• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikiyatrise gitmeye karar verdim ama ona ne anlatacağım..

kızlar, yaşadığınız sıkıntı günlük yaşamınızı önemli ölçüde etkiliyorsa psikiyatriste gidin.
küçük ama can sıkıcı bir durumunuz varsa, yani küçük olduğunu bildiğiniz halde kendinizi üzülmekten alıkoyamıyorsanız psikologlar daha iyi fayda verir size.
ilaçla tedavilik durumlara mümkün oldukça bulaşmayın bu aşk durumları için. dr lar da öyle hemen ilaç yazmaz zaten. öyle kafanıza göre alıp bırakılacak ilaçlar değil çoğu.

sizi rahatlatacak şey terapi ise, bunu her psikiyatrist yapmıyor. uzman psikologlardan daha çok fayda görebilirsiniz. eğer psikoloğu aşan bir durum varsa, sizi zaten psikiyatriste yönlendirecektir.

ayrıca, uzmanlar size nasıl yaklaşacaklarını iyi biliyor. sorununun altında yatan sebepleri tek tek çıkarıyorlar ortaya. siz yeter ki açık ve doğru cevaplar verin sorularına. sizi rahatsız eden her şeyi anlatın. gerisini onlara bırakın.

geçmiş olsun.

yok canım yok sogumadım ama neden böyle hissettiğimi bilmiyorum bu durum çok zoruma gidiyo artık çok zoruma ona olan duygularımı geri istiyorum ben ama olmuyor :5: benim bu yaptığım nankörlük resmen :(

kendini suçlama böyle.
altta yatan, elinde olmayan bambaşka sebepler var belki.
bunu da bir uzmanla birlikte çözeceksin.

en kısa zamanda sorununu halledersin umarım.

bende bundan 2 hafta önce psikiyatr gittim ; bana psikoloğa gitmemi tavsiye etti; çünkü daha uzun süreli seans şeklinde görüşme yapıyormuşsun ve gündüz sadece;
ben çalıştığım için akşam psikiyatr varmış :) ama o görüşme bile faydalıydı bana bir de 10 mg lık citoles verdi.beynimdeki mutluluk hormonunu dengeliyor daha sakinim
duygularımdan eminim kendime kızmıyorum ;sürekli eleştirmiyorum bende bir insanım hata yapabilirim diyorum
birde doktora gitmek kısmi bir çözüm kendini iyi hissetmek biraz da senin elinde

Back
X