• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatristim hipokondriazise kayıcaksın dikkat et dedi:(

Ay ben çocukla ugrasiyordum düzgün yazamamisim.
Tabi neremiz agrirsa canimiz orda atar ama diğer konularinda betimlemesi, "biliyorsunuz bir hastalıkla mücadele ediyorum" tarzı yazmasi.
Küçümsemek değil ama şükür şöyle iyim diye bakmıyor. Korkuyorum mücadele ediyorum ediyorum diye başına başka bişey gelmesinden.
Siz yazmak istediğimi yazmışsınız.
Bu zamana kadar yazmadım ama okuyorum konulari, dediğiniz gibi insanlar ne imtihanlar yaşıyor.
Yok çok şükür başka bişey gelmedi başıma durumumda günden güne iyiye gidiyor

Psikiyatristin bile bezmiş diye yorumladım çok paran var birşey olmaz git baktır ama dünyanın öteki tarafındaki drlarıda bul onlarında kirençlenmeni görmek hakkı

Psikiyatristin bile bezmiş diye yorumladım çok paran var birşey olmaz git baktır ama dünyanın öteki tarafındaki drlarıda bul onlarında kirençlenmeni görmek hakkı
Niye bezsin yahu :)
Evet amerikada düşünüyorum fazla böyle yazmayın sınanmadığınız dertle sınanırsınız mazallah bakalım kolaymıymış görürsünüz o zaman

Bacım senin psikolojin bozuldu iyice. Rahat bırak dizini. Ya da ameliyat ol

Hayatı dramatize yaşamayı bıraktığınız da herşey kolay oluyor bel fıtığı boyun fıtığı yumurtalık da kist HPV çok şükür hepsi var hiç birini umursamıyorum bir kez yıllık kontrole gidiyorum okadar ve Google dan arastirma yapmıyorum. Gözüm ve basım okadar çok ağrıyordu ki hadi bı göz doktoruna gideyim dedim ben körmüsüm😂 Doktor nasıl gözlük kullanmazsin miyopsun dedi hocam haberim yokki miyop olduğumdan dedim 😂 kendimi hiç dinlemiyorum çünkü . Gözlük verdi bugün takmaya başladım gözlüğü hakketen ben körmüsüm 😂
Not: gözlüğü yazali bir hafta oldu bugün kocamın zoruyla aldım. Bırakın herşeyi akışına Miss gibi yaşayın hayat zaten zor bide afedersiniz kıçım agrio basım agrio daha da zorlastirmayin kendinize .
Babam biz biyerimiz ağrıyor dersek çocukken üç kez agrimiyor diye tekrarlatirdı şimdi geçecek derdi 😂 Galiba oyuzden ağrıyan yerlere odaklı değilim🫢

Hayatı dramatize yaşamayı bıraktığınız da herşey kolay oluyor bel fıtığı boyun fıtığı yumurtalık da kist HPV çok şükür hepsi var hiç birini umursamıyorum bir kez yıllık kontrole gidiyorum okadar ve Google dan arastirma yapmıyorum. Gözüm ve basım okadar çok ağrıyordu ki hadi bı göz doktoruna gideyim dedim ben körmüsüm😂 Doktor nasıl gözlük kullanmazsin miyopsun dedi hocam haberim yokki miyop olduğumdan dedim 😂 kendimi hiç dinlemiyorum çünkü . Gözlük verdi bugün takmaya başladım gözlüğü hakketen ben körmüsüm 😂
Not: gözlüğü yazali bir hafta oldu bugün kocamın zoruyla aldım. Bırakın herşeyi akışına Miss gibi yaşayın hayat zaten zor bide afedersiniz kıçım agrio basım agrio daha da zorlastirmayin kendinize .
Babam biz biyerimiz ağrıyor dersek çocukken üç kez agrimiyor diye tekrarlatirdı şimdi geçecek derdi 😂 Galiba oyuzden ağrıyan yerlere odaklı değilim🫢
Alakası yok çektiğim acıyı bilemezsiniz her adımda batıyor bıçak gibi diziniz umursamayın da göreyim 🥹

Alakası yok çektiğim acıyı bilemezsiniz her adımda batıyor bıçak gibi diziniz umursamayın da göreyim 🥹
Ben küçükken boğmaca geçirdim ve yasitlarima göre çok zayıf ve çelimsiz bisiydim 42 kiloydum evlenirken okula babam sırtında çok götürmüştüm dizlerim tutmazdi o derece. Anksiyete panik atak için 6 yıldır ilaç kullanıyorum bir yerim agridiginda acillik olurdum taki psikiyatri doktorum bundan 6 yıl önce benimle ciddi bir konuşma yapana kadar o gün bugündür çok şey değişti emin ol sizin içinde kafada bitiyor sağlıklıyım çok şükür geçti ağrılarım diye uyanın her sabah neler değişecek görün

Spora gittiğinizden
Çok zayıf diyeceğimiz form'da olduğunuzdan bahsetmiştiniz.

Peki araba kullanabiliyor musunuz ?

Ben küçükken boğmaca geçirdim ve yasitlarima göre çok zayıf ve çelimsiz bisiydim 42 kiloydum evlenirken okula babam sırtında çok götürmüştüm dizlerim tutmazdi o derece. Anksiyete panik atak için 6 yıldır ilaç kullanıyorum bir yerim agridiginda acillik olurdum taki psikiyatri doktorum bundan 6 yıl önce benimle ciddi bir konuşma yapana kadar o gün bugündür çok şey değişti emin ol sizin içinde kafada bitiyor sağlıklıyım çok şükür geçti ağrılarım diye uyanın her sabah neler değişecek görün
yazınız için teşekkür ederim
Zaten şu an iyiyim ağrılarım yüzde 70 azaldı dediğiniz gibi takmamaya da başladım. Hatta psikiyatristim istediğin zaman kesabilirsin ilacı dedi bana bıraktı nasıl keseceğimi de anlattı. mr da kötüleşme var demiştimya o doğruymuş yurtdışından bir doktorla görüştüm o da onayladı o yüzden tekrar hastalığa düştüm korkuyorum :(

Spora gittiğinizden
Çok zayıf diyeceğimiz form'da olduğunuzdan bahsetmiştiniz.

Peki araba kullanabiliyor musunuz ?
Evet şu an kullanıyorum şu an baya iyiyim avm geziyorum market geziyorum normal hayatıma döndüm sadece merdiven çıkamıyorum o kötü günler geride kaldı. Ha ağrım tamamen geçmedi ama hayatımı yaşamama engel değil artık. Mr çektirdim kontrol için sağ iyi ama solda kötüleşme çıktı :(

Back
X