Kabul etmedim derken psikiyatriste gidiyorum zaten prof işinde çok iyi birine. Ruhsal olarakta iyiyim zor günlerim geride kaldı. Ama dizimle ilgili korkuyorum çok zor günler geçirdim. Ve en iyi yöntem neyse onu bilmek istiyorum. Hala ağrılarım tam geçmedi ve mr sonuçları da tuhaf çıktı maalesefKimse zaten size sen rahatsız değilsin demiyor ama o kadar çok kurcalıyorsun ki sen işin en sonunda iyileşeceğin varsa da iyileşemeyeceksin senin ciddi anlamda ruh sağlığın bozuk bunu defalarca yazdım kabul etmedim bak zamanla tüm forum aynı fikre geldi sen sağlıklı değilsin ama dizinle alakalı değil ruhsal olarak sağlıklı değilsin bırak artık dr araştırmayı tedavi araştırmayı tedirgin olmayı sürekli bir şeyler araştırmayı sal
Peki neden hipokondriak olabilirsin dedi?Belki benim hastalığımdan dı nerden biliyosunuz yardımcı olamacağımı ya ne garip bir cevap. Psikiyatristimde de varmış bana bir sürü şey sordu hastalıkla ilgili sen çok bilgilisin diye ona bile yardımcı oldum bilmem utanırmısınız ama sanmam
Psikiyatristim de çok iyi prof çok şükür size de vereyim bence iletişim bilgilerini
Anladım, çok geçmiş tekrar ama ben de birazcık taktığını düşünüyorum. Benzer süreçlerden bende geçtim bi hastalığım için gitmediğim özel kalmamıştı. Sonra baktım olmayacak psikiyatriye gittim. Aslında sorunun tamamen kafamda olduğunu anladım. Beynim oyun oynuyor gibi. Çok şükür geçti. İçin rahat edecekse yine git ama bu kadar takmak doğru değil. Kötüyü çağırma lütfen.
benim vücudum üretiyor bu kitle vücudumda 3.kitle ben takmiyorum
Anladım, çok geçmiş tekrar ama ben de birazcık taktığını düşünüyorum. Benzer süreçlerden bende geçtim bi hastalığım için gitmediğim özel kalmamıştı. Sonra baktım olmayacak psikiyatriye gittim. Aslında sorunun tamamen kafamda olduğunu anladım. Beynim oyun oynuyor gibi. Çok şükür geçti. İçin rahat edecekse yine git ama bu kadar takmak doğru değil. Kötüyü çağırma lütfen.
Haklısın kesinlikle zaten gidiyorum tedavimde yolunda psikiyatrik olarak. Benim kafamda değil sizin gibi patoloji var mrlarda hem de bir sürüAnladım, çok geçmiş tekrar ama ben de birazcık taktığını düşünüyorum. Benzer süreçlerden bende geçtim bi hastalığım için gitmediğim özel kalmamıştı. Sonra baktım olmayacak psikiyatriye gittim. Aslında sorunun tamamen kafamda olduğunu anladım. Beynim oyun oynuyor gibi. Çok şükür geçti. İçin rahat edecekse yine git ama bu kadar takmak doğru değil. Kötüyü çağırma lütfen.
Basit mi nerden biliyosunuz mr raporumu gördünüz müarkadaş basit şeyleri buyutuyorda ondan dedim
Ben sorunun tamamen sende olduğunu sanmıyorum. Benim benzer bir surecim var konuşuyorduk hatırlarsın, hatta annemin de var. Annemi bir kere götürdüğüm ortopedist sey demişti, onkoloji doktorunun hastaları bile buradan benim hastalarım kadar tatmini ayrılmıyor. Özellikle diz üstüne verdigimiz cevaplar, aldığımız sonuç hastayi hiç memnun etmiyor, eklem işi çok nankör. Ben de uzun suredir çekiyorum bu ağrıyı ve gerçekten doktora gidip de verdigi cevaptan memnun ayrıldığım olmadıHatta teşhisler bile dedigin gibi birbirini tutmuyor. Ben de olsam maddi durumum uygunsa o en iyi denen kişiden bi son fikir alir ona göre hareket ederdim. Aslında ben de yoğun sekilde doktora gidiyorum, ilacını sporunu araştırıyorum ama senin sürekli dilinde olduğu icin insanlara yorum hakki veriyorsun.
Geçmiş olsunİki gün önce banyoda keşfettim kanser olduğunu düşünmüyorum doktora randevu aldım bekliyorum
Çünkü benim vücudum basit kitleler üretiyor her 6ayda bir ultrasona giriyorum ağrı yapıyor bide şunu unutma kanser olan kitle kendini belli ediyor bende yok ondanBasit mi nerden biliyosunuz mr raporumu gördünüz mü
Oraya doğru gidiyorsun bırak dedi aslında. Gerçi ben de ona böyle farklı şeyler çıktı raporlarda demedim. Birkaç yerde mr çektirdiğimi duyunca hemen böyle dedi.Peki neden hipokondriak olabilirsin dedi?
Ne güzel kanser değilseniz niye takıyorsunuz o zaman ağrı da yapmıyorsa madem bi de benim yerimde olsanız demişsiniz anlamadımÇünkü benim vücudum basit kitleler üretiyor her 6ayda bir ultrasona giriyorum ağrı yapıyor bide şunu unutma kanser olan kitle kendini belli ediyor bende yok ondan
Bak ben diğer konunda sana yazdığım cevabı aynen yapıştırıyorum yine sana aynı cevabı verebilirim çünkü hiçbir ilerleme yok o günden beri sende buna karşılık bende anksiyete var diyosun e zaten anksiyete de bir kaygı bozukluğu iyi değilsinKabul etmedim derken psikiyatriste gidiyorum zaten prof işinde çok iyi birine. Ruhsal olarakta iyiyim zor günlerim geride kaldı. Ama dizimle ilgili korkuyorum çok zor günler geçirdim. Ve en iyi yöntem neyse onu bilmek istiyorum. Hala ağrılarım tam geçmedi ve mr sonuçları da tuhaf çıktı maalesef
Yazdıklarınız ayrı konularınız ayrı ben sizde okb tarzı bir şey olduğuna neredeyse eminim uzmanlar dediğiniz de muhtemelen hastalığınız süresince aldığınız destektir kendi rızanızla hastalığınız dışı bir dr görünmenizi burdaki konuları nasıl anlatıyorsanız o şekilde kendinizi anlatmanızı tavsiye ederim ben size psikolojik probleminiz var derken hakaretvari bir tonda söylemedim olabilir zor günler yaşadınız etkilenmiş olabilirsiniz ama kısaca konularınıza bakan herkes aynı konuda hemfikir olur
2 ay değil kız 6 ay olduBak ben diğer konunda sana yazdığım cevabı aynen yapıştırıyorum yine sana aynı cevabı verebilirim çünkü hiçbir ilerleme yok o günden beri sende buna karşılık bende anksiyete var diyosun e zaten anksiyete de bir kaygı bozukluğu iyi değilsin
Mr vs sonuçları tuhaf çıksa bile bunu anlamazsın anlama şansın yok dr değilsin tıp eğitimin yok bir şeyin yok çok çok google larsın google dığın zaman da zaten öksürsen kanser çıkıyosun hangi değer sonuç sana göre normal bilemezsin gereğinin çok çok üstünde bu konuda kaygılısın sen dizini bırak şu dizinden artık vazgeç akışa bırak biz iki ayda bir okuyarak bıktık sen kendinden bıkmadın bizde bir söz var sakınan göze çöp batar diye bu kadar kurcalanan işten hayır gelme şansı yok daha kötüye gideceksin
Sürekli gitmeyi bırakmıştım aslında 3 aydır rutin kontrolümdü bu 6 ay oldu tedaviden sonra. Neyse bu en iyi doktorla da görüşeyim söylediklerine göre bırakırım.Bir yıldır kulagımdan uğultu geliyor 7/24. 3-4 kere doktora gittim hiç biri hiçbişi diyemedi.
Onun dısında hpv ile uğraşıyorum.
Sürekli doktora gitmeyi bırakmalısınız bence. Psikolojik olarak rahatlayamıyorsunuz bu kaçıncı konunuz. Tabi insan basa gelmeden bilemez ama burdan bakınca böyle duruyor
Size göre basit olan başkasına ağır olabilir merak ettiğiniz birşey vsrsa hastalığınızla ilgili konu açın ama konu sahibinin sıkıntısını küçümseyip onunla hastalık yarıştırmayın.arkadaş basit şeyleri buyutuyorda ondan dedim
Teşekkür ederimSize göre basit olan başkasına ağrır olabilir merak ettiğiniz birşey vsrsa hastalığınızla ilgili konu açın ama konu sahibinin sıkıntısını küçümseyip onunla hastalık yarıştırmayın.
Bana yine tabii ki diğerleriyle hic uymayan 4.bir teşhis konulduNe güzel yazmışsın doğru dedin buraya sürekli konu açmam mantıklı değil. Senin nasıl oldu ağrıların?
kız bık işte kedinden yeter hdjdjdj :) bak şöyle söyleyeyim her değer herkes için aynı değil yaş faktörü var ailelen gelen kalıtsal rahatsızlıklar var sen zaten o bölgeden sorun yaşamışsın bu var bak sana aynı şeyden örnek vereyim benim menisküsüm var inan bana bazen diz kapaklarımın yanına böyle biri bıçak sokup çıkarıyor gibi bir acı oluyor hele böyle yanlışlıkla unutup uzun süre ayağımı kıvırıp oturmuşsam geri açarken ordan gelen sesi duyuyorum ya ve aynı rahatsızlık annemde de var biz bunun ne olduğunu bilmiyorduk ikimiz de aynı şeyleri birbirmize anlatınca bir dr gidelim dedik2 ay değil kız 6 ay oldu
Ben o kadar araştırdımki dize ait herşeyden anlıyorum ya mr görüntüleri raporlar vs. Aslında anlamamak daha iyi anlayınca sistemin bozukluğunu görüyosun ve güven de kalmıyor. Bu son adımım dedim artık bırakıcam çok güvendiğim bir doktor çünkü.
Ay ben çocukla ugrasiyordum düzgün yazamamisim.Siz milleti bırakın da kendinize yardımcı olun.
Şu soruyu soran birinden kim neden medet umsun?
Sorun sizin dizinizde değil kafanızda. Bırakın millete yardım dağıtmayı iyi hir psikiyatriste görünün.
Insanlarin ne imtihanlari var. Allah akıl versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?