugün sonunda. İlaç yazdı bana. 2 hafta sonra tekrar gelin dedi. Hastaneyi inceledim yan odasında psikolog da vardı gördüm. Ama heyecandan, stresten doktora "beni psikologa yönlendirir misiniz" demeyi unuttum .

Evet İbbde de psikolojik destek olduğunu bu siteden biri daha demişti bana. Peki nasıl bir test yapıldı? Bence imkanınız varsa devam edin terapiye.
M
Canim test baya sorudan ibaret.korku ve kaygı durumunu olcuyo.buna gorede karar verdiler.beni onlar istemedi ben değilsomatik belirti olduğu için uzun bı surece ihtiyacınız var.burasi 8seans veriyor dediler.kaldi oyle

M

Canim test baya sorudan ibaret.korku ve kaygı durumunu olcuyo.buna gorede karar verdiler.beni onlar istemedi ben değilsomatik belirti olduğu için uzun bı surece ihtiyacınız var.burasi 8seans veriyor dediler.kaldi oyle
Benim daha önce online destek aldığım psikolog beck depresyon ölçeği göndermişti mesela. Onu doldurmuştum. Orta derecede depresyon var demişti. Benim de bazen yaşadığım psikolojik durum bedenime yansıyor. Somatik belirtiler yaşıyorum. Ben İbbye gitsem bana da aynı şeyi derler muhtemelen ama yine de arayıp soracağım.

Merhaba iyi günler psikiyatristin bana verdiği 1 aylık antidepresan bitmek üzere fakat ben hâlâ durmadan esniyorum uykumu almış olmama rağmen sabahtan akşama kadar esneme tutuyor beni . Onun dışında başka bir belirti olmuyor artık. İlk gün mide bulantısı ve titreme olmuştu o geçti. N Nehir_1 siz antidepresan kullanmış mıydınız acaba?

Merhaba canım bende kullanıyorum antidepresan 2ay falan oldu.esneme bende de oluyor.ilac mayistirmasi gerek ki sakinlesebil.umarim hepimiz iyi oluruz amin

Merhaba canım bende kullanıyorum antidepresan 2ay falan oldu.esneme bende de oluyor.ilac mayistirmasi gerek ki sakinlesebil.umarim hepimiz iyi oluruz amin
Ben kişilik olarak zaten sakin biriyim ama takıntılı düşüncelerim azaldı gece daha rahat uyuyorum artık. Sizde bir gelişme oldu mu? İlacın olumlu etkilerini hissediyor musunuz?

Ben kişilik olarak zaten sakin biriyim ama takıntılı düşüncelerim azaldı gece daha rahat uyuyorum artık. Sizde bir gelişme oldu mu? İlacın olumlu etkilerini hissediyor musunuz?
Bende takıntılı düşüncelerimde bı tık azalma oldu.ama herzaman olmuyo.ben aynı zamanda terapiyede basladim.hangisinden etkilendim bilemiyorum.oncesinde de rahat uykuya gecebiliyodum.ben sabah yoğun anksiyete ile oluyorum.bundada inşaallah olumlu sonuç alırım.ve ben aynı zamanda kendime arkadaş da buldum.onlarla ilgilenmekde iyi geldi

Buna çok sevindim terapiye ne kadar sürede gidiyorsunuz peki? Kaç dk sürüyor konuşma? Doğru arkadaşlık, sosyal hayat kesinlikle iyi gelir

Daha önceden de çok kez gitmiştim.simdi yeni başladığım kişi ile 3seans oldu.seansdakiler iyice işlesin diye ses kaydida var.hemen hemen hergun dinlemeye calisyorum çünkü seansda sanırım heyecan oluyor..seans 1saat diye anlaşıldı ama bazen geçebiliyor süresi.hepimiz çok iyi olalım inşaallah

Kullandığım ilaç bitti. Psikiyatriye randevu bulamıyorum. En erken 1-2 hafta içinde randevu çıkar gibi. Bu süreçte ilaç yoksunluğu yaşar mıyım? İlacı bırakınca kriz olur mu diye düşünüyorum. Uyku düzenim de çok değişti sabaha doğru uyandığımda nefes alamıyorum, kriz geçirecek gibi oluyorum bazen

Canim nerde yasiyosun bilmiyorum.istanbul dolu Kocaeli'nde daha iyi randevu alınabiliyor Farabi devlet hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…